Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Arteta dünyanın en iyi kulüplerinde dünyanın en iyi hocalarından biriyle aralıksız 3 yıl çalıştı. Ona rağmen Arsenalde 4. senesinde etki gösterebildi. Fatih Tekke ilk sezonunda 8. olsun g.tüne teneke bağlar yollarlar, sen ülkeleri karıştırdın canım kardeşim.
Zidane 1 sene Sportif direktörlük+ 1 sene Altyapı Antrenörlüğü + 1 sene yardımcı hocalık + 1.5 sene 2. ligde hocalık yaptı. Hepsi Real Madrid de, kurumsal yetiştirme var. Gelsin Fatih bugün başlasın altyapıda amenna. Yardımcı hocalık amenna.
Rijkaard Barça'ya gelmeden 2 sene Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörüydü.
Hep aynı mantık tümden gelim. Birisi çıkacak kahvehanede oturan o parıl parıl parlayan adama diyecek ki sende o tip var, şu şirkete CEO olur musun? Hep hayaller.
Tümevarım kardeşim. Tümevarım, basamaklar tek tek ve istikrarlı çıkılacak. Öyle hiçbir b.k başarmadan bu adamı getirip taraftara şeker vermelerine izin yok. Fatih Tekke de erken olduğunu bilecek kadar zeki, çalışsın ve yem olmasın.
evet tekrar basa donduk Once yeterince sey basarmadi. Sonra bunlari bir kulubun basinda 1 sezon calisarak basarmali oldu. Sonra dunyadaki buyuk kuluplerden herhangi biri eski efsanelerini fazla tecrubesi yokken basa getirmiyor oldu. Ardindan tecrubesizken buyuk kuluplerde hoca olan eski efsaneler kestane oldu. Hocalik kariyerleri mahvolduya donduk. Simdi de en basa tekrar tekke nin trabzonda hoca olmasi icin bir sekilde birseyler basarip kendini kanitlamasi lazima donduk Anlasilan onca soyledigim verdigim ornekler kati dusuncen de hicbir degisiklige neden olmadi Bu durumu egitim fakultelerinde ogretim yontem ve teknikleri dersinde dusunme bicimleri konusunda yakinsak dusunce olarak anlatiyorlar. :d
En son jpositve tarafından düzenlendi; 21.10.2023, 23:44.
Barista yeter arkadaş yahu,
A.A. başlığını da bu başlığı da esir aldın valla,
Maçlar başlasın maç başlıkları da aynı olacaktır,
Bi nefes al, bi müddet başka bişilerle ilgilen, işi kan davasına dökmüş gibisin, kişisel bi kinin nefretin var gibi inan bu kadarına gerek yok.
Haklı olduğun yerler var,hak verdik, inşallah düzelir toparlar deyip beklememiz gerekmiyor mu, adamın kişiliğine, karakterine laf etmen, hakaretin,iftiraya varan ithamların, her sayfa da onlarca mesaj yazman çok çok antipatik yapıyor seni bi büyüğün olarak uyarıyım dedim.
Akıl yaşta değil baştadır. 54 yaşında gelmişsin utanmadan forum polisliği yapmaya çalışan bir zavallısın, başkalarına tavsiye verecek, uyarı yapacak pozisyonda değilsin. Zaten sana tavsiye soran da yok.
Burası internet forumu. Forum kurallarına uyduğum sürece istediğimi yazarım, işine gelmiyorsa okumazsın, engel de olamazsın. Haddini bil.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözü vardır. Doğruları söyleyen antipatik olur. 54 yaşına gelmişsin bunu öğrenememişsin.
Akıl yaşta değil baştadır. 54 yaşında gelmişsin utanmadan forum polisliği yapmaya çalışan bir zavallısın, başkalarına tavsiye verecek, uyarı yapacak pozisyonda değilsin. Zaten sana tavsiye soran da yok.
Burası internet forumu. Forum kurallarına uyduğum sürece istediğimi yazarım, işine gelmiyorsa okumazsın, engel de olamazsın. Haddini bil.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözü vardır. Doğruları söyleyen antipatik olur. 54 yaşına gelmişsin bunu öğrenememişsin.
İlk olarak Barista tarafından gönderildi
Yahu şurada 20 binden fazla mesajın var, bir kez olsun farklı ya da önemli bir şey yazdığına denk geldiğimi hatırlamıyorum. Sen 20 bin adet tamamen gereksiz mesajı atarken iyiydi de benim mesajlarım mı fazla geldi sana?
