Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kim ne derse desin Okay-Mendy orta sahası bu lig için iyi bir orta saha, önemli olan önlerinde oynayacaklar, sağ kanat Visca 35 yaşında ve artık eski formundan ve fizik gücünden çok uzak ve alternatifi yok yerine transfer lazım, sol kanatta 40 yaşında dünya maaşla getirilmiş Nwakaeme, Orsic, Kafasız Trezeguet var, Trezeguet'i satıp Visca'nın yerine kaliteli kanat oyuncusu alınmalı, Visca yedek olmalı, 10 No'da Cham'dan ümitliyim..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Cham ismini ilk kez Trabzon talip olunca duydum,uzun süre uğraşıldı havalimanında krallar gibi karşılandı,videolarını izledim..herhalde ben anlamıyorum bu işten bana çok extra bir oyuncu gibi gelmiyor,dilerim yanılgı içindeyimdir
      .....

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cham ismini ilk kez Trabzon talip olunca duydum,uzun süre uğraşıldı havalimanında krallar gibi karşılandı,videolarını izledim..herhalde ben anlamıyorum bu işten bana çok extra bir oyuncu gibi gelmiyor,dilerim yanılgı içindeyimdir
        Ektra oyuncu olsa bile o yaşta bir oyuncunun öylesi karşılanması çok saçma. Bir grande olur anlarım.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Eger onuachu veya baska bir forvet gelirse mecvutta trabzonsporun 17 tane yabancisi olacak. 3 tane yabanci gonderilmesi gerekecek. Teklic ile fountas kesin 3.yabanci herhalde batista mendy olur herhalde. Ingilizler 10 milyon euro nun uzerinde para veriyorlar. Iyi para eger kalirsa gecmiste oldugu gibi djaniny ve abdulkadir omur gibi elimizde patlayabilir.

Yorum

• Okay-Ozan-Lundstram
            3 lüsünden sadece birisinin yerine,
            İyi bir 8 alınsaydı,
            En azından kağıt üstünde tam bi kadromuz olurdu.

Çok konuştuk, çok isyan ettik aynı tip 4 adam oldu diye, orta sahada 1 tek Cham var skora katkı yapma ihtimali olan, onun dışında hepsi de düz sıradan oyuncular,
            Cham da düşündüğümüz gibi çıkmazsa çok kısır bi kadro oldu.

Ha Mendy 8 oynar mucizeler gerçekleştirirse,
            Ozan skor üretmeye başlarsa,
            Diyecek bişi yok.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Orsic veya Mendy i sırf gitmesi için değerinden aşağı satan veya serbest burakan olursa onuna aklına sokayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ektra oyuncu olsa bile o yaşta bir oyuncunun öylesi karşılanması çok saçma. Bir grande olur anlarım.
                Biz Ozana karşılaşma yapan bir camiyayiz. Daha ne diyelim.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okay-Ozan-Lundstram
                  3 lüsünden sadece birisinin yerine,
                  İyi bir 8 alınsaydı,
                  En azından kağıt üstünde tam bi kadromuz olurdu.

Çok konuştuk, çok isyan ettik aynı tip 4 adam oldu diye, orta sahada 1 tek Cham var skora katkı yapma ihtimali olan, onun dışında hepsi de düz sıradan oyuncular,
                  Cham da düşündüğümüz gibi çıkmazsa çok kısır bi kadro oldu.

Ha Mendy 8 oynar mucizeler gerçekleştirirse,
                  Ozan skor üretmeye başlarsa,
                  Diyecek bişi yok.
                  Mendy'de 8 değil Ertan abi Lundstram-Okay-Ozan 3 lüsünden 1 tık önde diyelim.

Bizim dediğin gibi iyi bir 8'e ihtiyacımız vardı, hala var alınmazsa her zamanki gibi puzzle'nin en önemli parçalarından biri eksik kalacak.

Bir takımda 8 yoksa o takım 3 aşağı 5 yukarı devam eder, takımın beyni yok çünkü.

Muhtemelen forvet transferi ile kapatacağız transfer dönemini çok yazık olacak bu kadroya, Cham da alındı ki no10 için çocuktan baya ümitliyim bu arada ben.

İşin kısası alınan orta saha oyunculardan Lundstram en zayıf halka onu almayıp yerine iyi bir no8 almalıydık.
                  En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 24.08.2024, 20:25.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Bu cham için ortalık neden bu kadar yangın yerine döndü anlamadım. Şu forumda 10 kişiden 9'u zaten nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyor çocuğun. Yani bu sebi bu kadar iyi bir futbolcu da dünyada binlerce kulüp içinden bir tek Trabzonspor mu buldu bu çocuğu? Hiç aklımın yeri değil ama hayırlısı.

