Tuanzebe=Sürpriz Yumurta
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sonunda yapmamız gereken hamleleri yapıyoruz.31 yaşında son kontratını kovalayan adamlardan Tuanzebe’lere.oyuncu müthiş atlet bir kere oldukça da hızlı üstelik.Premier Lig standartlarında sırıtan özellikleri bunlar bir de.defoları var mutlaka ama şu iki özelliği ligdeki forvetleri kucağa alır bi kere.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakame - Trezeguet dışında hep yardımcı rol oyuncuları geldi.
Hoca artık kaliteyi artırmak gerektiğinin farkındadır.
Stoper ve orta sahada isimler kim olur bilmiyorum ama buraya bir şekilde kaliteli isimler geleceğini düşünüyorum.
Yorum
-
Haberler doğruysa stoper transferinde zar atıyoruz, piyango bileti alıyoruz, kısacası kumar oynuyoruz.
Axel'in Aston Villa zamanlarını biliyorum o zamanlar gelecekte harika bir stoper olacağını düşünüyordum.
Bu kadar çok sakatlanmasının nedeni kendisini korumayı bilmemesi, çevikliği sayesinde her topu kazanabileceğini düşünüyor. Oyununa birazcık olgunluk katabilseydi şu anda elit seviyeye ulaşırdı.
Sakatlıklar yüzünden eski halinden eser yoktur muhtemelen, ama sağlıklı kalırsa bizim taraftarın seveceği bir tarzı var. Stoper hattımızın eksiksiz olduğu bir dönemde transfer edilse tam bir fırsat transferi derdim, ama şu anda en fazla ihtiyacımız olan bölgeye transferi düşünüldüğünde kararsız kalıyor insan.En son Manu61 tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 13:01.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatayspor Kouassi yi alacakmış doğruluğu nedir ?Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Ulan Hüseyin , bi insan gram kendini geliştiremez mi ??? Sağ stoperde elimizde bi sen varsın bir de Taha.4 sezondur şu takımdasın , hızın var , hamlelerin de iyi . ama o kadar kötü ayağın var ki.Üstüne bir de paniklemen yok mu ? Bizi ele güne muhtac ediyorsun..
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan Hüseyin , bi insan gram kendini geliştiremez mi ??? Sağ stoperde elimizde bi sen varsın bir de Taha.4 sezondur şu takımdasın , hızın var , hamlelerin de iyi . ama o kadar kötü ayağın var ki.Üstüne bir de paniklemen yok mu ? Bizi ele güne muhtac ediyorsun..BiZe HeRyEr TrAbZoN
Yorum
-
İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamlelerinin iyi olduğuna katılmıyorum.Hızı var evet ama her topa direk dalarak (kayarak) yerde kalıyor olması hızını kullanamamasına sebep oluyor.
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatayspor Kouassi yi alacakmış doğruluğu nedir ?
Yorum
Yorum