Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
bizim sebatsporu desteklememiz lazım kulüp olarak.. oranın bir futbol kültürü ve taraftarı var en azından.. celil sırtını trabzonspora dayamış. hem beleş topçu alacak hem oynatmayacak.. gereksiz işler..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Kipre'yi hiç izlemedim ama PSG altyapılı olması, boyu ve sakatlık geçmişinin temiz olması hoş duruyor ilk aşamada. Twitter'da pozitif yazılar gördüm. Ama ben hiç izlemedim. Net bir şey demiyorum o yüzden.
FM profillerini önemsemem ben ama sezon arası güncellemesinde +3 puan yazmışlar. İyi bir sezon geçirmiş muhtemelen.
bizim sebatsporu desteklememiz lazım kulüp olarak.. oranın bir futbol kültürü ve taraftarı var en azından.. celil sırtını trabzonspora dayamış. hem beleş topçu alacak hem oynatmayacak.. gereksiz işler..
Aynen. Altyapıdan sözde futbolcuları kambur gibi sırtımızda taşıyoruz. Direkt rekabetin içine atacaksın. Gelişirse gelişir, gelişmezse kendi bilir. İyi adam her yerde kendini belli eder. Sebat, artvin, hopa buralar bizim birlikte çalışacağımız kulüpler olmalı
En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 02.06.2024, 22:36.
1. lige yükselene kadar nerede kaşar var atmak lazım kadroya.
ilhan baya etkiliydi, batuhan girdi oyun terse döndü. 2.ligin genç topçuya maç oynamak dışında faydası yok. 20 tane atsa o ligde herkes atar diyorsun.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.Maçın başında forvette Atahan yerine Batuhanla başlanılabilinirdi.
Hadi atahanla başladın yenik durumdasın gole ihtiyacın var, forvetin leş atıyor,en golcü oyuncun yedekte ve sen onu son 15 dk mı oyuna alırsın.
Hele bir de oyuna sonradan giren Emirhan zaman vardı ki hangi takıma çalıştı anlamak mümkün değil.
Bir de taca çıkarmadan düzgün top sürmeyi bile beceremeyen sağ bekleri var tabi onu da es geçmemek lazım.
Bu kadro ile bile finale kadar gelindiyse o isimlerin yerinde tecrübeli iki üç isim olsa şu an turu geçen biz olmuştuk.1.lige yükselmek çok da zor değil bunu görüyoruz.
Bugün her ne kadar oyuncuların amatörlükleri,beceriksizlikleri kurbanı olduysak bi o kadar da hocanın amatörlüğünün kurbanı da olduk
Kipre'yi hiç izlemedim ama PSG altyapılı olması, boyu ve sakatlık geçmişinin temiz olması hoş duruyor ilk aşamada. Twitter'da pozitif yazılar gördüm. Ama ben hiç izlemedim. Net bir şey demiyorum o yüzden.
FM profillerini önemsemem ben ama sezon arası güncellemesinde +3 puan yazmışlar. İyi bir sezon geçirmiş muhtemelen.
youtubedan bi videosunu izledim kalıbı fazlasıyla dikkat çekiyor. pasları da fena değil, gerisi için maçını izlemek lazım.
bu senin yorumun terbiye sınırlarını aşıyor haddini aşma. Millet genç oyuncularla avrupa kupası alıyor çok zeki ve futbol uleması.
Ya bu kadar bos bir yorum olamaz ya, millet avrupa kupasi aliyormus, senin tff 2.ligde oynanan futboldan sahalardan haberin var mi da böyle saçma sapan kiyas yapiyorsun ? Trabzonspor için desen anlarim, tff 2.ligden bahsediyoruz amatör ligden çok farki yok, ne genci ne projesi insanlari aptal yerine koymaya gerek yok
vaktinde 1461 çikmasin diyenlerin zihniyeti de bu, aman ilk 6'da bitirme ama son 3'de de bitirme 7-15 arasi bitir topçu yetistir cart curt zihniyetiyle o takim amatöre kadar düsüp târih oldu hâla akillanmadi bizim taraftar
o zamanlar da sunu diyenler vardi "kardesim barcelona b de la liga2'de oynuyor ayni sekilde" , kalkip ispanya'yla kiyasliyordu akli eveller
barcelona b takiminda oynayan topçu A takima çikmak için oynar kolay kolay maç satmaz, senin 7-15 arasi bitir dedigin ise gider kankasinin takimina maç satar nasil olsa takimin çikma olasiligi yok diye son haftalarda...
