marlon monza işi iptal olmuş diye bi tivit okudum doğruluk payı nedir, bilgisi olan?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledinamo zagrebi beğenmedim
kötü oynuyorlar
türk kulüplerine benzemişler biraz, bol maaşlı yaşlı ve yabancı oyuncular var kadroda,nerde eski zagreb dedirtiyor
yetiştirici kulüp olmaktan çıkmış görünüyorlar ,normalde zagreb 30 yaşındaki josip drmiç i transfer etmezdi,etmişler, büyüme bu şekilde olmaz agaDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBodo maçını izliyorum, inanılmaz goller kaçırıyorlar. Karşılaşmayı istemeyeceğim bir takım.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinamo da 1-1'di dk 62'de en son. Bu tip takımlar elense iyi olur.
70 olmuş hala 1-1. Dinamo içerde oynuyor.
Bodo 1-0 kaybetti ama deplasmanda oynadı.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGider piakos çekeriz biz hıaa......
Yorum
-
İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarlon monza işi iptal olmuş diye bi tivit okudum doğruluk payı nedir, bilgisi olan?
Yorum
-
Lig şampiyonunun en iyi oyuncularından biri olan Bakasetas’a 12m verip kimse almıyor. Yunan milli takımının kaptanı ve leblebi gibi atıyor. Ligin ilk yarısını sürklase etmiş adam ya bu çok saçma işler bunlar.
Adamlar pazarda domates satar gibi rahatlıkla satıyor çer çöp ne varsa. Allah aşkına kim 20m euro eder mi ya böyle bir ihtimal kesinlikle yok.
Bunların italyayla bağlantısı Ford nedeniyle çok güçlü bundan başka anlam çıkmaz diğer tarafta da acun efendi var zaten çöp konteynırı yapmış Hülle City’i fb’nin çöplerini topluyor.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz. Bu alavereci dalavereci herifler yine rezil olucaklar.
Ben orada Jesus’un durumlardan memnun olduğunu hiç düşünmüyorum. Adam için bir sürü tantana çıkardılar herif geldi daha sesi soluğu çıkmıyor.
Görcez bakalım.En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 23:39.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElensinler.. Linfield fâciâsı oohh iyi gelir onlaraDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgi kirliliği mevcut. burada bir arkadaş yazmıştı. bir sıkıntıntok, prosedür gereği 1 ağıstosta monza ile transferi açıklanacak diye yazmıştı.
Yorum
-
Shkupi = Üsküp, yabancı değillermiş. dk 85 1-1 devam ediyor. Eleme potansiyelleri var. Derken yediler tühAdam becerip şut çekemedi, dandik şut gitti asist oldu.
Bodo içerde Roma tarifesi yapar bence de.
Aynı hata burda da oldu Üsküp attı aşırtma golü 2-2.
Maç bitti. Dinamo çaptan düşmüş, bu turu geçse (ki işi kolay değil) bir dahaki turda elenir gibi duruyor. Belki ilk maçları falandır ve onun etkisidir bilmiyorum. Ama şu şekilde bize rakip olamazlar.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 23:55.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBodo maçını izliyorum, inanılmaz goller kaçırıyorlar. Karşılaşmayı istemeyeceğim bir takım.
bu arada zagreb şansla golü buldu, kaleye şut çekti oyuncu pas oldu,
derken kaleci hatası ile üsküp 2-2 yi buldu, iki golde şans biraz
zagreb gelirse bu izlediğim zagrebi eleriz aga
üsküp ün forma sponsoru alagöz holding, ığdırspor projesinin sahibi,geçen sezon yatırım yapıp çıkamadılar üst lige
üsküp te oldukça vasat bir takım bu arada,normal,zagreb beni şaşırttı,ben zagrebi salzburg olarak düşünürken kadroda oldukça fazla yaşlı oyuncu varmışEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 23:50.TEKKEBALL
Yorum
-
Kopenag olimpiyakos bodo harici kim gelirse gelsin kafa kafaya oynariz sansimiz yari yariya ..yeter ki su 3 luden birisi gelmesin cok zorlaniriz..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum