Enis Destan’ın adı Polonya takımları ile geciyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuanzabe. Şaka mı bu sakatlık geçmişi? En son ne zaman top oynadı ben anlamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuanzebe illaki sağlık kontrollerinden geçecektir. Eğer bir sorun görmezlerse potansiyel olarak çok üst düzey bir oyuncu. Fmde kaç seridir dünya yıldızı oluyor. Sağlık testlerinden geçirdikten sonra alıp opsiyon koydurursak bizim için karlı bir anlaşma olabilir. Tutarsa büyük kazandırır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Kronik veya sicili sakatlıklarla dolu adam istemiyorum bu takımda.
Sahada futbolcuya ihtiyaç var. Canımız çok yandı, paralarımız gitti.
Ders almadılar mı hala?
Yorum
-
Kamil Ahmet bizde 3 maç üstüste oynayamadı Hatay'da maç kaçırmadı neredeyse. Manu'nun sağlık heyeti bizden kötüyse bilemem ama bu adam gelirse direkt Sülüklü mezarlığından yer ayırmak lazım. Koitaya rahmet okutuyor maşallah
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildidurun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş
Yorum
-
Bu kadar bekledikten sonra Tuanzebeyi almazlar.
Abdullah Avcınin Kouassi dışında aldığı muallak bir tane işim yok. Koita diyenler çıkabilir ama 3. santrafor için o da doğru tercihti.
Viscanin alternatifi olarak Jovic tarzı sürpriz bir isme gidebilirler ama stoperde tartışılmayacak bir isim gelir bence.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar bekledikten sonra Tuanzebeyi almazlar.
Abdullah Avcınin Kouassi dışında aldığı muallak bir tane işim yok. Koita diyenler çıkabilir ama 3. santrafor için o da doğru tercihti.
Viscanin alternatifi olarak Jovic tarzı sürpriz bir isme gidebilirler ama stoperde tartışılmayacak bir isim gelir bence.
Yorum
-
bakınız belli üst maaş ve mali rapor ölçüsünde oyuncu alacaksak bu oyuncuyu ve sakatlık yaşayan oyuncuları alıp zarar ediyoruz
yani bunun zararını edeceklerine alsınlar 10 milyon euroluk stoper net bonservis verip bir stopere sakatlık sorunu olmayan
bu bizde moda oldu sakatlık sorunu olan oyuncu ve ucuza gelir kafası bizimkilerin amatör işlerinden biri bu
bu tarz oyuncuları şöyle alırsın elinde sağlam oyuncular olur zaten elinde nokta atışı stoperlerin vardır takviye olarak alırsın o zamanEn son erenslash tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 12:19."Annuit cœptis"
Yorum
-
aynenİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelirse muhtemelen hatayspor maçında çapraz bağları kopar cenaze namazını kılarız.
"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki şu anda tartışılmayacak o isim kim(ler) peki?
Hoca artık kaliteyi artırmak gerektiğinin farkındadır.
Stoper ve orta sahada isimler kim olur bilmiyorum ama buraya bir şekilde kaliteli isimler geleceğini düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Zaferrr19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sag stoperimiz Tuanzebe olmus twiterda öyle diyolar. Bu adam manchester ile kamptamıydı bilgisi olan var mi eger kamptan gelecekse sıkıntı yok. Hazırlık maclarında hiç sure almamıs
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildişaka bir yana insallah satin alma opsiyonlu kiralik olur yoksa gervinho koita ardindan bile bile ladesi kaldirmaz bu bunye artik bakarsin patlama yapar
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 12:37.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum