Ertuğrul Doğan'ın Trabzonsporluğuna inanıyorum ancak bu hocaya yol vermeyip transfer yaparsa o da büyük ihanet içindedir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarioli bile Ajax yapmış helal olsun cidden.
Avcı denen vasıfsız adam gitsin de.
İyi genç başarıya aç bir teknik direktör bulunur Allahın izniyle.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtuğrul Doğan'ın Trabzonsporluğuna inanıyorum ancak bu hocaya yol vermeyip transfer yaparsa o da büyük ihanet içindedir.
Yorum
-
krizi fırsata çevirmek lazım ama camia gene birlik olamıyor..
bir cuma günü güneşin koreden gelip HH ile imza töreni düzenlediği gibi birlik olmamız lazım..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
bu erto kadar silik başkan tarihte yoktur heralde.. adam param var diyip kulübü resmen esir almış.. hadi futboldan anlamıyorsun neden yanında zeyyatı dolaştırıyorsun bari futboldan anlayan danışmanın vesairen olsun..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
hem cincon hem fener kongreye gidiyor. üstelik şampiyonluk atmosferinde.
bizim gitmememiz için bir sebep yok. biz de kongreye gitmeliyiz. başkan kendine çok güveniyorsa ekibini yeniler ve yeniden aday olur.
aralık ayında kongre yapmak bu kulübe en büyük ihanettir!!Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet CL düzeyinde , yani şampiyonların toplandığı bir ligde oynayabılecek bir takımın orta sahası duzeyınde biri alınmazsa . bu şekilde ligde 3. luk 4 lük . kupada 2 lik vs. kabul edeceksin ve buna şaşırmayacaksın . Bu orta saha şuan sana gayet de yetiyor . Ligde 3. lük 4 lük vs.
Haa önde jaja arkada hamsik ve Mbia oynayıpta ligde 3-4. oluyorsan o zaman gel konuşalım .
Yok eger berat ve umutlu bir orta saha nasıl 3. olur yahu diye ahlanıp vahlanıyorsan git tedavi ol.
şuan bu kadro potansiyeli neyse onu oynuyor . Orta saha, şampiyon takım orta sahası değil.
yok daha ustünü istiyorsan CL seviyesi bir orta saha alacaksın . Çok kafanı yorma dön son 15 senene bak . Orta sahanın derli toplu oldugu zamanlarına bir bak , o oyuncular çıkacağımız bir CL maçında mutlaka ilk 11 de olduklarını görürsün . Çünkü seni o seviyedeki oyuncular çıkardı oraya . Yani o seviyedekiler şampiyon yaptı seni .
Yada boşver sen kafanı yorma böyle şeylere , git transfer forumunda bir kaç adam bul kendine, sonra onlara özel mesaj yoluyla "gel şu forumdaki kerizleri trolleyelim , nasıl olsa her verdiğimiz duyuma sazan gibi inanıyorlar" yaz . Sonra forumdan ban ye . Sonra salya sümük ağlayıp özür dile .
senin zorlanmayacağın profesyonel oldugun konular bunlar .No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Trabzonsporumuzda bir hastalik var bu kulübün içinde birileri var şart kosuyorlar mesela
abdulkadir Özdemir batuhan artaslan Fatih atikler barış Özbekler Soner aydogdu ve suan umut günes bunlar zoraki oynatiyorlar akli başında bir teknik ekip bunları antromana almazdı bizde banko oynadılar .
umut güneş büyük yazacağım bu çocuk kümeye düsmüs İstanbulspor’da kadroya giremez.
bizde neden ilk onbirde oynuyor! Yokluk var anlıyorum umut günese bel baglamanin amacini anlamıyorum
elinde oyuncular yok kupa finalinde bu yoklukta : Berat - Bardhi - pepe olabilirdi bu üçlü ile biraz daha direnç gösterebilirdik .
umut günes gercekten Sebatspor veya 1461 Trabzon kulüplerinde iyi bir yedek olurdu
biz taraftara her sezonda böyle bir çöp oyuncuyu neden uygun görüyorlar bunu cözemedim yıllar geçti
cözemedim , umut güneş gider yenisi kopyasi gelir ama neden bunu yapiyorlar!
trabzonspor bir hayir kurumu degil böyle les beleş oyunculari zengin ediyor gönderiyoruz komik bir film gibi
kupa maçında berat oyundan çıkınca umut günesin durusunu bakisini izleyin tekrar böyle tiyatrocular bu büyük kulüpte ilk onbirde oynuyorlar.
