Benim tahminim bonservis kazanamadık ama oyuncuya da bir bedel ödemedik. Yine 2 sene sözleşmesi kaldığını düşününce 4 milyon eurodan kurtardık bu bile sevindirici
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla hiç alakasız ismi çıkmamış bir santrafor gelecek gibi geliyor bana Patrick Bamford var mesela öyle
Yorum
-
Transfer Dosyası - 16 -
Pepeden ziyade Dennis o olmazsa plase Bertnard bekliyorum. Çok bi alanımız kalmadı zaten. Umarım bir tane de gerçek 8 no alabiliriz. Djaninyden 1-1.5 milyon avro alsak bile kârdır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 13:17.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden hâlâ Safa ve Emirhan'ın sözleşmeleri feshedilmeyipte Batuhan 2. lige kiralık verilmiyor?
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan sanirim onuachu transferinde bonservisiyle Göztepe ye verilecek kerem sen de kiralık olarak ...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Djaniny gidisi kesinlestimi?
Az önce telefonuma SofaScore bildirim gönderdi Al Fateh'e gittigine dair.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'ın menajeri abisi mi hala?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum