Rasmus Falk'ı isterdim aklıma o geldi şu an. Mendy-Falk ikilisi iyi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağbek; https://www.transfermarkt.com.tr/bry...spieler/475208
Osaha; https://www.transfermarkt.com.tr/che...spieler/698560
Sol kanat; https://www.transfermarkt.com.tr/mic...spieler/393565
Forvet; https://www.transfermarkt.com.tr/ada...spieler/552057
Conde'yi satın alır, diğer 3 oyuncuyu opsiyonlu kiralamayı denerdim ben. Hlozek tam Onuachu'nun yanına koyulacak adam.
-----------Mendy-------Conde--------------
Visca----------------------------Skoras------
----------Onuachu------Hlozek---------------
Kenardan gelecek Pepe, Orsic, Fountas ve Enisle çok rahat 3'lüğe gideriz. Sezon sonu ayrılacak Onu, Pepe ve Berat'ın yerlerini doldurur, stoperi gözden geçirir yola devam ederiz.
Yorum
-
hala yönetim akillanmamis hal nerede sakat oynamamis oyuncu var yüksek maas vermek istiyerek almaya calisiyor bize yeni yatara,nwakeme,sota, sorloth vs taninmamis oyuncular lazim agi gitmis fahi kalmis oyuncular degil. Avci ve Dogan giteden kadar hic yapmasa daha faydali olurYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlm beyler
Ben sikecilerden crespoyu beğeniyorum
Bizim isimize gelmezmi
Yorum
-
Futbola tutkusunu kaybetmemiş bizi sadece para kapısı olarak görmeyen futbolculara yönelmek lazım. 30 yaş üzeri sakatlıklarla boğuşan kariyerinin zirve yıllarını çoktan geride bırakmış adamlara yönelirsek buraya sadece kolay para kazanmak için gelirler hiç bir şey katmazlar. Bosingwa, Cardozo, Hamsik gibi istisnalar çıktı ama çoğu karavanadır..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Transfer etmeden ligi ücüncü sirada bitirirsek eger önümüzdeki sezon yönetim başkan eldeki iyi oyunculari satarak göndererek „ bu kadro ligi ücüncü bitirmistir transfer bekleyen taraftarlar destek versinler sampion olcaz „ der gecerler ve önümüzdeki sezon ligi 11 sirada bitiririz öz evlatlarla gelen gecenden 5 dört yeriz öz evlatlar alt yapida Sikecilerden fark yer bizim çok bilmis taraftarimiz genelde alt yapi der dururlar alt yapımızın gencleri üç istanbul büyütülmüslerin hayallerini Trabzon alt yapi tessislerinde kuruyorlar ispat edemem ki sadece tahminim alt yapi maclarini az tek izledim oyuncular trabzonsporun büyüklügünü bilmeden oynuyorlar alt yapi hocalar deseniz fiyasko. Ben alt yapida hoca olaydim o cimleri o topragi genclere yedire yedire trabzonsporumuzun büyüklügünü anlatirdim.
trabzonsporumuz transferde büyük oynamali önümüzde kupa var bu kupa türkiye kupasi alinmali bunun ücün transfer sart oglu sartir..önümüzdeki sezonda transfer satar oyuncu alirsin yenisini taraftar para vererek tribünde kendisinden iyi oyuncu izlemek ister herzaman.
genclerin suan formalarina yazdiracak kaliteli oyuncu bulamiyorlar
eskiden hami Fatih ünal yattara Ali kemal veya hamsik wakaeme varken suan kim var basarili bakasetasda ( göt tutmay) artik moduna girdi..
son olarak transfer sart mecburdur.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopçu alıyoz mu ?
Yorum
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool Newcastle maçında oynanan futbol ise bizde oynanan nedir yahu. Kaç transfer lazım acaba şu futbolun %20 sini oynamak için
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRosier kötü mü yav? Ahlaki sıkıntılarından bağımsız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool Newcastle maçında oynanan futbol ise bizde oynanan nedir yahu. Kaç transfer lazım acaba şu futbolun %20 sini oynamak içinAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
Yorum