Hiç bir önemli mesaj ya da fikre sahip olmayan, bomboş, dümdüz, sıradan adamsın. Tamamen zaman kaybısın ama ben sana bulaşıyor muyum senin sıradan mesajların burayı tatsız hale getiriyor, yazma diye? Başkalarına buraya mesaj yazma deme hakkını nereden buluyorsunuz siz arkadaş? Forumun kuralları ve yöneticileri yok mu? Kurallara uyduğum sürece istediğimi yazarım. Akşam akşam asabını bozuyorsunuz insanın.
Sana cevap yazdığımda ben sana mı yazdım avukat mısın diye kudurup aileme sallamıştın. Şimdi istediğini istediğin yere yazabileceğini anlatıyorsun. Buraya nefret kusup cevap yazan olunca hakaretler ediyorsun. Son dönemin en boş adamısın
Sana cevap yazdığımda ben sana mı yazdım avukat mısın diye kudurup aileme sallamıştın. Şimdi istediğini istediğin yere yazabileceğini anlatıyorsun. Buraya nefret kusup cevap yazan olunca hakaretler ediyorsun. Son dönemin en boş adamısın
Ben bana bulaşmayan kimseye bulaşmıyorum burada. Bana hakaret edilince susup sineye çekmemi bekliyorsanız çok beklersiniz. Bak yine boş adamsın filan diye sataşmışsın. Boş adam babandır desem aileme salladın diye ağlayacaksın yine
Aileme sallıyor dediğin, sen bana "sapık gibi Trabzonspor'u takip ediyorsun" dediğinde sapık babandır diye cevap verdiğimi kastediyorsun herhalde. İlk sapık diye hakaret eden sensin, sonra ben hakaret etti oluyorum. Burada okumak istemediklerinin yazılmaması için insanları sindirmeye çalışan bir kitle var. O kitleden biri de sensin.
En son Barista tarafından düzenlendi; 22.10.2023, 00:25.
Ben bana bulaşmayan kimseye bulaşmıyorum burada. Bana hakaret edilince susup sineye çekmemi bekliyorsanız çok beklersiniz. Bak yine boş adamsın filan diye sataşmışsın. Boş adam babandır desem aileme salladın diye ağlayacaksın yine
Aileme sallıyor dediğin, sen bana "sapık gibi Trabzonspor'u takip ediyorsun" dediğinde sapık babandır diye cevap verdiğimi kastediyorsun herhalde. İlk sapık diye hakaret eden sensin, sonra ben hakaret etti oluyorum. Burada okumak istemediklerinin yazılmaması için insanları sindirmeye çalışan bir kitle var. O kitleden biri de sensin.
Burada hepimiz acı verip depresyona sürüklese bile sapık gibi Trabzonspor'u takip ediyoruz. Benim yazdığım mesaj orada duruyor. Senin yazdığın silindi. Hala utanmadan konuşuyorsun.
Ayrıca günlerdir ağlayan, her başlığa nefret kusan insanların yazdığını hazmedemeyip hakaretler savuran sensin. Yukarıdaki mesajda yazdıkların ortada. Birine boş diyorsan, en boş karakter olmaman gerek.
En son Ufuk tarafından düzenlendi; 22.10.2023, 00:31.
Burada hepimiz acı verip depresyona sürüklese bile sapık gibi Trabzonspor'u takip ediyoruz. Benim yazdığım mesaj orada duruyor. Senin yazdığın silindi. Hala utanmadan konuşuyorsun.
Ayrıca günlerdir ağlayan, her başlığa nefret kusan insanların yazdığını hazmedemeyip hakaretler savuran sensin. Yukarıdaki mesajda yazdıkların ortada. Birine boş diyorsan, en boş karakter olmaman gerek.
Burada hepimiz sapık gibi Trabzonspor'u takip ediyoruz demedin. Kıvırma. Sapık gibi takip ediyorsun dedin. Ben normal takip ediyorum, taraftarlık sapıklık değildir ayrıca.
Bana hakaret edene cevap veririm. Bak yine başkasının avukatlığını yapıyor ve sataşıyorsun.
Baka bjk dedikodusu var.
Bjk olmaz başka takım olur.
Korkum bunlar şimdik baka ya rezilliklerini örtmek için astronomik kontrat öneriler
Bu işi öğrenemiyoruz.
Bu iş sezon sonu bitirmelisin.
Teklifini yapıp şu tarihe kadar ya kabul eder ya da sezon hazırlık başlamadan satılır.
Bir bu bir de teklif geldi mi oyuncu satmasını bilmiyoruz.
Arabesk takılıyor taraftar ve yönetim.
