Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 yillik kontrati kalan adami nasil kiralayacakmişiz. Gündeme düşen her stoperi fikir edinmek adina edgar ile kiyasliyorum. Bu tuanzebe edgarin daha fiziklisi, daha tekniği, daha güçlüsü, defansif olarak daha iyisi gözüküyor. Hucüm yönü ise edgardan kötü gözüküyor. Edgar iyi değildi zati lakin bunun boyu uzun belki duran toplarda edgardan daha çok gol atabilir.
    muhtemelen scout ekibi de böyle bir yöntem ile rapor hazırlıyordur , belki biraz daha detayı da vardır . ingiltere de italyada vasatı aşamayan bir oyuncu bizim ligde fark yaratabilir .
    normal şartlarda hem hugodan hemde edgar'dan daha iyisini bulmak gerek şampiyonlar ligi için .süper ligi bir şekilde götürüyorlar ama hugonun zaman zaman dengesiz oyunları da olduğunu unutmamak gerek .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Evrende en kolay bulunan sağ stoperi, bir sene öncesinden eksikliği belli iken şu zamana kadar çözülememesi ve gündeme gelen isimlerin tatmin etmemesi kafa kariştirici

Yorum

• Çıkan isimler hep boş malesef, Tuanzebe falan seviyesi düşük isimler, kaletelisini almayacaksak boşa para harcamaya gerek yok Hüseyin oynasın daha iyi..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yeni sag stoperimiz Tuanzebe olmus twiterda öyle diyolar. Bu adam manchester ile kamptamıydı bilgisi olan var mi eger kamptan gelecekse sıkıntı yok. Hazırlık maclarında hiç sure almamıs

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tuanzebe patlama yapamamış çöp bir oyuncu. bir ara caceres'i alıyorduk sakat diye vazgeçtiler sonra gitti başka takıma transfer oldu.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tuanzebe Trabzonspor’un yeni transferi olacak diye geciyor bazı yabancı kaynaklar. Bakalım neler olacak.
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• FOOTBALLFANSSTUFF
                  @officialffsnews
                  Axel Tuanzebe will reportedly become Trabzonspor's new signing from Manchester United.

Yorum

• ya sakat alırlar ya dede akıllanmayacak mı bunlar

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya sakat alırlar ya dede akıllanmayacak mı bunlar
                      Senin ozelinde soylemiyorum ama alma ihtimali olduğumuz stoperler için forumun tepkisi.... tuanzebr sakat biri... boateng yasli ve sakat.. boyata sakat yasli türkmen daha iyi... bartra ağır.. vestergaard... belini donduremiyor.. kaan çok pahalı marlon monza aldı... denayer adam zaten 4 istiyor.. malzeme bu

Yorum

• Tuanzebe illaki sağlık kontrollerinden geçecektir. Eğer bir sorun görmezlerse potansiyel olarak çok üst düzey bir oyuncu. Fmde kaç seridir dünya yıldızı oluyor. Sağlık testlerinden geçirdikten sonra alıp opsiyon koydurursak bizim için karlı bir anlaşma olabilir. Tutarsa büyük kazandırır
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Biz tuanzebeyi alır revirde bekletiriz. Sonra edgar başka takımda taş gibi oynar.

RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Tuanzebe her turlu ısımızı gorur.
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Tuanzabe. Şaka mı bu sakatlık geçmişi? En son ne zaman top oynadı ben anlamadım.

Ben ısınamadım bu elemana. Wonderkid olarak piyasaya çıkmış belli ama sahada kalamıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 11:20.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin ozelinde soylemiyorum ama alma ihtimali olduğumuz stoperler için forumun tepkisi.... tuanzebr sakat biri... boateng yasli ve sakat.. boyata sakat yasli türkmen daha iyi... bartra ağır.. vestergaard... belini donduremiyor.. kaan çok pahalı marlon monza aldı... denayer adam zaten 4 istiyor.. malzeme bu
                                Bartra ya katılmıyorum. Ağır değil. Edgar kadar hızlı da değil. Ortalama. Vitor hugo- vida hızındadır. Bu kişilerinde Türkiye de ne kadar iş yaptığı ortada.
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X