Avcıyı severiz sevmeyiz lakin kupa maçında bu yoklukta yine iyi direndik bence
avcı bardıye penalti yaptır demedi avcı Pepe’de topa vururken önce altına sic demedi
bakınız bu kadro kompile degismeli kulübün içindeki trabzonlularda gitmeli yeter artık yahu sabir sabir nereye kadar ula hergün üçer defa güle oynaya antromana cikaysiniz! Hergün doktor kontrolünüz var hergün üçer öğün yemek var para derdiniz yok .. çok şey var da Allah ıslah etsin sizi akıl fikir versin trabzona gelmeyinBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrara gireceğim ama sormadan edemeyeceğim, Yaşlı diyorsunuz ya kadroya
Busene ki oyuncularımızın yaşlarına bir bakalım
Uğurcan 28
M.taha tepe 23
Baniya 25
Denswil 31
Fernandes 27
Eren Elmalı 23
Arif Boşluk 20
Thamas 32
Mendy 24
Umut Güneş 24
Kerem Şen 21
Bardi 28
Trezege 29
Funtas 28
Visça 34
Enis Destan 21
Umut Bozok 27
Tekliç 24
Orsiç 30
Şimdi , Yaşlı kadrodan kastın nedir anlayamıyorum, Kimine göre 27 yaş yaşlı gelebilir de o bakımdan
Bir kadroda ve bu oyuncuların hemen hemen tamamı 11 seviyesinde süre alanlar, Daha genç çocukları hiç yazmadım bile.
Bu hal de Avcı, genç oyuncu oynatmayan oyuncumu oluyor senin nazarında. Genç oyuncu süre buluyor ama kendisi gelişmiyor veya buna niyeti yok ise, ne yapalım falakaya mı çeksin hoca.. Kupa maçında rakibine kasıtlı yumruk atıp, en kritik final maçında kadroda olmayana 21 yaşında ki Enis Destan, kendini düşünmeyecek, menajeri onul düşünmeyecek ama Avcı mı düşünecekti anlamadım.
23 yaşında Eren ve 24 yaşında eren ve 23 yaşında Umut Güneş genç değil mi? Keşke tecrübeli olsalardı da dün akşam maçı kazanmasını bilseydik.
Avcı bence fazlasıyla gençlere şans veriyor, belki mecburiyetten veriyor ama veriyor. Bunu fırsata çeviremeyen bu gençler maalesef hem kendiri kaybediyor hem de bize kaybettiriyorlar.
Dun akşam eğer maçın oyuncusu 31 yaşındaki Onachu ve Visça ve Munier'in performanlarına kaldıysa ve takımı son 10 maçtır bu adamlar götürüyorsa kimse kusura bakmasın, bütün gençler top toplamaya devam etsinler
Bunların da performansının Avcı geldikten sonra ne hale geldiğini birlikte izliyoruz. (Umut hariç, çünkü onu izleme şansımız olmamıştı)
Avcı geldikten sonra neredeyse hiç sahaya çıkmamış, oyuncu değiştirip zaman geçirme dışında kullanılmayan Kerem, Tekliç, Taha tepe, Enis gibi oyuncuları oraya yazmak bir anlam ifade etmiyor.
Enis dahil. Onuachu varken Enis mi oynatıldı?
Ya da önümüzdeki yıl Enis üzerinden mi kurgulanıyor?
Tabii ki hayır.
Geldikten sonra kafayı takıp, Trabzonspor kimseyi beklemez diyerek kızağa çekerek bitirdiği Baniya ve listede adını unuttuğunuz Mehmet Can da genç...
Bu oyuncuların çoğunu zaten sene başında düşük bütçeli takım kurmak için önceki Hoca aldırdı. Avcı değil. (Altyapı ayrı konuşuyoruz)
Bana bir tane istisna genç oyuncu gösterin ki, Avcı'nın elinde Avcı'dan önceki performansının üzerine koymuş olsun???
