Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer doğruysa Avcı Out Tekke in olur
    Hocam şu işi artık kaşımaktan vazgeçin rica ediyorum ya.

Aralıkta kongre var. ED-AA başarılı olurlarsa ne ala, oturup keyifle izleyeceğiz,

Başarısız olurlarsa Fatih Tekke yeni bir yönetim ile gelecek. Olması gereken de bu.

Bu kadar ısrar ile takımımıza 3-4 yıllık zarar vereceksiniz. Bu başkan ile Fatih Tekke birbirine yaz-kış kadar uzak. Bunu lütfen görün, bu kulübü garip yerlere sürüklüyorsunuz.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• Ahmetcan umarım avrupa şampiyonasında ilk 11 oynar. hakediyor.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam şu işi artık kaşımaktan vazgeçin rica ediyorum ya.

Aralıkta kongre var. ED-AA başarılı olurlarsa ne ala, oturup keyifle izleyeceğiz,

Başarısız olurlarsa Fatih Tekke yeni bir yönetim ile gelecek. Olması gereken de bu.

Bu kadar ısrar ile takımımıza 3-4 yıllık zarar vereceksiniz. Bu başkan ile Fatih Tekke birbirine yaz-kış kadar uzak. Bunu lütfen görün, bu kulübü garip yerlere sürüklüyorsunuz.
        Kaşıma derken??

Başarılı olma ihtimali var mı sence bu ikilinin??

Biz biran önce gitsinler klubu bir borç batağına daha sürüklemisinler diye konuyu senin tabirinle kaşıyoruz.

Başka bir amacımız yok yani.
        En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 10.06.2024, 17:34.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahmetcan umarım avrupa şampiyonasında ilk 11 oynar. hakediyor.
          Abdulkerim'in yedeği olur sol stoper olduğu icin kanki.

Abdukerim-Merih ile başlar Montella.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Onuralp için Madrid'den sonra Milan haberi de çıktı, İtalya menşeli.

Yorum

• 1461'in hocasını bile Apo (gümüşdağ) tayin etmiş. Sorsan büyük camiayız, kimlerin eline kaldı Trabzon. Vah ki ne vah...
              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Muhammed Cham’ı hala niye alamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Kaşıma derken??

Başarılı olma ihtimali var mı sence bu ikilinin??

Biz biran önce gitsinler klubu bir borç batağına daha sürüklemisinler diye konuyu senin tabirinle kaşıyoruz.

Başka bir amacımız yok yani.
                  Var mı başkan adayın şu an?

Ne zaman gelecekler 15 güne kamp başlıyor. Saçma sapan gaza geliyorsunuz, çığ gibi büyüyorsunuz. Anlattığım şeylerden hangisine karşı bi argümanınız var sizin?

Bundan daha kötü olamaz bir argüman değil. Fatih hocaya yazık edeceksiniz siz. Şenol Güneşten bu yana çıkardığımız en potansiyelli hocayı saçma sapan bir zamanda getirme derdine düştünüz.

Şu ortanda Klopp da gelse şampiyon olmayacak, göremiyorsunuz arkadaş
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1461'in hocasını bile Apo (gümüşdağ) tayin etmiş. Sorsan büyük camiayız, kimlerin eline kaldı Trabzon. Vah ki ne vah...
                    Nasıl yaa?
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ne Onuralp ne de Poyraz ikisini de bilmiyoruz. Oynatmıyor ki çocukları potansiyeli nedir ne değildir. Bu adam hain hemde öyle böyle hain değil. Sırf oynatırım parlarlar 35 yaşındaki bok çuvallarını aldıramam diye korkuyor. Nefret ediyorum kan kusuyorum bu adamdan midem bulanıyor . Şampiyonluğu batsın Allah kahretsin.

Yorum

• elden ele yayalım teşekkürler

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onuralp için Madrid'den sonra Milan haberi de çıktı, İtalya menşeli.
                          satmazuk oynatmazuk, onuralp kardeşimiz kusra bakmasın daha kendisini bonzaiye düşürcez

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1461'in hocasını bile Apo (gümüşdağ) tayin etmiş. Sorsan büyük camiayız, kimlerin eline kaldı Trabzon. Vah ki ne vah...
                            Eğer öyleyse son zamanlarda verdiği tek doğru karar. İyi bir hocayla anlaştı 1461

Yorum

5 milyon euro teklif eden Ajax 7.5 bandında bu işi bitirir.

Git oğlum git, kendini kurtar.
                              Bu paraya gitse sadece kendini değil bizi de kurtarır, 7.5 az para mi? Kafası çalışan yönetim şu parayla as takıma 3 tane kaliteli topçu alır.

Tabii mevcut yönetim son 25 yilda hem saha içi hem de saha dısında gördüğüm en zayıf yönetim olduğu için parayı da kullanamaz yeni çöpleri doldurur o ayrı konu...

Kaliteli oyuncu alamıyorlar onu geçtik oyuncu da satamiyorlar. Trezeguet, Enes, Bardhi, Fountas sat şunları adam gibi kadro planlaması yap.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bedava gitsinler üzülmem para gelse iki katı borç girer karşılığında gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X