oynanan sahalarin farkini saymiyorum bile
Simdi ise esek gibi ugrasip duralim ptt 1.ligine bir takim çikartip yabanci oyuncu kirâlama hakkimiz olsun biraz rahatlayalim diye, alt yapimizdan olan birkaç topçu orada oynamaya iknâ olsun diye...
pilotlugun içine siçayim o zamanlar yan binâda olan kulübün sanki pilotluk bozulunca fb'ye gs'ye hizmet edecekmis gibi korkanlarin Abv, sehir bölünür Trabzonspor'a rakip olur diye korkanlarin da Abv, 2 takim bizim sehre fazla diyenlerin de taaaa mk....
bu korkak vizyonsuz kisilerin yüzünden bu durumda 1461
sorsak avrupa'da basari isterler bu kisiler (genelleme yapiyorum)
daha kendi sehrinden 2.takimin üst liglere çikmasindan korkaklarla bir fuski olmaz
o zaman pilotluk bozulacakti ve en kötü playoff oynayip çikacaktik, ama ne yaptik hakkimiz 7.olan Adanademir ya da Adanaspor'a verdik, reziller gibi
evet malok. bir de onuachu'nun kolunun kırıldığı pozisyona devam diyen onur özütoprak da varmış. şer üçlüsü.
Baskan agliyor ama bunlara ses çikarmadiktan sonra hak ettigi de budur hiç kusura bakmasin göz göre göre bu kadar aptallik olmaz
Sivas'da bize sampiyonluk yasatmayacaklari da belliydi, Igdir'dan bize daha yakin diye kandirdilar ses çikarttirmadilar bizim saflar da yedi bunu hey gidi salaklar hey
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.Maçın başında forvette Atahan yerine Batuhanla başlanılabilinirdi.
Hadi atahanla başladın yenik durumdasın gole ihtiyacın var, forvetin leş atıyor,en golcü oyuncun yedekte ve sen onu son 15 dk mı oyuna alırsın.
Hele bir de oyuna sonradan giren Emirhan zaman vardı ki hangi takıma çalıştı anlamak mümkün değil.
Bir de taca çıkarmadan düzgün top sürmeyi bile beceremeyen sağ bekleri var tabi onu da es geçmemek lazım.
Bu kadro ile bile finale kadar gelindiyse o isimlerin yerinde tecrübeli iki üç isim olsa şu an turu geçen biz olmuştuk.1.lige yükselmek çok da zor değil bunu görüyoruz.
Bugün her ne kadar oyuncuların amatörlükleri,beceriksizlikleri kurbanı olduysak bi o kadar da hocanın amatörlüğünün kurbanı da olduk
Misal Ilhan Depe olmasa buralara kadar da gelmezdik, kendisi o ligin Visça'si gibi bir seyi, genç falan da degil
Emirhan Zaman da aynen öyle bu kadar çöp bir topçu olamaz biri yaa amatörde bile oynatilmaz o...
Atabey de resmen maçi satmis gibi oynadi inanilmaz gerçekten
Batuhan'i 5dk boyunca oyunca sokacak diye bekledik spiker 5dkdir söylüyordu ne diye bekledi o kadar o salak hoca onu da anlamak imkansiz ztn maç bitti bitiyor
doğu anadolu takımları ve batı anadolu takımları yükelişte
orta anadolu futbolu çökmüş görünüyor, konyasporda normalde düşüyordu,kayseri düşme potansiyelindeydi, sivas sonradan toparladı,manaj olmasa onlarda düşebilirdi
kıyı şeridi trabzon samsun rize
doğu anadolu yükselişte
batı anadolu ve istanbul ilçe takımları
güney şeridinde antalya alanya bodrum
haritanın ortası boş
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 02.06.2024, 23:02.
Yorum