Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz vasatlardan kurtulmaya çalışırken okay'ın gündem olması başka bir vasatlık

Berat'tan kurtulduk şimdi okay başladı

Bu kulübü vasatlardan temizleyin artık

Hamsik'in yerini hâlen daha doldurmadın
    Bu takıma hamsik kalitesinde bir orta saha alın

Yine geç kalıyorsun

Şu eskileri görmeye tahammül yok

Bardi densvil fountas bunları zararına da olsa satın
    Hamsik şampiyonluk yaşadı gitti ama densvil hâlen daha burada

Bardi densvil fountas

En azından birini sat belki para kazanırsın
    Bu üçünün burada yeri yok
    En son Sacit tarafından düzenlendi; 21.07.2024, 15:20.

Yorum

• okay'ı alacaksan berat'ı niye yolladın. aralarında ne fark var. dünyanın parasını vermişlerdir buna şimdi umarım olmaz bu transfer. denswil ve orsic'te takımdan yollanmalı. orsic 1.5 sene oldu yatıyor. milletin ayağı kopuyor maça çıkıyor bu adam fenerbahçe maçında oynar muhabbeti yapılıyordu aradan aylar geçti yine bir numarası yok. bu ikisi de satılıp takım çöp yabancılardan temizlenmeli. denswil'in aldığı maaşı annesi babası bile vermez. bu denswil de ne buluyorlarsa herif senelerdir kadroda tutuluyor. ali şahin de oynar bunun kadar.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 21.07.2024, 18:09.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Savic—Hoedt
        ——Okay——-

Hepsi koşmaya başlasa tüm stadı 3 günde koşarlar. Bu kadar ağır bi takım olmak ne kadar mantıklı göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://x.com/hasanntuncel/status/18...Ye5Lag7-SYoUWA

Savic—Hoedt
          ——Okay——-

Hepsi koşmaya başlasa tüm stadı 3 günde koşarlar. Bu kadar ağır bi takım olmak ne kadar mantıklı göreceğiz.
          Digerlerine okeyim ama bu Höt denen sisirilmis portakali alanin da aldiranin da ammkkk, iyi yer tutuyor oyun kurmasini biliyor diye kendini avutup milleti salak yerine koyanin da .............
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Digerlerine okeyim ama bu Höt denen sisirilmis portakali alanin da aldiranin da ammkkk, iyi yer tutuyor oyun kurmasini biliyor diye kendini avutup milleti salak yerine koyanin da .............
            Sefer sövünce bi güldüm bi de aklıma Karel dHane geldi, ben ülke ligine gelen daha kötü bir oyuncu hatırlamıyorum, yani Trabzonspor ülkede en kötü yabancıları transfer etmiş takımdır

Avdijaj
            Andusiç
            Bakiç gibi 2. Ligde kadroya giremeyen adamları neden alır koca takım?
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Trabzonspor Wesley Hoedt ile anlaşmak üzere, üstüne basa basa söylüyorum. Savic bitebilir. Okay hafta ortasından önce açıklanmaz ama Okay, Trabzonspor'un yerli kaptanlarından olacak. Pedro bitti, Pedro Trabzonspor'un futbolcusu artık. ������

Sefacan Konuksever.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Her gün birileriyle anlaşıyoruz ama Trabzon’a getirdiğimiz adama imza attıramadık daha

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her gün birileriyle anlaşıyoruz ama Trabzon’a getirdiğimiz adama imza attıramadık daha

Ayrıca biri oyuncunun kulübünün imzalar atılmadan basına fotoğraf verilmesini istemediğini bu yüzden foto düşmediğini yazmıştı. O tweeti bulamadım.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Bi ara Guardiolanın stoper ve 6 numaralar için hızın bi önemi olmadığını sezgilerinin pozisyon bilgisinin vs daha önemli olduğunu söylediği yazı okumuştum. Bizim hoca da kesin ordan gidiyor. Çakma Pep.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hollandalı stoper fiyasko olur büyük ihtimal..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayrıca biri oyuncunun kulübünün imzalar atılmadan basına fotoğraf verilmesini istemediğini bu yüzden foto düşmediğini yazmıştı. O tweeti bulamadım.
                        Bir dolaplar dönüyor, sen bunlara bakma. Ben adamı aldıysam fotoğraf de veririm portre de yaptırırım, demek ki kulübünden onay gelmedi henüz. Resmî belge yok elde. Bu da demek oluyor ki transfer bitmedi.

Yorum

• Yoğun trafik varmış, sanki ligin bütün transferlerinin haberini bunlar yapıyor. Altı üstü 3-4 oyuncu var gündemde onların adını da herkes biliyor.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hollandalı stoper fiyasko olur büyük ihtimal..
                            Hoedtyi izleyip de olumlu yorum yapanına rastlamadım.Hemen hemen herkes çok ağır olduğundan bahsetmiş.

Yada pedrodan bir munier çıkmaz,ama munieyi çok mu aratır orası da meçhul.

Bu iki oyuncuyu youtube videoları haricinde izleyip gerçekten bilen insanlar yorum yaparsa bizim de bilgimiz olsun.

Bizimle ismi geçen isimlere bakınca bir demoralize oluyorum çünkü.

Biri istanbulda bile yaşayamayan isimler yada fiziken bu ligde iş yapamayacak isimler...bilmiyorum bir tek ben mi bu isimleri duyunca böyle oluyorum.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoedtyi izleyip de olumlu yorumBu iki oyuncuyu youtube videoları haricinde izleyip gerçekten bilen insanlar yorum yaparsa bizim de bilgimiz olsun..
                              Buyur reis her iki oyuncunun 90 dakika maclari. Siteye uye olarak maclari izleyebilirsin.

Pedro malheiro

Wesley hoedt

Yorum

• Safacan taklit yapmis basak geçmis gibi, Ertem Sener stayla
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X