Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İrfancan'ı alma saçmalığına girmezler umarım. Bunu da önlemek lazım.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaan ayhan için 5 e çıkıldı söylemi vardı doğru ise ki gerçekten bilmiyorum bunu

o para kullanılabilir birde sanırım oyuncu satamadı burdan da bakılabilir

uğur ve abdüşün gitmemesi en büyük transferler olarak kabul edilebilir

kalende 15 e verilmemiş bir adam var gibi ...
      hocam bu çocuk potansiyelli alsak bile oynatacak mıyız orası soru işareti.

aldığımız gençlerin çoğunu kiralık yolluyoruz
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yönetim, gelecek hafta ilgileneceğimiz 3-4 stoperi şimdiden belirlemiştir umarım.

Yorum

• Bu Grilissch stoper oynamış bu sezon, bu adamı stopere istiyoruzdur herhalde çünkü önlibero çok bizde.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kouassi'yle ilgili ayrılık kararı yokmuş, kalacakmış.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kouassi'yle ilgili ayrılık kararı yokmuş, kalacakmış.
              Twitter da gökhan abi youtube programında stoper transferinin bittiğini söyledi batuhan sen bilirsin bu gökhan abi dedikleri gökhan dinç mi

Yorum

• Bu herif bugün olmazsa yarın sıkıntı çıkarır. Bence ne Galatasaray'a gidecek ne de bize gelecek.

Bir günde bizi ilk 4'ten çıkaranlar müsterih olsun.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Twitter da gökhan abi youtube programında stoper transferinin bittiğini söyledi batuhan sen bilirsin bu gökhan abi dedikleri gökhan dinç mi
                  Değil. Twitch yayınları falan yapan bir arkadaşımız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Z for Zambrotta'dır sanırım. Takip etmiyorum yayınlarını şahsen...

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Değil. Twitch yayınları falan yapan bir arkadaşımız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Twitter adresi var mi kardesim bu adamın duyumları güvenilir mi bilgin var mi

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muzaffer Dervişoğlu'yla tanışsın da baba görsün. Belki de gördüğü için böyle yapıyordur gerçi.
                        Hahahaa çok iyiydi Batu bu ne güldüm ya
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Stoper bitse hemen açıklanır. Açıklanmayan transfer bitmemiştir, bitmeye yakın olur en fazla. Ama o haberi de alabileceklerini sanmıyorum, bu sefer temas kurulan transfer bir anda biter, şak diye gelir adam, çünkü vakit daralıyor.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Örneklerinde haklılık payı var. Peki buradan hareketle hangi sonuca varacağız?
                            Bütün Avrupa Trabzonspor düşmanı ve İstanbul aşığı mı diyeceğiz Sefer? Diyelim ki öyle, n'apalım? Kulüp hesabından Nantes'a mı sövelim? Bu işler bireysel hallolur, sen zaten Fransa'dasın, ağzın laf da yapar

Yıllardır bunu söylüyorsun, sal bence biraz
                            Valla haklısın ama kafayı bozdum, bu konudan çok rahatsızım
                            Bir kere de bizimkiler böyle bi satışla milleti konuştursa, bir kere de bize "ooha nasıl sattınız lan o fiyata çüşş" deseler =)
                            Yalnız bence aslında bunun sebebi cücüşlerin başkanlarının bağlantıları, karşılıklı iş bağlıyorlar ve kulüpler üzerinden garirp transferler çıkıyor... Lazio Muriqi transferi için soruşturma falan açılmıştı boşuna değil bunlar bence ama neyse...

Seferoviç'in transferine üzüldüm ah ulan arkadaş hiç yakışmadı bu..
                            Grillitsch mi nedir nooldu alinaaciii eşek herif kıvır dur sen şımarık conconlu seni
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şu an şamp ligi elemeleri oynanıyor, şaşırtıcı sonuçların olması durumunda seri başı meri başı olma durumumuz var mı ?
                              Olmasa bile daha "kolay" rakipler gelebilir, iyi olur
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• dinamo zagrebi beğenmedim

kötü oynuyorlar

türk kulüplerine benzemişler biraz, bol maaşlı yaşlı ve yabancı oyuncular var kadroda,nerde eski zagreb dedirtiyor

yetiştirici kulüp olmaktan çıkmış görünüyorlar ,normalde zagreb 30 yaşındaki josip drmiç i transfer etmezdi,etmişler, büyüme bu şekilde olmaz aga
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 23:15.
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X