Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bashiru'yu kaçırdık gibi evet.

Sağ bek yedeği ne olacak onu merak ediyorum. Ki Meunier'in kalacağını varsayıyoruz. O durum da tam belli değil. Eskihellaç'ı Avcı çöp eder (Mehmetcan'ı ettiği gibi) o yüzden ona da sıcak bakamıyorum. Meunier'in 40-50 maç çıkaramayacağı kesin. O planlamayla girersek çok fena patlarız.

Tabi o zaman ne yapalım diyeceksiniz doğal olarak. Valla ben de bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. Biraz beceri sahibi bir hocamız olsaydı Mehmet Can'ı az biraz kullanıp bonservisini çoktan almıştık, yedekte düzgün bir bekimiz olurdu. Adamın oyuncu parlatma gibi bir derdi yok, paso oyuncu yiyor. Oğuzhan Yılmaz'ı 2. bek yapma ihtimali de yok.

Ne yapmalıyız bilmiyorum ama muhteşem hocamız Şener Özbayraklı'yı filan isteyip bize 2. Köybaşı vakasını yaşatırsa hiç şaşırmam.

Yorum

• Bashiru modern bir orta saha Avcı hocam pek ısrarcı olmaz.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Burada beğenilmeyen adam 7 milyona İtalya yapıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• CambazTS Hatay para kazansın diye yurtiçinden kimsenin ilgilenmediğini yazmış, kişisel fikir olarak.
          Mantıklı geldi açıkçası.

Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            CambazTS Hatay para kazansın diye yurtiçinden kimsenin ilgilenmediğini yazmış, kişisel fikir olarak.
            Mantıklı geldi açıkçası.

https://x.com/CambazTs/status/180266...M1bEe6fxQ&s=19
            Doğru olabilir

trabzonspor

Yorum

• Draguş da birazdan golünü yazar
              milli takım forvetinin turnuva öncesi bize imza atmış olma ihtimali çok uzak
              yine turnuvada oynayan buksayla yaremçukla felan ilgileniyor olmamız hiç inandırıcı değil

onaçuyu kiralamaya uğraşırlar yine
              olmazsa son anda akşam pazarından birini beklerler
              o da olmadı "maxi gomez kampı çok iyi geçirdi" "yeni transfer" haberleri servis edilir
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dragus yerine Buksa birde Onuachu yapabilseydik süper bir forvet hattı olurdu. Dragus çöp.
                Çöp(!) az sonra Romanya milli takımında ilk 11 başlayacak.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çöp(!) az sonra Romanya milli takımında ilk 11 başlayacak.
                  Çöp Bashiru da Lazio yapiyor 7 milyon euroya. Enteresan, bizim taraftar da futboldan ve futbolcudan anlardi halbuki.

Yorum

• Biz bu Draguşu kesin aldık dimi? Şimdi 2 tane sallarsa patlamasın bizim iş? Valla çocuk iyi oynasın diye izlicem ama korkuyorum bizim iş patlar diye.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Nita, Draguşin, Stanciu, Coman, Man, Draguş. Romanyanın diğer elemanlar da az iş yapan tipse güzel kadro.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz bu Draguşu kesin aldık dimi? Şimdi 2 tane sallarsa patlamasın bizim iş? Valla çocuk iyi oynasın diye izlicem ama korkuyorum bizim iş patlar diye.
                        şahsen bana hiç inandırıcı gelmiyor.

**

hayalim ukraynalı veya ukrayna liginin ekmeğini yemiş bir kaleciyi kalemizde görmek
                        takımlarında olsun milli takımlarında olsun hep iyi kaleciler gördüm
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ----------mendy------lunstram----------

bashiru/visca--------cham/bashiru/cihan--------------waka/draguş/cihan

--------------onuachu veya buksa/enis-----------------

ben bu ön tarafa razıyım.
                          sen futbolu öğrenene kadar bizim takım CLyi kazanır. Bir tane adam yok has mevkisinde

Yorum

• Dragus yaşlanan Visca yerine geçer gibi

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Samuel Gigot va quitter l'OM après plus deux ans de bons et loyaux services. Pablo Longoria espère récupérer une belle somme en échange de son joueur. L'arrivée

La Provence'ın haberine göre Marsilya, Gigot için en az 10 milyon euro kazanmayı istiyormuş...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://www.90min.com/fr/posts/merca...ot?a_aid=44214

La Provence'ın haberine göre Marsilya, Gigot için en az 10 milyon euro kazanmayı istiyormuş...
                                Biz bu adamı free çıkarmaya çalışmıyo muyduk? Aynen kardeşim Gigot

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X