Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim tahminim bonservis kazanamadık ama oyuncuya da bir bedel ödemedik. Yine 2 sene sözleşmesi kaldığını düşününce 4 milyon eurodan kurtardık bu bile sevindirici
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Darısı Koita ya, TS nin para nasıl ezilir göstererek öğretti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla hiç alakasız ismi çıkmamış bir santrafor gelecek gibi geliyor bana Patrick Bamford var mesela öyle
        Leeds teki çocuk mu çok kaliteli oyuncu ama ingiltere dışına çıkmaz... Paul onuachu konusuna gelirsek danimarka ve Belçika da ciddi skorlar yapmış bir adam bizde temiz 15 atar ama petkovic gibi asist ci bir adam değil mesela rize macinda onuachu olsa maçı kazanırdık anadolu takımlarına karşı bize çok maç çözer deplasmanda güçlü takıma karşı emmmqnuel denis oynar ... Bu arada eğer 2 santrfor gelecekse kesinlikle umut Berkay takası yapmalıyız 3 cu santrfor Enis destan gayet yeterli bir isim keşke haftaya bjk değilde daha kolay bir rakip olsaydı yeni transferler takıma isinirdi

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Pepeden ziyade Dennis o olmazsa plase Bertnard bekliyorum. Çok bi alanımız kalmadı zaten. Umarım bir tane de gerçek 8 no alabiliriz. Djaninyden 1-1.5 milyon avro alsak bile kârdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 13:17.

Yorum

• Djaniny gitmesi total maaşı da 1.6-2 milyon euro aralığında düşürecektir tam kaç aldığını bilmiyorum.

Yorum

• Koita denen herif de gitmedi yapıştı kaldı kulübe ya

Yorum

• Neden hâlâ Safa ve Emirhan'ın sözleşmeleri feshedilmeyipte Batuhan 2. lige kiralık verilmiyor?
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neden hâlâ Safa ve Emirhan'ın sözleşmeleri feshedilmeyipte Batuhan 2. lige kiralık verilmiyor?
                  Batuhan sanirim onuachu transferinde bonservisiyle Göztepe ye verilecek kerem sen de kiralık olarak ...

Yorum

• Orsic'i dondur, Denswil'den çık.
                    Box to box, Dennis, Onuachu getir kafaya oynayalım.

Yorum

• Onuachu ve Dennis'i opsiyonlu kiralık düşünüyoruz herhalde.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Batuhan sanirim onuachu transferinde bonservisiyle Göztepe ye verilecek kerem sen de kiralık olarak ...
                        Göztepe proje takımı olacaksa bonservisi ile gitse bile Batuhan adına sevinirim. Yoksa boş beleş takımlardan birine kiralanacak. Kerem için iyi olur süre alacağı bir takıma gitmesi.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Uğurcan'ın menajeri abisi mi hala?
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Djaniny gidisi kesinlestimi?
                            Az önce telefonuma SofaScore bildirim gönderdi Al Fateh'e gittigine dair.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Onuachu’mu alayım lütfen artık..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğurcan'ın menajeri abisi mi hala?
                                Ben ugurcan in gitmesi taraftarıydim ama kasimpasa maçında tekrar canlı izledim bütün yan topları aldı transfer donemi bitince hemen kendine geliyor 6 7 gibi rakamlara havada gider de o da sanırım turkiyedeki düzenini bozmak istemiyor burda bazı arkadaşlar yabancı oyuncuların Trabzonu istemiyicegini sanıyor ama eğlence düşkünü olmayan her futbolcu için cennet bence trabzon .. klup taraftar aidiyeti dünyanın en büyük şehir takımı bir kenara futbolcuların kaldığı villalar her sabah uyandığında masmavi bir deniz tertemiz hava yemyeşil orman trilyonlar la ölçülür öyle evlerde oturmak salak olmalı oyuncu eğer gece hayatına saplantılı değilse parası olana trabzon çok güzel bir sehir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X