1 tane numunelik örnek...
Trabzonspor'un altyapıdan çıkardığı oyunculardan başlayın, ümit vaat eden oyuncu olarak dışarıdan aldığı oyunculara kadar. 18-25 yaş arasında bu takıma dahil olan tüm oyuncular Avcı ile birlikte geri gitti. Hem performans olarak, hem de market değeri olarak.
Siz de böyle takımı son 10 maçtır niye ihtiyar heyeti taşıyor dersiniz.
Bunun ikinci bir örneği Hoca görmedim duymadım.
Genç yetenekleri katletme konusunda böyle bir örnek yok.
Rekabet ettiğin takımlar her sene altyapıdan veya dışarıdan alarak, alt seviyedeki oyuncuları üst seviyeye çıkarıyorlar.
1-2 milyona mal edip, 15-30 arasına çıkarıyorlar.
Performans da alıyorlar.
Fiyatını geçtim, 1 tane genç oyuncu gösterin performans aldığımız???
Demek ik, bu Zat'ın sisteminde genç oyuncular köreliyor, gelişmiyor.
Avcı zorda kalmadıktan sonra kimseye şans falan vermez.
Avcı'dan evvel mutlaka bonservisi alınmalı denilen Mehmet Can'lar, sene sonu 10-15'e okuturuz dediğimiz milli takıma yükselen Eren'ler... Sonunda aradığımız orta sahayı bulduk dediğimiz Mendy'ler gözünüze top toplamaya layık görünüyorsa, ve 3 yıldır Avcı'nın liderliğinde bir süreklilik arz ediyorsa azıcık mantığınızı zorlayıp Hoca'nın sistemini sorgulayın.
Bu adamın sisteminde genç yetişmedi, yetişmeyecek...
Bu yüzden de bizim hocamız olamaz.
Genç yetiştirme kabiliyeti olmayan hiç kimse mevcut durumda Trabzonspor'un hocası olamaz.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 13:30.
Yorum
-
İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporumuzda bir hastalik var bu kulübün içinde birileri var şart kosuyorlar mesela
abdulkadir Özdemir batuhan artaslan Fatih atikler barış Özbekler Soner aydogdu ve suan umut günes bunlar zoraki oynatiyorlar akli başında bir teknik ekip bunları antromana almazdı bizde banko oynadılar .
umut güneş büyük yazacağım bu çocuk kümeye düsmüs İstanbulspor’da kadroya giremez.
bizde neden ilk onbirde oynuyor! Yokluk var anlıyorum umut günese bel baglamanin amacini anlamıyorum
elinde oyuncular yok kupa finalinde bu yoklukta : Berat - Bardhi - pepe olabilirdi bu üçlü ile biraz daha direnç gösterebilirdik .
umut günes gercekten Sebatspor veya 1461 Trabzon kulüplerinde iyi bir yedek olurdu
biz taraftara her sezonda böyle bir çöp oyuncuyu neden uygun görüyorlar bunu cözemedim yıllar geçti
cözemedim , umut güneş gider yenisi kopyasi gelir ama neden bunu yapiyorlar!
trabzonspor bir hayir kurumu degil böyle les beleş oyunculari zengin ediyor gönderiyoruz komik bir film gibi
kupa maçında berat oyundan çıkınca umut günesin durusunu bakisini izleyin tekrar böyle tiyatrocular bu büyük kulüpte ilk onbirde oynuyorlar.
Avcıyı severiz sevmeyiz lakin kupa maçında bu yoklukta yine iyi direndik bence
avcı bardıye penalti yaptır demedi avcı Pepe’de topa vururken önce altına sic demedi
bakınız bu kadro kompile degismeli kulübün içindeki trabzonlularda gitmeli yeter artık yahu sabir sabir nereye kadar ula hergün üçer defa güle oynaya antromana cikaysiniz! Hergün doktor kontrolünüz var hergün üçer öğün yemek var para derdiniz yok .. çok şey var da Allah ıslah etsin sizi akıl fikir versin trabzona gelmeyin
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoklukta oynayanlar dışında Eren, Mendy ve Umut Güneş düzenli forma şansı bulabilen oyuncular.
