Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu medya taraftarı sabırsızlandırıyor. Kafalarına göre yazıp çiziyorlar. Trabzonspor şu zamana şu imzaları attıracak diyorlar taraftarlar o günü bekliyor imzalar gelmeyince yönetime giydiriyor.

Sabretmekte fayda görüyorum. Geç olsun güç olmasın teorisi
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu medya taraftarı sabırsızlandırıyor. Kafalarına göre yazıp çiziyorlar. Trabzonspor şu zamana şu imzaları attıracak diyorlar taraftarlar o günü bekliyor imzalar gelmeyince yönetime giydiriyor.

Sabretmekte fayda görüyorum. Geç olsun güç olmasın teorisi
      taamam geç olsunda bari kamp dönemine yetişsinler.. sonra ilk 5 hafta uyum sorunu.. birde yönetim o kadar konuştu.. onu sunu bunu yaparız dediler görecegiz..
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Ya Bİz BaŞkanimiza GÜvenİyoruz Transfere Özel UÇakkaldirmaya BaŞladik Bİrde Şu Arjantİnlİ Oyuncunuin Gelmesİne KarŞiyim Arjantİnlİ Oyuncular TÜrkİyeye Ayak Uyduramiyorlar Hele Trabzona Çokzor
        biz trabzonluyuz yatam sustururuz ya kan kustururuz

Yorum

• ..............................................edit
          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 09.05.2008, 11:45.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• beyler ceyhun gülselamı yakından tanıyan varmı
            biz trabzonluyuz yatam sustururuz ya kan kustururuz

Yorum

• Ya arkadaşlar birşey soracağım.

Buraya X takımların transfer haberlerini neden ekliyorsunuz?

Bakın onlar yaptı bizimkiler hâlâ transfer yapacak demeye mi getiriyorsunuz?

Ya da bu transferler gerçekten 1. sınıf transfer olduğu için mi ekliyorsunuz?

Ben kendi transfer dosyam başlığında X takımların transfer haberlerini okumak zorunda değilim. Zaten gezdiğim spor sitelerinde bunları görüyorum.

( Haberleri ekleyen arkadaşlar alınmasın. Sadece merak ediyorum. )

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

Ya arkadaşlar birşey soracağım.

Buraya X takımların transfer haberlerini neden ekliyorsunuz?

Bakın onlar yaptı bizimkiler hâlâ transfer yapacak demeye mi getiriyorsunuz?

Ya da bu transferler gerçekten 1. sınıf transfer olduğu için mi ekliyorsunuz?

Ben kendi transfer dosyam başlığında X takımların transfer haberlerini okumak zorunda değilim. Zaten gezdiğim spor sitelerinde bunları görüyorum.

( Haberleri ekleyen arkadaşlar alınmasın. Sadece merak ediyorum. )
                Aynı şekilde aşırı derecede merakım var bu konuya...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Sadri Sener imza töreninde acıkladı Colman Rukavina Ceyhun ve Majstrovici önümüzdeki hafta Trabzona getirecegiz

hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadri Sener imza töreninde acıkladı Colman Rukavina Ceyhun ve Majstrovici önümüzdeki hafta Trabzona getirecegiz

hayırlı olsun
                    hangi imza töreni renkdas??

Yorum

• ersun yanal rukivana yı beğenmemiş diyorlar.

cernatı da istemiyor.
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dünyadan haberin yok hocam

Yattara ve Barış'ın imza töreni

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yattara ve barısın imza töreninde

Yorum

Dünyadan haberin yok hocam

Yattara ve Barış'ın imza töreni
                            anaaa vallahi haberim yoktu suan isteyim dünde pek takip edemedim... desene tarihe gömüldüm

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              holoskonun erdincin yanindan gecicisini asla unutmam
                              hoLosko shevchenko'dan daha hızLı bende shevchenko'nun servet'in yanından geçişini unutmam , şimdi servet nerde?

türkiye'nin en iyi stoperi kim?

takım şampiyonLuk kovaLarken erdinç iyiydide şimdi mi kötü oLdu , senin orta sahan çokmu iyiki defansın iyi oLsun
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• dun'de soyledim bugunde soyleyeyim bari..( birkac arkadas soyledi zaten )

lutfen baska takimlarin transferlerini bosverin arkadaslar! burasi Trabzonsporun forum yeridir!
                                Bjk bebbeyi almissa almis bize ne bundan.. ya da baska bir takim baska bir oyuncuyu almis bize ne.
                                biz isimize bakalim..

Trabzonsporun aldigi veya alacagi , gonderdigi veya gonderecegi futbolcular hakkinda yorum yapalim..

Sabirsizlaniyoruz hepimiz bunu biliyorum, fakat sabretmekten ve beklemekten baska caremiz yok arkadaslar!
                                Trabzonsporu guzel gunler bekliyordur bundan eminim

Yorum

Yükleniyor...
                                X