Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tuanzebe.jpg

tweete bir hesabın tuanzebenin sakatlıklara dair yorumu;

Lumbago: Genellikle soğuğun etkisiyle bel bölgesinde birdenbire beliren ağrı, bel ağrısı. (Kardeşim Tuanzebe çalışmayı seven ama aynı zamanda soğuk algınlığından dolayı izin almış)
    Geri kalan sakatlıkların tümü DARBEYE DAYALI Adam adama oynamayı seven, hızlı, son dokunuşları her zaman yerinde sen bu adamın ayağına bileğine vurursan sakatlanır. Haspin Allah..
    En son ensarusta tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 13:53.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize mi saplayacan arkadaş bu nedir, altı üstü topçusun yahu

Sağ stoper gelmeden konuşmak istemiyorum, ama bunlar ŞL ye yetmez, haa zaten lig çöp-Şl ye bütçe yok, alalım Edgara kadar idare denirse de ben anlarım-yanlış bulmam, gidip Şl de 2 maç kazanamacam diye sidik yarışına girip birine 5-6 milyon bonservis vermem ŞU AN, haaa ama bi adam satabilseydim 12 milyona o zaman KRALINI ALSIN derdim

Yani, ülkede futbol siyasetin oyuncağı, fb 35 kişi oldu kadrosu tüm ülkenin gözü önünde hülle-ayartma-kolpa adam gönderiyor-alıyor, biz eğlenmemize bakalım derim
      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• istatistiklere göre 15 maç tuanzebe, edgarı da alıp 15 maç da o götürse işi, mevzu tamamdır

tuanzebenin fiziği saglam belli. mücadeleyi, kıran kırana oynamayı seviyor o da belli. burada asıl sorun bizde. hiç sakatlık yaşamayanlar bile bize gelince şanzuman fren dağıtıyor. bi de bu uşak gelirse ilk maç ambulans yolcusu belli
        En son ensarusta tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 14:00.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kadar yükleme yapmasına gerek var mıydı? Zaten fizik olarak yeterli bir oyuncuydu. Amerikan futbolcularına benzemiş, sağ yumruğunu geliştirirse Alabama'nın gururu Deontay Wilder gibi bir kariyeri olabilir.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ihsan derelioglu ali kemal denizci gibi adamlarin oldugu yerde boyle hamleleri beklememek lazim.malesef cagin gerisinde izleme ekibimiz yeni bir vizyona ihtiyac var orada dunya futbolunu takip eden profesyonel adamlarla calisilmali orada
            uzaktan tanımadan bu iki isim için yorum yapayım..ama tabiki yorumum uzaktan ve net bilgi olmaan..

1. İhsan derelioğlu saf bir insan gibi ..yanii atıyorum kendisine oyuncu öneriliyor..kolay bir şekilde tamam diyor..
            kılı kırk yaran ..işinin ehli biri değil gibi..

Ali Kemal denizci ..efsanedir ..büyük topçudur sözüm olmaz..ama tam Karadenizli karakteri..
            trtde canlı izledim yanında aynı takımdan arkadaşlarıda var..diyoki kendime o kadar güveniyorum ki ssahaya kramponlarımı atsam yine kazanır..
            yanında oturan Adamlardan ben utandım..kendini övmüyecen..seni başkası övecek..ve sen de arkadaşına güvenini belirtecen..

bu Efsanemiz vakit ayırıp..tenezzül edip maç falan izlemez..
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tuanzabe. Şaka mı bu sakatlık geçmişi? En son ne zaman top oynadı ben anlamadım.

Ben ısınamadım bu elemana. Wonderkid olarak piyasaya çıkmış belli ama sahada kalamıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Bunların hiç biri kronik bir sakatlık gibi görünmüyor yalnız.
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Twitter'da The Athletic'in Bournemouth-Tuanzebe haberini paylaşıp "Tamam bu da yattı" diyen çok kişi var ama o haberde dahi Tuanzebe'nin Trabzonspor'la bağlantılı olduğu yazılmış.

Okumayı hiç bilmiyoruz, sevmiyoruz.

Yorum

• Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  HY67...

Yorum

• Bu Tuanzebe tam aradığımız adam ama pek geleceğini düşünmüyorum.. İngiltere'den biyerle anlaşır büyük ihtimal..
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Tuanzebe tam aradığımız adam ama pek geleceğini düşünmüyorum.. İngiltere'den biyerle anlaşır büyük ihtimal..
                        Ingilterede Avrupa kupalarina katilan takimlar almaz Tuanzebeyi.
                        Belki Avrupaya gitmemiz Tuanzebeye cazip gelebilir.
                        En son murmut tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 15:00.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• 400 bin euro'ya vermişiz Erce'yi. Gayet iyi.

Yorum

• Hmmmmm

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            HY67...

Yorum

• Güzel para kanka güzel para

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Axel Tuanzebe, 27, aus DR Kongo ➤ FC Burnley, seit 2025 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 14.11.1997 in Bunia, DR Kongo

FM profili
                                Bu arkadas bizim buralara düsmez sanirim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X