Bunların da performansının Avcı geldikten sonra ne hale geldiğini birlikte izliyoruz. (Umut hariç, çünkü onu izleme şansımız olmamıştı)
Avcı geldikten sonra neredeyse hiç sahaya çıkmamış, oyuncu değiştirip zaman geçirme dışında kullanılmayan Kerem, Tekliç, Taha tepe, Enis gibi oyuncuları oraya yazmak bir anlam ifade etmiyor.
Enis dahil. Onuachu varken Enis mi oynatıldı?
Ya da önümüzdeki yıl Enis üzerinden mi kurgulanıyor?
Tabii ki hayır.
Geldikten sonra kafayı takıp, Trabzonspor kimseyi beklemez diyerek kızağa çekerek bitirdiği Baniya ve listede adını unuttuğunuz Mehmet Can da genç...
Bu oyuncuların çoğunu zaten sene başında düşük bütçeli takım kurmak için önceki Hoca aldırdı. Avcı değil. (Altyapı ayrı konuşuyoruz)
Bana bir tane istisna genç oyuncu gösterin ki, Avcı'nın elinde Avcı'dan önceki performansının üzerine koymuş olsun???
1 tane numunelik örnek...
Trabzonspor'un altyapıdan çıkardığı oyunculardan başlayın, ümit vaat eden oyuncu olarak dışarıdan aldığı oyunculara kadar. 18-25 yaş arasında bu takıma dahil olan tüm oyuncular Avcı ile birlikte geri gitti. Hem performans olarak, hem de market değeri olarak.
Siz de böyle takımı son 10 maçtır niye ihtiyar heyeti taşıyor dersiniz.
Bunun ikinci bir örneği Hoca görmedim duymadım.
Genç yetenekleri katletme konusunda böyle bir örnek yok.
Rekabet ettiğin takımlar her sene altyapıdan veya dışarıdan alarak, alt seviyedeki oyuncuları üst seviyeye çıkarıyorlar.
1-2 milyona mal edip, 15-30 arasına çıkarıyorlar.
Performans da alıyorlar.
Fiyatını geçtim, 1 tane genç oyuncu gösterin performans aldığımız???
Demek ik, bu Zat'ın sisteminde genç oyuncular köreliyor, gelişmiyor.
Avcı zorda kalmadıktan sonra kimseye şans falan vermez.
Avcı'dan evvel mutlaka bonservisi alınmalı denilen Mehmet Can'lar, sene sonu 10-15'e okuturuz dediğimiz milli takıma yükselen Eren'ler... Sonunda aradığımız orta sahayı bulduk dediğimiz Mendy'ler gözünüze top toplamaya layık görünüyorsa, ve 3 yıldır Avcı'nın liderliğinde bir süreklilik arz ediyorsa azıcık mantığınızı zorlayıp Hoca'nın sistemini sorgulayın.
Bu adamın sisteminde genç yetişmedi, yetişmeyecek...
Bu yüzden de bizim hocamız olamaz.
Genç yetiştirme kabiliyeti olmayan hiç kimse mevcut durumda Trabzonspor'un hocası olamaz.)Trabzonspor'a , Altınordu muamelesi yapamazsınız.
1461 ve U19 maçlarını da izledim. Trabzonspor da futbolcu bolluğu var deniyor ya Koca bir yalandan ibaret. Oyuncu kendisi gelişmek isterse gelişir. Bunu da defalarca söyledim. Hoca sana forma verir ve giyersin ve bir daha çıkartmazsın. Rakibine direkt yumruk atarak takımını sabote eden Enis destan tarzı oyuncular bir bok olmazlar bizde de olmayacak gideceği takımda da olmayacak. Bu konuda Hocaya haksızlık yapamazsınız. Avcı veya daha başka hocalar döneminde, Biz de ''tamam şans verilmedi '' diyerek gömüyorsunuz Hocaları, Sattığımız ya da kiralık verdiğimiz hangi oyuncu geri geldi ve takıma girdi ??? Kendimizi kandırmayalım, YUöneticilerin para kazanma aracına dönen alt yapıdan genç çocuğu profesyonel yapma oyunlarına gelmeyin. Trabzonspor'da kaliteli çocuk yetişmiyor.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)Trabzonspor'a , Altınordu muamelesi yapamazsınız.