Zaten bu çapsızlar bunları düşünemez.
En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 22.10.2023, 05:14.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
34 yaşı utanma,terbiye ve saygı gerektirmiyor heralde,
Neyse karşı karşıya gelip hesap soramadıktan sonra boş atar gider yapıp klavye delikanlılığına girmeyelim.
Devam et...
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
baka konusunda ustanın yaptığını yapmamız lazım.. şu anda szöleşmeyi önüne koyarsın kabul etmiyorsa kadro dışı kalır.. devre arası da 3-5 neyse artık satarsın..
zaten kaybedecek çok bişeyimiz yok bir senelik ücreti de sözleşme fesih bedellerinin çok altında.. varsın yansın..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
evet tekrar basa donduk Once yeterince sey basarmadi. Sonra bunlari bir kulubun basinda 1 sezon calisarak basarmali oldu. Sonra dunyadaki buyuk kuluplerden herhangi biri eski efsanelerini fazla tecrubesi yokken basa getirmiyor oldu. Ardindan tecrubesizken buyuk kuluplerde hoca olan eski efsaneler kestane oldu. Hocalik kariyerleri mahvolduya donduk. Simdi de en basa tekrar tekke nin trabzonda hoca olmasi icin bir sekilde birseyler basarip kendini kanitlamasi lazima donduk Anlasilan onca soyledigim verdigim ornekler kati dusuncen de hicbir degisiklige neden olmadi Bu durumu egitim fakultelerinde ogretim yontem ve teknikleri dersinde dusunme bicimleri konusunda yakinsak dusunce olarak anlatiyorlar. :d
Kardeş ironi nedir bilir misin? En başından beri aynı tezi savunuyorum, sen gittin Lampard Pirlo dedin sonra kendi verdiğin argüman afedersin gümleyince kaz çeviriyorsun. Tezatlarını gösteriyorum ama anlama konusunda kapalıysan benim çabam son buluyor bu mesajla. Kendini fikrine saplanmışsın ve ben sana laf anlatırken çok zorlandım çünkü basit bir kıyas mantığı yapacak şekilde diyalog kurmayı da becerip öğrenememişsin "fakülte"lerde. Fikrinin temelleri olmadığı için laf kalabalığı yapıyorsun. Denizlisporda 3 ayda muhteşem işler yapmış ve İstanbulsporda 1 sezon tamamlayıp kümede kalmış bir insandan muhteşem bir etkileniş yaşamamızı bekleyip çabalara girmişsin bir de 13 maç performansı için uğraşıp google search ve ekran görüntüsü alma ile bin tane argüman üretmişsin. Anladım fanboysun, sıkıntı da değil. Fakat böyle dolaylı şekilde aşağılama çabaların komik oluyor, emin ol ben senin gibi bilmediği konuda atıp tutan birisi değilim.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Kardeş ironi nedir bilir misin? En başından beri aynı tezi savunuyorum, sen gittin Lampard Pirlo dedin sonra kendi verdiğin argüman afedersin gümleyince kaz çeviriyorsun. Tezatlarını gösteriyorum ama anlama konusunda kapalıysan benim çabam son buluyor bu mesajla. Kendini fikrine saplanmışsın ve ben sana laf anlatırken çok zorlandım çünkü basit bir kıyas mantığı yapacak şekilde diyalog kurmayı da becerip öğrenememişsin "fakülte"lerde. Fikrinin temelleri olmadığı için laf kalabalığı yapıyorsun. Denizlisporda 3 ayda muhteşem işler yapmış ve İstanbulsporda 1 sezon tamamlayıp kümede kalmış bir insandan muhteşem bir etkileniş yaşamamızı bekleyip çabalara girmişsin bir de 13 maç performansı için uğraşıp google search ve ekran görüntüsü alma ile bin tane argüman üretmişsin. Anladım fanboysun, sıkıntı da değil. Fakat böyle dolaylı şekilde aşağılama çabaların komik oluyor, emin ol ben senin gibi bilmediği konuda atıp tutan birisi değilim.
ha yok estagfurullah ne asagilamasi sadece isin girgirindaydim o kadar yani boyle anlayacagini hic dusunmemistim. Yani bu senin gorusun de ilk mesajda yazdigin seyi tekrar yazmissin ondan oturu ufak bi takildim. Yoksa oyle dalga gecme falan niyetiyle yazilmis bir mesaj degildi. Yani oyle kizilacak birsey yok alti ustu bir futbol muhabbeti. Baya edilen muhabbetten sonra konu donup dolasip ayni yere gidince ondan bi saka yaptim.
Yorum