Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arjantinli Rodrigo Villagra'yı almak için devre arası her şeyi yapacaklarMIŞ. En kötü devrearası sözleşme bağlayıp sezon sonu getirtmeye çalışacakmışız.
    Şuan öncelik transfer hedefimiz Villagra'ymış.
    Adamın sözleşmesi 2026 da bitiyor.Primer mevkisi önlibero.Oyun tarzı Torreiraya benziyor.Top çalması ve savaşçılığı muazzam.Teknik ve pasörlük konusunda ise idare edecek seviyede.Neticede bu arkadaş 8 numara değil.Ucuza da olmayacağına göre ben alınacağını sanmıyorum.

Elimizde Mendy gibi çift yönlü harika bir 6 var zaten.Bizim yapmamız gereken modern bir 8 numara almak olmalı.Thiago kadar kaliteli olmasa bile o profile benzer bir oyuncu lazım.Teknik,pasör ve zeki olmalı.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mendy önüne Tochi alabilirsek bu iş olur gibi
      ikna edilmeli bence ikiside genç ikisnden +30 milyon euro kazanabiliriz.
      Fizikli ve teknik box to box oyunculara bayılıyorum.Mendy de bunlardan birisi.

Tochiyi 90 dk izlemediğim için net yorum yapamıyorum.Videolarda iyi aslında ama youtube bazen yanıltıcı olabiliyor.Düşündüğümüz kadar iyiyse ve alınabilirse ortasahada rakipler topu göremez net olarak.

Porto ve Ajax modeli ucuza al-pahalıya sat stratejisi bizi çok özel bir kulüp statüsüne taşır.Menajerler genç ve kaliteli oyuncular için kapımızda yatar.Oyuncu parlatan kulüp olabilirsek her türlü potansiyelli genci çok rahat buralara çekebiliriz.

Örneğin Mendy ve Tochiyi alıp avrupanın en iyi 5 liginden birisine 20 ve üstü bonservislere satarsan bir sonraki transferlerinde dünyanın her yerinden oyuncuyu rahatlıkla ikna edebilir seviyeye gelirsin.Örnek olarak gösterirsin.,

Biz Gs ve Fb gibi maaşlar ve bonservisler veremeyiz.Bu nedenle scoutingi çok iyi yapmamız lazım.

Yorum

• Devre arası gelecek çok kaliteli bir sekiz bu takıma level atlatır.

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Devre arası gelecek çok kaliteli bir sekiz bu takıma level atlatır.
          Mendy oynamazsa yine aynı sorunları yaşayacağımız için 6-8 arası bir şey gene lazım.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Onuachu´nun 1 sene sonra bizle olmayacak olmasi aklima geldikce morelim bozuluyor
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Adam Buksa fena değil

Yorum

• 170'lik orta sahalardan sonra Mendy, Onuachu ilaç gibi geldi.. İnanılmaz teknik oyuncular alacak paramız yok ama çok güçlü oyuncular alabiliriz Mendy, Onauchu gibi olay budur.. Dün akşam döve döve yendik.. Basic gelsin Lazio'dan rakipleri çiğ çiğ yiyelim Mendy - Basic rakiplere top göstermez.. Basic de 26 yaşında..

Santrafor profilimiz konusunda artık tartışma olmamalı.. Icardi gibi fantastik bir forvet alamıyorsak Sorloth, Cornelius, Onauchu gibi rakipleri çiğ çiğ yiyecek forvet almalıyız.. Gomez gibi biriyle de test ettik olmuyor..

Seneye de Petkovic'i çekelim Onauchu yerine.. Rakip stoperlere bir sezon aman verdik Gomez ile yeterli..
                En son LittleFinger tarafından düzenlendi; 18.09.2023, 13:14.
                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Ekol oluşturmamız lazım. Denenmiş işe yarayan bir formül bulduk. Bu takımın santraforu uzun boylu güçlü, orta sahası sert ve dikine oynayabilen, stoperleri fizikli ve hızlı, kanatları adam eksiltebilen, bekleri de defansı sağlam ve top yapabilen adamlardan oluşmalı. Ayağı temiz stoper, teknik forvet vs gibi işlere gerek yok. Sonuçta bizim her şeyi olan adamlar alacak paramız yok. Hangi özelliklerden vaz geçeceğiz, hangileri olmazsa olmazımız olacak reçetenin net olması lazım.

