Nasıl ki zamanında fenomenler için pis koku var,bu harcamalar normal değil diye düşündük ve haklı çıktık.Şimdi de diyorum ki yapılan transferler ve verilen ücretlere bakınca inanın midem bulanıyor.Alanyadan gelen ismini bile hatırlamadığım oyuncuya verilen paranın ne mantığı ne de açıklaması var.Artik gerçek uyanis lazım.. Paranın köpeği olmuş taraftar grupları ve çıkarcı- isbilmez yöneticiler elinde gidişat uçurum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu takımın ligi 3. bitirmesi için transfere ihtiyacı yok önce eldeki gereksizlerden kurtulun. Sakın bu adama transfer yapmayın yoksa Bursaspor olur kulüp.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon uefa şikayetlerinden sonra muhtemelen transfer yasağı alırız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi***GeNÇ***
Yorum
-
Umut gunes ve baniya transferleri kesinlikle irdelenmeli diger ise yaramazlari gectim bu iki adam gozumuzun onundeyken ne goruldu de bu paralar verildi sezon basinda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Transfer Dosyası - 16 -
Bu herif Onuachu, Enis, Pepe, Trezege, Visca ve Orsic varken hücum oyuncusu isterse aşşağılanarak kovulmalı. Belki sadece Trezege satılırsa bir tane Ekuban tarzı yardırabilecek adam alınabilir. Jouaqin ve Denswill elden çıkarılabilirse 1 tane stoper. 1 tane de maestro orta saha alınmalı. Bakasetasın durumuna göre de 1 yedek orta saha. Larsenden çıkabilirsek iyi sağ bek yoksa yok. Max 1 milyon maaşla 3-4 transfer.
———————Uğurcan—————-
Mehmet—Baniya—Transfer—Eren
———————-Berat—————-
—————Mendy—Transfer————
Pepe————————————Trezege
——————-Onuachu—————-
Tepe, Hüseyin, Larsen, Benkovic, Güneş, Ömür, Yedek orta saha, Visca, Enis, Orsic, Teklic
Şu kadroyla ligde 3 ya da 4.olamıyosa defolsun gitsin sanki premier ligde oynuyoruz.
Umut Güneş işi çok büyük rezalet. Akıl alır gibi değil.
Jouaqin
Denswill
Kourbelis
Bardhi
Bozok
Acil kurtulmak lazım. Ömürü satamayız muhtemel. Şurada imza paralarıyla beraber belki de 5-6 milyon euro maaş yatıyor. Yazık günah ya. Manyak herif.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 06.12.2023, 23:16.
Yorum
-
Bu hocayla transfere gerek yok. Cünkü gelecek vaadeden Oyuncu transfer edersin ama bu Hocanin elinde körelir. Hala daha Tv´de gelisecegiz diye zirvaliyor. Bjelica´dan sonra takim olarak ileriye gidecegimize, geriye gidiyoruz. Takim boyu kisalacagina, aksine uzamaya devam ediyor. O kadar kopuk oynuyoruz ki, rezalet.
Futbolcu kalitemiz yüksek ama Corum´a bile üstünlük saglayamiyorsan, birakip gideceksin!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
2018 ve sonrası dönemin bana öğrettiği şey Sturidge, Gervinho, Pepe tarzı sakatlığı aşikar adamlara "para gömüp" umutvar olmanın dayanılmaz hafifliği.
Bu hafiflik normalde kulüp zararına yönetimin ortak olması tüzük değişikliğine ters. Bu tür transferlere umut bağlamak sadece "kariyerleri müthiş, 50 milyon üzeri gördü zamanında, ne paralar kazandıracak..." ile de açıklanamaz.
" Kulüp zararına yönetimin ortak olması " hususuna gelirsek ben bu maddenin uygulanabilir/ uygulandığına inanmıyorum ve bu tür transferlerde " başka umutlar" var!''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Hala Wakame falan konuşuluyor, inanılır gibi değil.
35 yaşında bir adamı, merak ediyorum kaç para maaşla buraya getirecekler.
PArasından öte ne bekliyorsunuz bu adamdan?
Gitmeden önce de fiziken zaten artık düşmüştü.
Üzerine 2 sene daha yaşladı ve S.Arabistan'da yaşlandı...
Çok acil transfer yasağı almamız lazım...
Önceki şampiyonluk da ilk aldığımız transfer yasağı ile şekillenmişti!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Wakame falan konuşuluyor, inanılır gibi değil.
35 yaşında bir adamı, merak ediyorum kaç para maaşla buraya getirecekler.
PArasından öte ne bekliyorsunuz bu adamdan?
Gitmeden önce de fiziken zaten artık düşmüştü.
Üzerine 2 sene daha yaşladı ve S.Arabistan'da yaşlandı...
Çok acil transfer yasağı almamız lazım...
Önceki şampiyonluk da ilk aldığımız transfer yasağı ile şekillenmişti!///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
Yorum