Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tabi ki yetenek farklı yoktur ama herkes birilerinden beklerse ilk kıvılcımı bu iş olmaz. kaptan kendisi, önce kendi motive olacak, önce kendi toparlanacak ki arkadaşlarını da toparlasın. yakında zamanda voleybolcu kızlarımızı izledik. kaptan eda işler kötü gittiğinde depresyona girmiş ergen gibi mi bakıyordu etrafa yoksa takımı mı toparlıyordu? bakışları seyirciye bile inanç veriyordu. uğurcan ilk gelen golden, ilk hatadan sonra suratını asıyor, herkesin enerjisini düşünüyor.
    Milli takım çok ayrı bir şey Bunu normal kulüp performansı ile karşılaştıramam .

Uğurcan bu maça kadar 2 farklı maçta hatalı gol / goller yedi .

Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi , şimdi arabistana gitmiş bir futbolcuya sen bu adamdan fazla maaş vereceksin ki zaten motive olma problemi var . Üstelik birisi senin kaptanın ve zamanında çok iyi teklifler almasına karşın kulübün menfaatlerini düşündüğünden dolayı kulübünden ayrılmamış bir isim . Şimdi soruyorum size ,burayı nasıl yönetecekler ?

Uğurcan demeyecek mi " Ben bu takımın kaptanıyım , piyasa değerim şu kadar . Arabistan yapıp gelmiş futbolcu kadar maaş alamıyorum diye ? "

Vallahi bilmiyorum hocam . Çok saçma işlere imza atıyorlar ve bu tip işler içeride muhakkak problem çıkaracaktır .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tam aradığımız profil Alzate 2-3 yıla takımın beyni olur Hamsik gibi.
      Hocam adamın videosu bile kötü.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• tm de gene bizimle ilgili söylentisi çıkmış

Marco Grüll, 27, aus Österreich ➤ SV Werder Bremen, seit 2024 ➤ Linksaußen ➤ Marktwert: 4,00 Mio. € ➤ * 06.07.1998 in Schwarzach im Pongau, Österreich

sözleşmesi 2024 de bitiyor
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam adamın videosu bile kötü.
          Video yanıltır, adam ciddi tabela yapar emin ol.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forumda kötü eğitim sistemi sebebiyle tek boyut düşünen epey kişi var, birşey bembeyaz ya da simsiyah değildir…

Avcı konusuna nokta koyuyorum, 3 döneme ayrılır hocalığı

1. Afobe-Baker-Avdijaj çöpleri olan, newtonun yok ettiği takıma kimlik kazandırıp, 2-3 doğru ara transferle ilk yılı çok başarılıdır

2. Devam yılında, Erto ve Ağaoğlu uyumuyla Haziranda alınan adamların tamamı %90 tutmuş, sansasyonel bir sezon başlangıcı yapmıştır, tüm hayatının tamamının en başarılı projesidir

3. Şampiyon olmuş, tüm dünyaya tuhaf bir dev doğuşu korkusu salmış takıma TAMAMI BAŞARISIZ TRANSFERLER yaptırmış, adeta 3-4 ayda oluşan 5 yıllık doğruları paramparça etmiş, tüm kariyerinin en başarısız dönemiyle kovulamadan bırakmak zorunda kalarak tarihe geçmiştir…

Şimdi, bunu lütfen HAMASET OLMADAN, 2 kez okuyun, ilk 2 maddede neden herşeyi doğru yapmış-3 de neden TEK DOĞRUSU yok…

Erto da aynı, başarısız diyemezsin ülkenin en GÜÇLÜ 10 KOLTUĞUNDAN birinde oturuyor,

Her 2 adam da neden başlangıçla taban tabana zıt bitiriş hamleleri yapmıştır? Asla aptal adamlar değil, iyi düşünün, neden bile isteye Larsen-Doğucan-Bozok vs vs
            ''tüm dünyaya tuhaf bir dev doğuşu korkusu salmış''

ne korkusu hocam

şampiyonluk maçında 50 bin taraftar önünde antalyaspor bizi futbol olarak ezdi
            TEKKEBALL

Yorum

• Dünya üzerinde TSye gelebilecek iyi bir 8 no yok mu allah aşkına
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Milli takım çok ayrı bir şey Bunu normal kulüp performansı ile karşılaştıramam .

Uğurcan bu maça kadar 2 farklı maçta hatalı gol / goller yedi .

Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi , şimdi arabistana gitmiş bir futbolcuya sen bu adamdan fazla maaş vereceksin ki zaten motive olma problemi var . Üstelik birisi senin kaptanın ve zamanında çok iyi teklifler almasına karşın kulübün menfaatlerini düşündüğünden dolayı kulübünden ayrılmamış bir isim . Şimdi soruyorum size ,burayı nasıl yönetecekler ?

