Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saiss daha iyi futbolcu mu bilmiyorum ama Denswill ülke standardı için çok iyi oyuncu. Geçen sene şampiyonluğun gizli mimarlarindan. Başakşehir maçında oynadığı top izlediğim en iyi stoper performanslarindan biri olabilir. 3 bölgede oynuyor ve en önemlisi adam sorunsuz futbolcu. Evet bence de imza parası biraz fazla ama bu noktada da arada ne kadar eleştirsek bile tarihin en iyi yönetim performansıni gösteren adamların fikirlerine saygı duymak düşüyor.

Uğur kardeşim, Denswil'in performansından ben de memnunum, şehre uyum da sağladı. Elbette böyle bir oyuncuyu takımda tutmak mantıksız değil. Dediğin gibi ülke standartlarına göre kaliteli bir oyuncu. İşin bu kısmına kimsenin bir itirazı yoktur. Ancak verilen ücret cidden yüksek! Hoca oyuncu kalsın dedi, işin ücret kısmına pek karıştığını sanmıyorum. Aynı şekilde Nwakaeme için de kalmasını isterim dedi ancak orada ücret kısmı nedeniyle sorun yaşandı. Benim burada itiraz ettiğin nokta aslında ülke futbolunun emeklilik diyarı olarak görülüp astronomik rakamlar verilmesi. Bu gidişata birilerinin son vermesi lazım. Yoksa bu düzen böyle gidecek, Avrupa'da hiçbir başarı gelmeyecek. Mevcut yönetim bu konuda oldukça ışık veriyordu ama onlar da arada sırada böyle rakamlar verince insanın morali bozuluyor. Sadede gelirsem verilen rakama saygı duyuyorum ama itiraz ediyorum. Kabul etmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Kasketli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yalçın Orhan da TFF yönetimine girdi.

Fenerbahçe'yi savunmak için yazmıyorum ama aynı durumda bizden de bir kişi var be hocam.

Bize Şampiyonluğu getiren şekilde saha dışı olaylara girmemeye devam edelim ki Fenerbahçe v.d. yesin birbirlerini
      aynı şey değil neden biliyormusunuz..??
      adamlar riyakar..ikiyüzlü..fitneci ve operasyon çocuğu..herşeyi yapıyorlar ediyorlar ama kendilerini gizliyorlar..
      biz aslında tff ye karşıyız..ORAYA adamını sok..
      biz aslında hükümete karşıyız..KUPA cepte + 125000 m2 arazi CEPTE..
      biz aslında devletçiyiz..Polis arabaları yerle yeksan..

biz tff ye adam sokacağımızı tüm dünyaya duyurduk..
      şimdi biz bunlarla AYNIMI davranıyoruz..

....................

Tregeze bize ilaç olur..
      Umutu Bozokta çok iyi tercih..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        amma tantana oldu be. kulübü bataktan bu noktaya getiren adamlar hesap kitap bilmiyor, buradaki herkes biliyor sanki.

arada hata da olur (bknz. koita) ama toplam verime odaklanmak lazım. bu kadar insanın olduğu, bu kadar büyük paraların döndüğü bir organizasyonu kimse sıfır hatayla yönetemez.

bırakın adamlar işlerini yapsınlar.

boşa olay çıkarmayın.

Kusura bakmayın ama bu yorumunuz pek de mantıklı değil, kitlelere hitap eden ve onlardan beslenen organizasyonlar eleştiriye açık ve hesap verebilir olmalıdır. Burada taraftarın hesap yapması da performans değerlendirmesi yapması da hayatın olağan akışına uygundur. Aksine sizin söylediğiniz şeyler hayatın olağan akışına uygun değildir. Taraftar elbette eleştirecek, elbette sorgulayacak. Olması gereken budur. Başkan ve yönetim işini yapıyor, herkes de onların yönetiminden memnun görünüyor. Bırakın da insanlar yanlış gördükleri hususları vurgulasınlar. Takımını seven hiçbir Trabzonsporlu yıkmak için değil, yapmak için eleştiri yapar. Bunun kıymetini bilmek lazım. Çok seslilik bir zenginliktir, idarecilere yeni bakış açıları sunar. Mevcut eleştiriler yönetime bundan sonraki süreçte yol gösterecektir. Bakınız Ünal Karaman sürecinde yaşananlardan sonra taraftar çok eleştirdi. Nitekim başkan o meseleden ders çıkartıp sahaya karışmamak gerektiğini öğrendi. Demem o ki eleştirmek yanlış bir şey değildir.

Yorum

• Devre arası visca gelirse şampiyonluk garanti demiştim şimdi de trezegeut diyorum gelirse taş gibi takım oluruz şampiyonlar ligi grubu belli değil ama orada 3. Sıra garanti diyorum ve ligde ilk 2 garanti diye düşünüyorum sağda visca solda trezegeut maşallah kanatlar ateş edecek nazar değecek takıma

Yorum

• Karagümrüklüler [MENTION=10332]karag[/MENTION]umruk_fan
            ·
            14d
            Trabzonspor, Emre Mor için resmi teklifini kulübümüze iletti.

Yorum

• Bugun sosyal medyada bize yazilanlar;
              Emre mor
              Trezeguet
              Tello
              Barinov
              Halil dervisoglu
              Kaan ayhan
              Bartra

Yorum

• Trzeguet gelirse oyunumuz baska bir seviyeye evrilir. Gelmesi en cok sol bek acisindan iyi olur. Yillar sonra sol tarafin onlu arkali bu sekilde olacak olmasi avantaj.Soldan ,merkezden,sagdan her turlu acariz rakipleri.
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yorum

• tellonun skorerliği nasıl?

orada oynayacak kişinin 10 gol 10 asist barajına ulaşması lazım..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Trezeguet beğendiğim bir oyuncu ama yeni bekin gelmesini göz önüne alsam bile kanadın geçen sezondan stil olarak aman aman fark edeceğini düşünmüyorum. Bizim asıl sorunumuz topu hızlı çevirememek, rakibin presi karşısında güçlü pas bağlantıları yapamamaktı. Hoca bu kez kontrolü azaltıp önde oynayacak deniyor. Sağ stoper ve orta saha transferi en kritik nokta olur. Visca toparlayacak mı mesela onu kimse demiyor. Son kısmı çok kötü bitirdi fizik olarak.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tellonun skorerliği nasıl?

orada oynayacak kişinin 10 gol 10 asist barajına ulaşması lazım..
                        trezegeut daha gole yatkın, tello daha asiste yakın bir oyuncu
                        2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                        2021-2022
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Yunus ve Koita'yı yollayabilirsek yıldız transferi kadar büyük iş olur. Antep umarım alır Yunus'u.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Satışları ve yol ayrımlarını da düşünürsek, hem maaş hem bonservis + imza ücreti konusunda negatif bakiye vermeyebiliriz transfer sezonu sonu.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O zaman hayirli olsun. Hasan Tuncel de Ertan Suzgun'de bu transfer ile ilgili birseyler biliyor.

Yorum

• Rossyy'de yazmis Emre Mor ile ilgili. Bakalim neler olacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X