Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tuanzebe=Sürpriz Yumurta

Yorum

• Biz ne ararsak onun kıtlığı var. Sol stoper ararız o kaybolur sağ ararız kaybolur

Doğrusu ne biliyor musun, menajer kucağında geziyoruz.

Tuanzebe kim lan, nereden çıkıyor böyle saçma isimler piyasaya

Yorum

• Sonunda yapmamız gereken hamleleri yapıyoruz.31 yaşında son kontratını kovalayan adamlardan Tuanzebe’lere.oyuncu müthiş atlet bir kere oldukça da hızlı üstelik.Premier Lig standartlarında sırıtan özellikleri bunlar bir de.defoları var mutlaka ama şu iki özelliği ligdeki forvetleri kucağa alır bi kere.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nwakame - Trezeguet dışında hep yardımcı rol oyuncuları geldi.

Hoca artık kaliteyi artırmak gerektiğinin farkındadır.

Stoper ve orta sahada isimler kim olur bilmiyorum ama buraya bir şekilde kaliteli isimler geleceğini düşünüyorum.
          en büyük problem kur farkı. Grillitsch in kendi veya babası (ya da örnek gösterilebilecek bir başka isim) 2.5 milyon imza parası istiyor ya da daha fazla her neyse. Biz o iki buçuk milyona 45 trilyon olarak bakıyoruz doğal olarak, onlar ise bizim 2.5 milyon tl gibi bakıyor. yoksa gs çoktan imzalatmıştı. kaliteli isimler hele böyle boştaysa olması gereken ama maalesef hem kur hem de bu imza parası muhabbeti çok can sıkıyor, menajerlerin iştahı da cabası. fifanın acil müdahale etmesi lazım acilen bu imza parası işine (aldığı maaşın % 5 veya 10 unu geçmeyecek diye) yoksa bir anlamı kalmıyor. stoper meselesi bu kadar uzamamalıydı. yönetim istediği zaman neler yapabileceğini bize gösterdi. hamsiki şampiyonadan önce ikna edip getirmesi en güzel örnek. 6-7 aydır stoper sıkıntısı yaşadığımız/yaşayacağımız belli, gelecek yıl ş. ligi oynayacağımız da. basitçe geçiştirilemezdi bu konu. Kaan ile bu kadar uğraşılmamalıydı mesela.

Yorum

• Hatayspor Kouassi yi alacakmış doğruluğu nedir ?

Yorum

• Haberler doğruysa stoper transferinde zar atıyoruz, piyango bileti alıyoruz, kısacası kumar oynuyoruz.

Axel'in Aston Villa zamanlarını biliyorum o zamanlar gelecekte harika bir stoper olacağını düşünüyordum.

Bu kadar çok sakatlanmasının nedeni kendisini korumayı bilmemesi, çevikliği sayesinde her topu kazanabileceğini düşünüyor. Oyununa birazcık olgunluk katabilseydi şu anda elit seviyeye ulaşırdı.

Sakatlıklar yüzünden eski halinden eser yoktur muhtemelen, ama sağlıklı kalırsa bizim taraftarın seveceği bir tarzı var. Stoper hattımızın eksiksiz olduğu bir dönemde transfer edilse tam bir fırsat transferi derdim, ama şu anda en fazla ihtiyacımız olan bölgeye transferi düşünüldüğünde kararsız kalıyor insan.
              En son Manu61 tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 13:01.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• bornemouth ilgiliymiş. yurt dışından da talipleri var dediği biziz heralde.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hatayspor Kouassi yi alacakmış doğruluğu nedir ?
                  Parayı bayılsınlar beleşe alıştılar iyice.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ulan Hüseyin , bi insan gram kendini geliştiremez mi ??? Sağ stoperde elimizde bi sen varsın bir de Taha.4 sezondur şu takımdasın , hızın var , hamlelerin de iyi . ama o kadar kötü ayağın var ki.Üstüne bir de paniklemen yok mu ? Bizi ele güne muhtac ediyorsun..

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan Hüseyin , bi insan gram kendini geliştiremez mi ??? Sağ stoperde elimizde bi sen varsın bir de Taha.4 sezondur şu takımdasın , hızın var , hamlelerin de iyi . ama o kadar kötü ayağın var ki.Üstüne bir de paniklemen yok mu ? Bizi ele güne muhtac ediyorsun..
                      hamlelerinin iyi olduğuna katılmıyorum.Hızı var evet ama her topa direk dalarak (kayarak) yerde kalıyor olması hızını kullanamamasına sebep oluyor.
                      BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Hüseyin demeyin tansiyonum çıkıyor. Bu kalastan en ufak umudum yok. Gönderilmiyor bir türlü. Ona ve hatalarına rağmen şampiyon olduk geçen sene.
                        Bize her yer TRABZON

Yorum

• Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          HY67...

Yorum

• İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hamlelerinin iyi olduğuna katılmıyorum.Hızı var evet ama her topa direk dalarak (kayarak) yerde kalıyor olması hızını kullanamamasına sebep oluyor.
                            Geçen sene aldığı sürede bence çok da sırıtmadı.Kardeşim iyi kötü vaktiyle ben de stoper oynadım.Allah aşkına , zor bi şey değil.Stoperden beklenen top kesip ileriye dandurn vurmadan topu boştaki bi arkadaşına aktarması veya geriden oyun kurması.Vasat bi adam bile çalışarak bu meziyetlerini geliştirebilir.O forma sırtında, milyonlarca lira alıyorsun.Ekstra antrenman yap , eşek gibi çalış..Yok bu adamlarda böyle bi düşünce..

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hatayspor Kouassi yi alacakmış doğruluğu nedir ?
                              Hoca daha yeni kalacağını söyledi

Yorum

• Tuanzebe sağlam rahat olun.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X