1461 ve U19 maçlarını da izledim. Trabzonspor da futbolcu bolluğu var deniyor ya Koca bir yalandan ibaret. Oyuncu kendisi gelişmek isterse gelişir. Bunu da defalarca söyledim. Hoca sana forma verir ve giyersin ve bir daha çıkartmazsın. Rakibine direkt yumruk atarak takımını sabote eden Enis destan tarzı oyuncular bir bok olmazlar bizde de olmayacak gideceği takımda da olmayacak. Bu konuda Hocaya haksızlık yapamazsınız. Avcı veya daha başka hocalar döneminde, Biz de ''tamam şans verilmedi '' diyerek gömüyorsunuz Hocaları, Sattığımız ya da kiralık verdiğimiz hangi oyuncu geri geldi ve takıma girdi ??? Kendimizi kandırmayalım, YUöneticilerin para kazanma aracına dönen alt yapıdan genç çocuğu profesyonel yapma oyunlarına gelmeyin. Trabzonspor'da kaliteli çocuk yetişmiyor.
Fener, Gs, Bjk oyunculara sabredip yetiştiriyor.
Ama Trabzonspor bekleyemez. Daha geniş imkânlara sahip değil mi?
Ben sadece altyapıyı konuşmadım.
Kendisi gelmeden evvel her şeyi ile yükselmiş oyuncuların kendisi ile birlikte nasıl çöktüğünü de anlattım.
Tekrar söylüyorum, Avcı eli ile 3 yılda performansı yükselmiş, kıymeti artmış 1 tane genç oyuncu bulamazsınız.
AhmetCan kaplan eğer Avcı ile oynasaydı, bugünkü Baniya konumuna düşmüştü.
Bana altyapı vs. diye hikaye anlatmayın.
Trabzonspor sadece altyapıdan genç almıyor.
Bursa'dan, Altınordu'dan, yurtdışından onlarca topçu getirdik...
Hepsi kaybolup gittiler.
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)Trabzonspor'a , Altınordu muamelesi yapamazsınız.
1461 ve U19 maçlarını da izledim. Trabzonspor da futbolcu bolluğu var deniyor ya Koca bir yalandan ibaret. Oyuncu kendisi gelişmek isterse gelişir. Bunu da defalarca söyledim. Hoca sana forma verir ve giyersin ve bir daha çıkartmazsın. Rakibine direkt yumruk atarak takımını sabote eden Enis destan tarzı oyuncular bir bok olmazlar bizde de olmayacak gideceği takımda da olmayacak. Bu konuda Hocaya haksızlık yapamazsınız. Avcı veya daha başka hocalar döneminde, Biz de ''tamam şans verilmedi '' diyerek gömüyorsunuz Hocaları, Sattığımız ya da kiralık verdiğimiz hangi oyuncu geri geldi ve takıma girdi ??? Kendimizi kandırmayalım, YUöneticilerin para kazanma aracına dönen alt yapıdan genç çocuğu profesyonel yapma oyunlarına gelmeyin. Trabzonspor'da kaliteli çocuk yetişmiyor.
İkisini sattı, ikisinin değerini tavan yaptırdı. Performans alıyor.
Gs Boey, Kerem, Barış Alper'i aynı şekilde 2-3 senede aldı ve yetiştirdi.
BJK Rıdvan ve Semih'i son 2 yılda çıkardı. Emirhan'ı da belli bir seviyeye getirdi ama oyuncu kaçtı...Semih 18 yaşında 18...
Tayfur'da belirli bir yere gelmişti ama sakatlandı. Sakatlık olmasa ve düzenli oynatmaya devam edebilselerdi oradan da sonuç alacaklardı büyük ihtimalle.
Altınordu muamelesiymiş.
4.5 milyar Tl borcu var. Avrupa'nın en çok zarar eden 5., Türkiye'nin en çok zarar eden 1. kulübü olmuş..
Hala burnu tavanda Altınordu muamelesi diye yetiştiriciliği küçümsüyorlar.
Avcı kafası bu zaten.
Derhal def edilmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum