Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Enis Destan’ın adı Polonya takımları ile geciyor.
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tuanzabe. Şaka mı bu sakatlık geçmişi? En son ne zaman top oynadı ben anlamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Zaten sakatlık problemi olmasa düşer miydi buralara maguire-tuanzebe tandemi vardı Manunun

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tuanzebe illaki sağlık kontrollerinden geçecektir. Eğer bir sorun görmezlerse potansiyel olarak çok üst düzey bir oyuncu. Fmde kaç seridir dünya yıldızı oluyor. Sağlık testlerinden geçirdikten sonra alıp opsiyon koydurursak bizim için karlı bir anlaşma olabilir. Tutarsa büyük kazandırır
        Yazıyı okurken, aklıma bir anda sağlık kontrolünden geçirilip alınan Koita geldi .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kronik veya sicili sakatlıklarla dolu adam istemiyorum bu takımda.
          Sahada futbolcuya ihtiyaç var. Canımız çok yandı, paralarımız gitti.
          Ders almadılar mı hala?
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Kamil Ahmet bizde 3 maç üstüste oynayamadı Hatay'da maç kaçırmadı neredeyse. Manu'nun sağlık heyeti bizden kötüyse bilemem ama bu adam gelirse direkt Sülüklü mezarlığından yer ayırmak lazım. Koitaya rahmet okutuyor maşallah

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• gelirse muhtemelen hatayspor maçında çapraz bağları kopar cenaze namazını kılarız.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu kadar bekledikten sonra Tuanzebeyi almazlar.

Abdullah Avcınin Kouassi dışında aldığı muallak bir tane işim yok. Koita diyenler çıkabilir ama 3. santrafor için o da doğru tercihti.

Viscanin alternatifi olarak Jovic tarzı sürpriz bir isme gidebilirler ama stoperde tartışılmayacak bir isim gelir bence.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadar bekledikten sonra Tuanzebeyi almazlar.

Abdullah Avcınin Kouassi dışında aldığı muallak bir tane işim yok. Koita diyenler çıkabilir ama 3. santrafor için o da doğru tercihti.

Viscanin alternatifi olarak Jovic tarzı sürpriz bir isme gidebilirler ama stoperde tartışılmayacak bir isim gelir bence.
                  peki şu anda tartışılmayacak o isim kim(ler) peki?

Yorum

• bakınız belli üst maaş ve mali rapor ölçüsünde oyuncu alacaksak bu oyuncuyu ve sakatlık yaşayan oyuncuları alıp zarar ediyoruz

yani bunun zararını edeceklerine alsınlar 10 milyon euroluk stoper net bonservis verip bir stopere sakatlık sorunu olmayan

bu bizde moda oldu sakatlık sorunu olan oyuncu ve ucuza gelir kafası bizimkilerin amatör işlerinden biri bu

bu tarz oyuncuları şöyle alırsın elinde sağlam oyuncular olur zaten elinde nokta atışı stoperlerin vardır takviye olarak alırsın o zaman
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 12:19.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• aynen
                      İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gelirse muhtemelen hatayspor maçında çapraz bağları kopar cenaze namazını kılarız.

"Annuit cœptis"

Yorum

• Hüseyin naptı büyü mü yaptı anlamıyorum ya her mevkiye rahatça adam buluyoruz, sağ stoperde lanet var sanki. Az iyi oynayan sakatlanıyor vs.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki şu anda tartışılmayacak o isim kim(ler) peki?
                          Nwakame - Trezeguet dışında hep yardımcı rol oyuncuları geldi.

Hoca artık kaliteyi artırmak gerektiğinin farkındadır.

Stoper ve orta sahada isimler kim olur bilmiyorum ama buraya bir şekilde kaliteli isimler geleceğini düşünüyorum.

Yorum

• Hüseyin Türkmen'e sahip çıkmalıyız gençler.

Dünyada bizim açımıza sağ stoper kıtlığı yaşanıyor.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Zaferrr19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni sag stoperimiz Tuanzebe olmus twiterda öyle diyolar. Bu adam manchester ile kamptamıydı bilgisi olan var mi eger kamptan gelecekse sıkıntı yok. Hazırlık maclarında hiç sure almamıs

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Sakatlik gecmisine bakarsak kamp da degilde hastanede olabilir şaka bir yana insallah satin alma opsiyonlu kiralik olur yoksa gervinho koita ardindan bile bile ladesi kaldirmaz bu bunye artik bakarsin patlama yapar
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 12:37.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Tuanzebe kumar oynamak..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X