Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marlon monza işi iptal olmuş diye bi tivit okudum doğruluk payı nedir, bilgisi olan?

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dinamo zagrebi beğenmedim

kötü oynuyorlar

türk kulüplerine benzemişler biraz, bol maaşlı yaşlı ve yabancı oyuncular var kadroda,nerde eski zagreb dedirtiyor

yetiştirici kulüp olmaktan çıkmış görünüyorlar ,normalde zagreb 30 yaşındaki josip drmiç i transfer etmezdi,etmişler, büyüme bu şekilde olmaz aga
      Bodo maçını izliyorum, inanılmaz goller kaçırıyorlar. Karşılaşmayı istemeyeceğim bir takım.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bodo maçını izliyorum, inanılmaz goller kaçırıyorlar. Karşılaşmayı istemeyeceğim bir takım.
        Elensinler.. Linfield fâciâsı oohh iyi gelir onlara
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Dinamo da 1-1'di dk 62'de en son. Bu tip takımlar elense iyi olur.

70 olmuş hala 1-1. Dinamo içerde oynuyor.

Bodo 1-0 kaybetti ama deplasmanda oynadı.
          En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 23:26.

Yorum

• marlon monza işi iptal olmuş diye bi tivit okudum doğruluk payı nedir, bilgisi olan?

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dinamo da 1-1'di dk 62'de en son. Bu tip takımlar elense iyi olur.

70 olmuş hala 1-1. Dinamo içerde oynuyor.

Bodo 1-0 kaybetti ama deplasmanda oynadı.
              Gider piakos çekeriz biz hıaa......
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gider piakos çekeriz biz hıaa......
                O gelmesin de kim gelirse gelsin. Güçlü takım olduğundan değil, siyaset miyaset işler karışır. Vatan haini ilan ediliriz en son içerde de.

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marlon monza işi iptal olmuş diye bi tivit okudum doğruluk payı nedir, bilgisi olan?
                  bilgi kirliliği mevcut. burada bir arkadaş yazmıştı. bir sıkıntıntok, prosedür gereği 1 ağıstosta monza ile transferi açıklanacak diye yazmıştı.

Yorum

• Lig şampiyonunun en iyi oyuncularından biri olan Bakasetas’a 12m verip kimse almıyor. Yunan milli takımının kaptanı ve leblebi gibi atıyor. Ligin ilk yarısını sürklase etmiş adam ya bu çok saçma işler bunlar.

Adamlar pazarda domates satar gibi rahatlıkla satıyor çer çöp ne varsa. Allah aşkına kim 20m euro eder mi ya böyle bir ihtimal kesinlikle yok.

Bunların italyayla bağlantısı Ford nedeniyle çok güçlü bundan başka anlam çıkmaz diğer tarafta da acun efendi var zaten çöp konteynırı yapmış Hülle City’i fb’nin çöplerini topluyor.

Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz. Bu alavereci dalavereci herifler yine rezil olucaklar.

Ben orada Jesus’un durumlardan memnun olduğunu hiç düşünmüyorum. Adam için bir sürü tantana çıkardılar herif geldi daha sesi soluğu çıkmıyor.

Görcez bakalım.
                    En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 23:39.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elensinler.. Linfield fâciâsı oohh iyi gelir onlara
                      İçerde 3-4 atıp yollarlar. 90 dakika boyunca saldırıp gol kaçırdı adamlar, yedikleri golü izlemelisin aptalca bir hata ve müthiş bir aşırtma
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bilgi kirliliği mevcut. burada bir arkadaş yazmıştı. bir sıkıntıntok, prosedür gereği 1 ağıstosta monza ile transferi açıklanacak diye yazmıştı.
                        ne bileyim işte bi umut, sorayım dedim.

Yorum

• Shkupi = Üsküp, yabancı değillermiş. dk 85 1-1 devam ediyor. Eleme potansiyelleri var. Derken yediler tüh Adam becerip şut çekemedi, dandik şut gitti asist oldu.

Bodo içerde Roma tarifesi yapar bence de.

Aynı hata burda da oldu Üsküp attı aşırtma golü 2-2.

Maç bitti. Dinamo çaptan düşmüş, bu turu geçse (ki işi kolay değil) bir dahaki turda elenir gibi duruyor. Belki ilk maçları falandır ve onun etkisidir bilmiyorum. Ama şu şekilde bize rakip olamazlar.
                          En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 23:55.

Yorum

• Zagreb maçına bakayım dedim 2 dakika içinde 2 gol oldu, Zagreb kalecisi facia.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bodo gelmez zaten, bizim gibi seribaşı olmayan bir takım

bu arada zagreb şansla golü buldu, kaleye şut çekti oyuncu pas oldu,

derken kaleci hatası ile üsküp 2-2 yi buldu, iki golde şans biraz

zagreb gelirse bu izlediğim zagrebi eleriz aga

üsküp ün forma sponsoru alagöz holding, ığdırspor projesinin sahibi,geçen sezon yatırım yapıp çıkamadılar üst lige

üsküp te oldukça vasat bir takım bu arada,normal,zagreb beni şaşırttı,ben zagrebi salzburg olarak düşünürken kadroda oldukça fazla yaşlı oyuncu varmış
                              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 23:50.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Kopenag olimpiyakos bodo harici kim gelirse gelsin kafa kafaya oynariz sansimiz yari yariya ..yeter ki su 3 luden birisi gelmesin cok zorlaniriz..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X