Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yunus Emre Sel yazmış forumda sıkıntı var ya yazmışlardır diye düşündüm bilemedim kusura bakmayın.
    ▪️ Denis Draguş
    ▪️ Cihan Çanak
    ▪️ Lazslo Benes
    ▪️ Muhammed Cham
    ▪️ John Lundstram
    ▪️ Borna Barisic

Verdiğim listeden 5i tamamlandı yazmış. Bitenler belli.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Trabzonspor yönetimlerinin her zaman yaptığı şey, 4 tane yapılması gereken net transferi yapmayıp 10 tane yedek kulübesi seviyesinde transfer yapmak..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ▪️ Denis Draguş
        ▪️ Cihan Çanak
        ▪️ Lazslo Benes
        ▪️ Muhammed Cham
        ▪️ John Lundstram
        ▪️ Borna Barisic

Verdiğim listeden 5i tamamlandı yazmış. Bitenler belli.
        Muhammed Cham dışında hepsi bitti diye yazmış.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muhammed Cham dışında hepsi bitti diye yazmış.
          Cham dışında dememiş reis. Okuduğunu yanlış anlıyorsun. Cham klübü tamamlanmak üzere demiş. Chamı da 5e dahil etmiş. Benes falan yok yani ortada.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• onuachuyu rahat alırdık bu bonservislere . yedek olacak topçulara verildi.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Onaçu ve 8 no alınmazsa geçmiş olsun

Yorum

• Ozan haberine şaşırdım. Bonservis vermemize dahada şaşırdım. Instagram'da çoğu kişi sevinmiş, iş yapar diyorlar. Eh o zaman hayırlı olsun yiyenlere afiyet olsun

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangisi emekli?
                  barisiç
                  lundstram
                  ozan

bu üçünün bize gelme amacı ne hocam

1- kupa kazanmak mı ? yok , bu kadronun ilk 2 de bitirmesi imkansız

2- kariyer olarak gelip yükselmek mi? yok , hepsinin yaşı geçmiş yükselmek için

geriye ne kalıyor ? para, emeklilik ikramiyesi vs

süper ligi tek kelime ile tarif edersek bu icardi olur , neden ? bol maaş,bol tatil ,yürüyerek oynamak

süper lig tatil yapan oyuncuların aynı zamanda bol maaş aldığı bir lig, tempo yok, yere yatan kalmıyor,oyun sürekli duruyor ve oyuncular dinleniyorlar,sprint atan oyuncu yok,takımdan ayrı düz koşu tadında koşan oyuncular vs

misal gs ye giden bazı oyuncular kupa kazanmak cl oynamak bol maaş almak motivasyonu olabilir

bize gelen ozanın lundstramın barisic in ne motivasyonu olacak, ? para ve tatil

ronaldo yu görüyorsun, 39 yaşında hala kas torbası, ful çalışma devam ediyor,bizde öyle bişey yok, çalışma çok az, maaş çok fazla, gelir tabi,üstüne yetenek ve kapasite olarak vasat oyuncular bunlar,vakayeme gibi süper teknik oyuncu olur anlarım,
                  TEKKEBALL

Yorum

• Ozan kötü futbolcu değil.

Yorum

• Ozan tipsiz olduğu için değeri kabul edilmemiş bir futbolcudur. Güçlü, hızlı ve teknik bir yerli. Çok iyi adam. Alınmasından ziyade, transferde bir akıl olduğunu düşünmemi sağladığı için daha bir umutlu oldum

Yorum

• ———uğurcan————-
                        Mönye——-gigo—fransız——barisiç
                        ———nunez———-lustral
                        Ozan——-dragon——king

Yorum

• ———uğurcan————-
                          Mönye——-gigo—fransız——barisiç
                          ———nunez———-lustral
                          Ozan——-dragon——king

Yorum

• İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ozan tipsiz olduğu için değeri kabul edilmemiş bir futbolcudur. Güçlü, hızlı ve teknik bir yerli. Çok iyi adam. Alınmasından ziyade, transferde bir akıl olduğunu düşünmemi sağladığı için daha bir umutlu oldum
                            İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ozan tipsiz olduğu için değeri kabul edilmemiş bir futbolcudur. Güçlü, hızlı ve teknik bir yerli. Çok iyi adam. Alınmasından ziyade, transferde bir akıl olduğunu düşünmemi sağladığı için daha bir umutlu oldum
                            güçlü ve yerli tamam

hızlı ve teknik mi ? onu anlamadım

özelliklerde kilolu kısmı eksik kalmış sanki

ozanın kariyer düşüşünün nedeni kilolu olmasıdır, yani profesyonel değil, büyük bir tekniği olsa gene anlarım,yok öyle bişey hocam,ozan benzeri vasat tekniğe sahip oyuncular tempolu yani fit olursa takıma fayda sağlar, diğer türlü çöp tür

şenol güneşin bursasporunda fit idi ve çıkış yaptı,fb ye geldi parayı buldu ve saldı,kilo aldı,düşüşe geçti,olay bu hocam
                            En son jairzinho tarafından düzenlendi; 22.06.2024, 00:11.
                            TEKKEBALL

Yorum

• ozan iyi oyuncudur fakat onu fit tutman gerek.

aksi durumda hantallaşır ve istediğin ya da hayalini kurduğun verimi alamazsın.

fit bir ozan orta sahaya hakim olmamıza büyük fayda sağlar ve uzaktan şutlarla skora katkı sağlar.

tabi burada başımızdakinin oynatacağı oyun da önemli. her zamanki ölü toprağı taktiğiyle oynatırsa değil ozan prime messi prime ronaldo prime zidane gelse eli belinde gezer.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                barisiç
                                lundstram
                                ozan

bu üçünün bize gelme amacı ne hocam

1- kupa kazanmak mı ? yok , bu kadronun ilk 2 de bitirmesi imkansız

2- kariyer olarak gelip yükselmek mi? yok , hepsinin yaşı geçmiş yükselmek için

geriye ne kalıyor ? para, emeklilik ikramiyesi vs

süper ligi tek kelime ile tarif edersek bu icardi olur , neden ? bol maaş,bol tatil ,yürüyerek oynamak

süper lig tatil yapan oyuncuların aynı zamanda bol maaş aldığı bir lig, tempo yok, yere yatan kalmıyor,oyun sürekli duruyor ve oyuncular dinleniyorlar,sprint atan oyuncu yok,takımdan ayrı düz koşu tadında koşan oyuncular vs

misal gs ye giden bazı oyuncular kupa kazanmak cl oynamak bol maaş almak motivasyonu olabilir

bize gelen ozanın lundstramın barisic in ne motivasyonu olacak, ? para ve tatil

ronaldo yu görüyorsun, 39 yaşında hala kas torbası, ful çalışma devam ediyor,bizde öyle bişey yok, çalışma çok az, maaş çok fazla, gelir tabi,üstüne yetenek ve kapasite olarak vasat oyuncular bunlar,vakayeme gibi süper teknik oyuncu olur anlarım,
                                Adam 4 bin küsür dk top oynayıp geliyor. CL ve Avrupa Ligindeki tüm maçlarda oynamış neredeyse. 29-30 yaşında adamlar da almayacaksak Onuachu da gelmesin, gelip yükselecek diye tartışıyor muyuz?

İzledim kötü topçu diyorsan ok de gelip 3 senede 153 maça çıkmış adama emekli dersen komik oluyor yani.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X