Yorum

• Teklic ve Fountastan toplam 2 milyon euro gibi bi para bile kazanamamak fiyasko. Fountas anadolu takımları için gayet iyi futbolcu. Teklic için de teklif alabilirsin. Hadi ikisinden 1.5 kazan yav. Fesih fesih nereye kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mendy i mecbur saticaz beyler adamlar 10 a kadar çıktı ki muhtemelen 15 te verecekler bu paranın yüzde 10 u mendy nin adam premier ligde oynamak istiyor o konuda yapacak bisi yok .. hong olayida şu hong trabzonspor da daha göz önünde olacağını düşünüyor gent ten premier league yapamadı ama trabzonspor la avrupa nin 5 büyük ligine gideceğini düşünüyor lakin klubun çok rakam isteyip önünü tikayabilicegini düşünüp kendi istediği rakamı koydurmak istiyor gent onu yazmadı listeye geri dönüşün yok diyor
                        Paranın yüzde 10 u nasıl Mendyin oluyor bu ne biçim bir sözleşme

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tabakhaneye bir şey yetiştirir gibi daha transfer dönemi başlamadan Lundstram, Barisiç ve Nwakaeme alana kadar, kontenjanı açık tutup bu mevkilere çok daha uygun bütçeye, daha doğru isimler alabilirdik. Fırsat transferi falan olmaz bu saatten sonra ki olmamalı da zaten. 17 tane yabancısı olan takım fırsat transferi mi yapar?

Gram planlama, üst akıl ve kolektif bilinç yok bu camiada. Her sene kendi kendimize sıkıyoruz.
                          Barisic faydalı olabilecek bir profil.En azından orta açabiliyor ve tekniği fena değil.Kornerde kullanabiliyor.

Bence en gereksiz transferler Lundstram ve Nwakeame oldu.Bu ikisinin Trabzonsporda oynama şansı yok.Waka fiziksel anlamda tamamen bitmiş durumda.Lundstram ise boş adamın teki.

Yorum

• Teklic anlarım da Fountas’ın bu ligde iş yapabileceği çok takım var, skorer bir oyuncu, bu adam hala nasıl takımda onu anlamadım. En kötü kirala bir yere gitsin.

Sanırım Anadolu takımları transferin son anlarını bekliyor.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barisic faydalı olabilecek bir profil.En azından orta açabiliyor ve tekniği fena değil.Kornerde kullanabiliyor.

Bence en gereksiz transferler Lundstram ve Nwakeame oldu.Bu ikisinin Trabzonsporda oynama şansı yok.Waka fiziksel anlamda tamamen bitmiş durumda.Lundstram ise boş adamın teki.
                              Bu oyuncuların fiziksel olarak tam hazır olmadan değerlendirilmesini yanlış buluyorum. Waka’da fiziksel sorun adam yatmış, kondisyonu kazanması zaman alacak ama zaten biz adamı 90dakika kullanmak için almadık. En en maksimum 60 dakika. Lundstram konusunda da benzer şeyleri düşünüyorum, adam yatmamış fakat form tutması zaman alacak, adamın yapısı öyledir belki. Biraz zaman vermek gerek, kadromuz geniş zaten. Uzun periyotta faydaları olacaktır. Ha dersen ki maliyetleri daha uygun olabilirdi ona tamam derim. Özellikle Lundstram o paraları edecek adam değil.

Aslında takımın tamamında fiziksel sorun görünüyor. Bu bilerek yapılmış da olabilir, yüklemeyi bilerek yayarak yapıyor olabilirler. Fizik olarak bu son maç hariç ben takımı çok vasat buldum. Son maç biraz kıpırdanma oldu ama orada bile mesela Okay falan daha yarı kondisyonda oynuyor.
                              En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 24.08.2024, 21:32.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu cham için ortalık neden bu kadar yangın yerine döndü anlamadım. Şu forumda 10 kişiden 9'u zaten nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyor çocuğun. Yani bu sebi bu kadar iyi bir futbolcu da dünyada binlerce kulüp içinden bir tek Trabzonspor mu buldu bu çocuğu? Hiç aklımın yeri değil ama hayırlısı.
                                Yattara, Szymkowiak, Colman, Jaja, Nwakaeme, Sorloth vs bunlar gibi yetenekli olup binlerce kulübün görmediği isimleri ya scout ya da şans faktörüyle transfer ettik. Gerçi çoğu menajer önerisidir, ben bu kulüpte scout ekibi vs olduğunu düşünmüyorum bizde öyle bir sistem yok.

Yani futbolcu madem iyiydi başkaları görmedi biz nasıl aldık bakış açısı yanlış. Oyuncu geç parlamış olabilir, dev kulüpler için yetersiz olan senin liginde yıldızlaşabilir vs

Mesela önceki sene az kalsın Sorloth benzeri Dovbyk i aliyormusuz, hem de tapusuyla. Çingene pazarlığı yüzünden almadık adam 50 milyonluk forvet çıktı. Oynadığı takım sıradan takımdı, kimse görmedi biz gördük. Sonra milli takımda parladı piyasa yaptı büyük takımlara gitti.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X