Uğurcan demeyecek mi " Ben bu takımın kaptanıyım , piyasa değerim şu kadar . Arabistan yapıp gelmiş futbolcu kadar maaş alamıyorum diye ? "

Vallahi bilmiyorum hocam . Çok saçma işlere imza atıyorlar ve bu tip işler içeride muhakkak problem çıkaracaktır .
                yönetim beceriksizlik ve akıl tutulması denilince eşi bulunmaz bir örnek. buna hiç şüphe yok. berat'a verilen para büyük saçmalık bu da net.

tek anlaşamadığımız nokta uğurcan ve abdülkadir'in gereksiz anlayış göstermelik bir durumları yok. berbat bir takımda, berbat halde olan iki futbolcu durumundalar sadece. hiç bir şeyden de şikayet etme lüksleri yok. o imza atılıyorsa yükümlülükleri yerine getirilmeli. o benden çok almamalı, ben motive olamıyorum gibi laflar sadece şımarıklık.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forumda kötü eğitim sistemi sebebiyle tek boyut düşünen epey kişi var, birşey bembeyaz ya da simsiyah değildir…

Avcı konusuna nokta koyuyorum, 3 döneme ayrılır hocalığı

1. Afobe-Baker-Avdijaj çöpleri olan, newtonun yok ettiği takıma kimlik kazandırıp, 2-3 doğru ara transferle ilk yılı çok başarılıdır

2. Devam yılında, Erto ve Ağaoğlu uyumuyla Haziranda alınan adamların tamamı %90 tutmuş, sansasyonel bir sezon başlangıcı yapmıştır, tüm hayatının tamamının en başarılı projesidir

3. Şampiyon olmuş, tüm dünyaya tuhaf bir dev doğuşu korkusu salmış takıma TAMAMI BAŞARISIZ TRANSFERLER yaptırmış, adeta 3-4 ayda oluşan 5 yıllık doğruları paramparça etmiş, tüm kariyerinin en başarısız dönemiyle kovulamadan bırakmak zorunda kalarak tarihe geçmiştir…

Şimdi, bunu lütfen HAMASET OLMADAN, 2 kez okuyun, ilk 2 maddede neden herşeyi doğru yapmış-3 de neden TEK DOĞRUSU yok…

Erto da aynı, başarısız diyemezsin ülkenin en GÜÇLÜ 10 KOLTUĞUNDAN birinde oturuyor,

Her 2 adam da neden başlangıçla taban tabana zıt bitiriş hamleleri yapmıştır? Asla aptal adamlar değil, iyi düşünün, neden bile isteye Larsen-Doğucan-Bozok vs vs
                  bir soru daha. son derece başarılı bir süreç yürütmüş ve üzerinde istifa baskısı olmayan ağaoğlu neden 1 yıllık bir başarısızlık sonucu görevinden ayrıldı?

bu soruyu ve anlattıklarını üst üste koyunca avcı ve mevcut başkana belki net şekilde başaralı ya da başarısız diyemeyiz ama net olan bir şey var; son dönemde hizmet ettikleri amaç taraftarın kurduğu hayallerle paralel değil.

Yorum

• Alzate nereli Belhanda gibi bir şey çıkmasın
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alzate nereli Belhanda gibi bir şey çıkmasın
                      Kolombiya

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bir soru daha. son derece başarılı bir süreç yürütmüş ve üzerinde istifa baskısı olmayan ağaoğlu neden 1 yıllık bir başarısızlık sonucu görevinden ayrıldı?

bu soruyu ve anlattıklarını üst üste koyunca avcı ve mevcut başkana belki net şekilde başaralı ya da başarısız diyemeyiz ama net olan bir şey var; son dönemde hizmet ettikleri amaç taraftarın kurduğu hayallerle paralel değil.
                        Geçen sezon için 20m (euro) zarar açıkladık ve ayrıca bu sezon BB faiz ödemeleri başladı. Yani hem deli zarar ettirdiler hem de çöp kadronun maliyeti üzerine 10m (kısmen atıyorum. bir ara hesaplamıştık ama onun üstüne yeni borç eklenince faizi de artmıştır) faiz ödemesi de eklenince altından kalkamayacağını fark etti muhtemelen (edilen zararları artık kulüp başkanları ödeyeceği için). Sonrasında zaten ED gibi yeni para babası arayışına girdi ama bulamadı. Şahsen AA'yı da beğenmiyordum. En az doğrusu kadar yanlışı da vardı ama konu bu değil tabi
                        En son BrtnPnk tarafından düzenlendi; 05.09.2023, 13:34.

Yorum

• Bu Mendy de durum ne?
                          Anlasildi deniyor?
                          Ne zaman gelecek?
                          Yoksa gene oyaliyorlar mi?
                          Bu kadar isim ortalikta dolasti gelen Berat.
                          Belcika yarin kapaniyor transfer
                          Arabistan Persembe kapaniyormus.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• sosa emekli olmadıysa gelsin başlasın..

bizim orta sahamıza aklıyla iş yapacak adam lazım..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sosa emekli olmadıysa gelsin başlasın..

bizim orta sahamıza aklıyla iş yapacak adam lazım..
                              Forvete de Fatih Tekke aldık mı tamamdır.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forvete de Fatih Tekke aldık mı tamamdır.
                                o emekli oldu çoktan
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X