Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sakin Belcika da transfer sezonunun bitimi bekleniyor olmasin? 06.09 yanlis hatirlamiyorsam..
    Mis gibi dağ havası

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni lincimiz Doğucan. Bu takım seviyesinde değilmiş kendisi, hakkında hayırlısı.

Kiralanmasını anlayabilirim kadroda başka 6 olsa ama elindeki tek 6 numara, 23 yaşında bir oyuncuyu linç eden muazzam taraftarımız yinr sosyal medyadan yardırıyor.

Çünkü o gittiğinde biz o mevkiye Salih Özcan, Emrecan falan çekeceğiz sanırım.

Aynı taraftar 1 sene düzenli oynadıktan sonra Yusuf Sarı da diz dövdüğü gibi diz dövecek ama Doğucan taraftarın çirkin yorumlarından sonra muhtemelen bu takıma bir daha dönmek istemeyecek.

Yerine altyapıdan bir Türk koyacaksak ağzımı açmam ama bunun dışında konuşulan üslubun hiçbir şeye katkısı yok. BAŞKA 6 OYUNCU YOK YOK
      Doğucan kim? Duyan da dünya üzerindeki tek altı numara doğucan sanır. Hoş o mevkide bi numarasını da göremedik. Sağ bek mehmet geldi. Artık yerli sorunu yok. Defansın ilerisinde tek bir yerli oyuncu görmek istemiyorum
      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 03.09.2023, 11:30.

Yorum

• Boş kalsın, Doğucan olmasın. Yusuf Sarı için de diz dövmüyorum açıkçası, beyinsiz oyuncu. Yine gelsin yine saç baş yoldurur. Çekip şut çekecek az da koşacak beyimiz diye sabredemeyiz. 29 yaşında da bir nane olmayacak Doğucan'dan, sanki 23 küçük bir yaşmış gibi yazmışsınız da..

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mis gibi dağ havası
          Evt. Birazdan Alp Daglarinin yoluna koyulacagim Ülkelerin transfer sezonlari birer birer kapaniyor. Hepsi kapansa Araplar var daha
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Yusuf sarı için diz döven taraftar da ne bileyim.

Yorum

Doğucan kim? Duyan da dünya üzerindeki tek altı numara doğucan sanır. Hoş o mevkide bi numarasını da göremedik. Sağ bek mehmet geldi. Artık yerli sorunu yok. Defansın ilerisinde tek bir yerli oyuncu görmek istemiyorum
              Bizim takimimizda tek 6 numara bu cocuk. Bjelica nin onu yetersiz buldugunu düsünüyorum ama alternatif olmadan gönderilmesini istemez sanirim. Almanlar, Mehmet Can in ofansif özelliklerine övüyordu ama defansif olarak cok kötü oldugu söyleniyordu. Bir nevi Novak gibi diyebiliriz..Bizde tutunabilir cocuk..

Yorum

Bizim takimimizda tek 6 numara bu cocuk. Bjelica nin onu yetersiz buldugunu düsünüyorum ama alternatif olmadan gönderilmesini istemez sanirim. Almanlar, Mehmet Can in ofansif özelliklerine övüyordu ama defansif olarak cok kötü oldugu söyleniyordu. Bir nevi Novak gibi diyebiliriz..Bizde tutunabilir cocuk ama en kücük hatasinda bu taraftar onuda yer..

Yorum

Bizim takimimizda tek 6 numara bu cocuk. Bjelica nin onu yetersiz buldugunu düsünüyorum ama alternatif olmadan gönderilmesini istemez sanirim. Almanlar, Mehmet Can in ofansif özelliklerine övüyordu ama defansif olarak cok kötü oldugu söyleniyordu. Bir nevi Novak gibi diyebiliriz..Bizde tutunabilir cocuk ama en kücük hatasinda bu taraftar onuda yer..
                  Mehmet defansif açıdan iyi bir oyuncu zor çalım yiyor bu arada yeni moda oyuncu Türkiye ye gelmiyor diyor .. zaha icardo aboubakar dzeko rebic geliyor vilagra gelmiyor hadi abi bırakın yalanı ya

Yorum

Doğucan’ın kendisi bi alternatif değil ki

Yorum

Doğucan’ın kendisi bi alternatif değil ki
                      Dogucan in yanina Sosa gibi bir oyuncu lazim..Parmak i bile parlatmisti adam..

Yorum

Dogucan in yanina Sosa gibi bir oyuncu lazim..Parmak i bile parlatmisti adam..
                        Sosa’nın yanına adam gibi birini bulamadığımız için o sene şampiyon olamadık.

Yorum

• Yerli oyuncu pişmanlıktır. Para getirdiği anda satıp kurtulacaksın.

Yorum

• Kanatlara Oussama Idrissi alamazmıyız adam boştayız
                            https://www.transfermarkt.com.tr/ous...spieler/241391 daha 27 yaşında işimizi baya görür.

Yorum

• Okay'ı mı alıyormuşuz?

Yorum

• Yalnız son günlerde gündemimize giren oyuncuların hepsi çok iyi scout işine benziyor, yağmasakta gürlüyoruz işte

birtek zekiriye ısınamadım bizde iş yapmaz gibi çıkalım ondan….
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X