Yorum

• 8 arayışları şimdiden başlamalı, hatta ön sözleşme ile devre arasına kadar bekletilmelidir. İçimden bir his Tochi bize haber gönderecek gelmek için diyor ama bakalım.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ekol oluşturmamız lazım. Denenmiş işe yarayan bir formül bulduk. Bu takımın santraforu uzun boylu güçlü, orta sahası sert ve dikine oynayabilen, stoperleri fizikli ve hızlı, kanatları adam eksiltebilen, bekleri de defansı sağlam ve top yapabilen adamlardan oluşmalı. Ayağı temiz stoper, teknik forvet vs gibi işlere gerek yok. Sonuçta bizim her şeyi olan adamlar alacak paramız yok. Hangi özelliklerden vaz geçeceğiz, hangileri olmazsa olmazımız olacak reçetenin net olması lazım.
                      Katılıyorum hocam. Yaş ve fizik kalitesi öncelik olmalı. Teknikleri berbat olsun demiyorum tabi ki teknikleri de en azından ortalama seviyede olacak. Sonra üstüne koyarlar onun zaten. Hız, güç, çalışkanlık gibi özellikleri geliştirmesi çok daha zor. Bu kulüp Ajax, Lille, Leipzig'e oyuncu sattı. İstersek gayet yapabiliyoruz yani. İşe yarayan formül de çok net dediğiniz gibi

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onuachu´nun 1 sene sonra bizle olmayacak olmasi aklima geldikce morelim bozuluyor
                        Biraz kendini ispatlasın, parası neyse verilir alınır.
                        Bize her yer TRABZON

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          8 arayışları şimdiden başlamalı, hatta ön sözleşme ile devre arasına kadar bekletilmelidir. İçimden bir his Tochi bize haber gönderecek gelmek için diyor ama bakalım.
                          Mendy’nin yanına direk bu adamı getiririm:

Yaşı olmuş 30, ama taş gibi oyuncu. Yıllardır takip ediyorum ve belki bu sene nasip olur. Rahat 3 sezon daha oynar. İkili mücadeleden kaçmaz ve arkadan çok iyi oyun kurabiliyor. Mendy’yi tamamlayacak ideal oyuncu bana göre. Bana Bordeaux’un meşhur eski topçusu Johan Micoud’yu andırıyor. Biraz daha defansif versiyonu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekol oluşturmamız lazım. Denenmiş işe yarayan bir formül bulduk. Bu takımın santraforu uzun boylu güçlü, orta sahası sert ve dikine oynayabilen, stoperleri fizikli ve hızlı, kanatları adam eksiltebilen, bekleri de defansı sağlam ve top yapabilen adamlardan oluşmalı. Ayağı temiz stoper, teknik forvet vs gibi işlere gerek yok. Sonuçta bizim her şeyi olan adamlar alacak paramız yok. Hangi özelliklerden vaz geçeceğiz, hangileri olmazsa olmazımız olacak reçetenin net olması lazım.
                            aynen. biz bir yol buluyoruz, sonra rakiplerimiz o yolu bizden daha iyi kullanıyor. bizim artık tuttuğumuzu koparmamız lazım.

Yorum

• İlk olarak Kenshi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biraz kendini ispatlasın, parası neyse verilir alınır.
                              18 milyona almışlar, kendini ispatlarsa kaça alacaksın?

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                8 arayışları şimdiden başlamalı, hatta ön sözleşme ile devre arasına kadar bekletilmelidir. İçimden bir his Tochi bize haber gönderecek gelmek için diyor ama bakalım.
                                Molde'deki Breivik olur mu?
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X