Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak engts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşım ne alakası var.3 aydır transfer için uğraşıyorlar,ille hazirandamı olmamız lazım.Sen işi bitirip adamlara imza attırdın da niye attırdın diyen mi oldu....
    nerden bılıyosun ön anlaşma imzalanmadıgını,daha kım,hangı takım transfer yaptı?lig biteli daha 2 gun olmus,hanı transferler nerde dıye bı mantık olabılır mı?ayrıca takımlar ıyı oyuncu transferlerı ıcın yıllarca ugrasıyorlar,bız bır degıl 5 6 tane ıyı oyuncu almak ıstıyoruz,yanı 3 ay transfer ıcın ole uzun bı sure degıl..transferdede ne kaos var ne gecıkme nede sorun arkadasım..
    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak kırmızıgül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ewt dostum...
      ben alıstım sende alısırsın
      hitap tarzına dikkat et küçük kardeş..sana bu saatten sonra büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğretmek istemiyorum..
      Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet katılıyorum.oyunun kaderini değişterecek bir 10 numara lazım.zaten 10 numaranın anlamı bu.ne yapacağı belli olmaz.70-80 dk oyunda olmaz.son 10 dk akıl almaz asist yapar veya gol atar.böyle bi 10 numara lazım bize.alex,lincoln,delgado hiç biri çok mücadeleci futbolcular değil ama TÜRKİYE de şampiyonluğa oynayan takımlarda çok önemli futbolcular
        evet, valla arkamı tamamlıyosun abi. demek istediğim bu, alex şu an bu ligin kraLı olarak görülüyosa çoğu kişi tarafından, bunun nedeni 90 dk sürekli koşup, mücadele etmesimidir yoksa benim bi saattir anlatmaya çalıştığım gibi bir anda oyunun kaderini değiştirmesimidir?
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• cernat'in gelmemesine sevindim begenmedigim bir oyuncuydu,bence zaten basarili olmiyacakti bizde.
          bide zaten ersun yanal'da istemiyordu onu

Yorum

• Ya beyler size ne oluyor. Ne çabuk unuttunuz nuri dönemini. Az sabredin transfer yapmayacağız demiyorlar ya

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet katılıyorum.oyunun kaderini değişterecek bir 10 numara lazım.zaten 10 numaranın anlamı bu.ne yapacağı belli olmaz.70-80 dk oyunda olmaz.son 10 dk akıl almaz asist yapar veya gol atar.böyle bi 10 numara lazım bize.alex,lincoln,delgado hiç biri çok mücadeleci futbolcular değil ama TÜRKİYE de şampiyonluğa oynayan takımlarda çok önemli futbolcular
              bize 90 dakka kosan mücadele eden bir 10 numara lazim mesela Bremendeki Diego gibi, Bremende onu 6 mil. aldi simdiki degeri ise 25-30 gibi bizede böyle adamlar lazim

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eğer çift forvet oynayacaksak, bencede oyunun iki yönünü oynayabilen orta sahalara daha çok ihtiyac var. ve bu tip oyuncular alınmalı. böyle oyuncuları şahsen alexede, delgadoyada, cernatada tercih ederim. duran topları, frikikleri iyi kullnabilecek bir oyuncu lazım bize. çünkü günümüz futbolunda en büyük silahlardan hatta en büyüğü duran top organizasyonları olmuştur.
                ersun hocanın cıft forvet oynıcagı cok bellı selcuk ve soylene ne gore colmon ıkı yonlu oyuncu sagda da yattara oynıcagına gore hocanın cernat ı ıstemesının nedenı cıft forvetlı bı takımın bole oyuncuyu kaldırmakta zorlanıcak olması hoca arda tıpınde hem kanatta oynayan hemde yaratıcı bı oyuncu ıstıyo tabı bu benım fıkrım ama hırvat forvetı ıstemesıde bu gorusumu desteklıyo adam tek forvet oynayamaz cunku amaılk defa sısteme gore hocanın ıstedıgı topcuları alıyoz

Yorum

• İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok iyi tanıdığın ortada brezilya milli takımına girmiş alexle kıyaslıyorsun lafımız yok sonuçta ben ben bu adamın oynadığı lige gidip izlemedim.
                  alex'in ne olduğunu biliyoruz sanırım. benim anlatmaya çalıştığım tarz da bir oyuncu ama, süper ligde ne olduğu ortada
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bize 90 dakka kosan mücadele eden bir 10 numara lazim mesela Bremendeki Diego gibi, Bremende onu 6 mil. aldi simdiki degeri ise 25-30 gibi bizede böyle adamlar lazim
                    tamam, söylesene diego gibi bir adam, hemen alalım.. varsa söyle
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• kamp dönemine yetişmeyen topçudan hiç birşey olmaz ligin ilk 6 haftası kesin yetişmesi lazım biz onun için telaş yapıyoruz
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet, valla arkamı tamamlıyosun abi. demek istediğim bu, alex şu an bu ligin kraLı olarak görülüyosa çoğu kişi tarafından, bunun nedeni 90 dk sürekli koşup, mücadele etmesimidir yoksa benim bi saattir anlatmaya çalıştığım gibi bir anda oyunun kaderini değiştirmesimidir?
                        Alex ne yas evet dogru türkiye ligi icin bir iyi oyuncu ama avrupada görüyoruz ne yaptini, bide bize avrupada basari lazim bence

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sn.farabi, rukavinayla , burakın çok benzer özelliklere sahip olduğunu ve bu yüzden, bonserevisi olmadığı için burak tercihinin doğru olacağını yazdınız. rukavina, hırvatların ümit ettiği yıldız adaylarından değilmidir, yoksa diğer ülkelere pazarlama taktiğimidir. bunu bir çok ülkede yaşıyoruz, numaradan ümit veya A milli takıma alıyorlar sonra fiat yüseltip, tabiri caizse başka takımlara paketliyorlar. sizcede rukavina böyle bir futbolcumudur.
                          Rukavina'nın böyle bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum . Potansiyeli yüksek bir oyuncu . Özellikle Sibernik'te oynadığı yıllarda 18-19 yaşında takımını sırtlayan bir oyuncu görünümü veriyordu .

Benim dikkat çekmek istediğim nokta , Rukavina'nın üstlenebileceği sorumlulukları alabilecek , benzer bir futbol anlayışına sahip serbest oyuncu varken oturup bir kez daha düşünmek gerektiği yönünde . Unutmayalımki takımın çok fazla takviyeye ihtiyacı var ve alınacak 10-12 oyuncunun " toplam kalitesinin " belirli seviyenin altında olmaması gerek .

Taşıdığım endişe Rukavina'nın potansiyeli ile alakalı değil , bu futbolcuya vereceğimiz 3 milyon euro bonservis bedelinin sol kanatta ya da orta sahaya transfer tercihlerimize etki edeceği ihtimali üzerine .

Yorum

• Bizim taraftara Riquelme'yi bedava versen almaz.Neymiş? Adam pres yapmıyormuş..
                            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                            N.F.Kısakürek

Yorum

zaten biz bi topcuya 6mil kadar para veremeyiz ki ...

Yorum

Alex ne yas evet dogru türkiye ligi icin bir iyi oyuncu ama avrupada görüyoruz ne yaptini, bide bize avrupada basari lazim bence
                                biz ligde ilk 2 ye 3 e girelim de avrupa eksik kalsın be. biz türkiye'yi bi halledelim ondan sonra yeterince düşünecek zamanımız olur avrupa için.
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X