Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    LEVENT ÜMİT EROL [MENTION=862]Levent[/MENTION]umit_erol
    ·
    14d
    ÖZEL | TRABZONSPOR ....
    Eski efsane futbolculardan DECO ‘nun oyuncusu ,30 yaşındaki
    Brezilyalı forvet Tiquinho SOARES gündemde .... Şartlarda pürüzler çözülürse SOARES TRABZONSPOR forması giyebilir
    Taniyan var mi bu oyuncuyu?

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
    HY67...

Yorum

• Yorumları alalım

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yorumları alalım
        Ismi guzel

Portekizcede kelime basindaki Ti'yi "Çi" okuyorlar. Yani elemanin adini "Çikinyo" diye okuyacagiz.

Tam mahalle arasinda top oynarken gol attiktan sonra soylemelik isim: "Çikinnnnyooooooo"
        En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 00:07.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Soares birkaç sezon öncesine kadar gelmesini çok istediğim bir oyuncuydu. Yanlış değilsem hatta bir ara ismi de geçmişti bizimle. Tam olarak bu ligin tek forvet oynayacak oyuncusu. Ama bu hale geldiğine göre muhtemelen disiplin problemi vardır diye düşünüyorum.

3 kuruş fazla olsun Kuzeyli Cornelius olsun. Ama Soaresi de tutturabilirsen ligin içinden geçecek potansiyelde biri.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Cornelius o esli potansiyel vadeden yetenek kıvamında mı hala? Ben izlemedim uzun zamandır.

Yorum

• Soares fena adam değil de niye boşa düşmüş hemen, herifler yeni almış. Koita yerine böyle adam almak lazım.

Yorum

• tiquinho ...

Allahsız golcü ismi

gelirse dengeleri alt üst eder

Yorum

• Edin Visca'yi degil de, onun 26 yasindaki halini transfer edelim. Arber Zeneli, Kosova milli takiminin sol acigi (sag acik da oynuyor) Isvec'de dogup buyume ve Isvec'in alt yas kategorilerinde milli olup A millide Kosova'yi secmis.

Su an Fransa Ligue 1'de Stade Reims'de oynuyor:

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Aga Tiquinho Soares gelirse mario gomez etkisi yaratır ama hiç sanmıyorum. Güncel değeri 6.5 milyon euro diyor biz bu parayı veremeyiz.

Tiquinho Soares, 34, Brezilya ➤ Santos FC, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 17 Oca 1991, Sousa, Brezilya
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aga Tiquinho Soares gelirse mario gomez etkisi yaratır ama hiç sanmıyorum. Güncel değeri 6.5 milyon euro diyor biz bu parayı veremeyiz.

https://www.transfermarkt.com.tr/tiq...spieler/103381
                      Adamın çok acımasız kafa vuruşları var portodsyken bir kaç maçına denk gelmiştim şut çeker gibi kafa çakıyor adam

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yorumları alalım

Tipik ceza sahası golcüsü
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          LEVENT ÜMİT EROL [MENTION=862]Levent[/MENTION]umit_erol
                          ·
                          14d
                          ÖZEL | TRABZONSPOR ....
                          Eski efsane futbolculardan DECO ‘nun oyuncusu ,30 yaşındaki
                          Brezilyalı forvet Tiquinho SOARES gündemde .... Şartlarda pürüzler çözülürse SOARES TRABZONSPOR forması giyebilir
                          İzledim de eleman baya iş yapar. Kafa vuruşları efsane.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Edin Visca'yi degil de, onun 26 yasindaki halini transfer edelim. Arber Zeneli, Kosova milli takiminin sol acigi (sag acik da oynuyor) Isvec'de dogup buyume ve Isvec'in alt yas kategorilerinde milli olup A millide Kosova'yi secmis.

Su an Fransa Ligue 1'de Stade Reims'de oynuyor:

cok begendiğim bir isimdir.

Ben kastratiyi de cok begeniyorum.Ama o da beklediğim patlamayı henüz yapamadı.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Devre arası benficadan çikinyo alamayınca forvete tikinyo alalım mı dediler acaba

Fmde bitiricilik 14, ilk dokunuş 13, dribbling 12, kafa vuruşu 17, zıplama 15, strength 17, denge 14, hız 14, hızlanma 12, pas 12, teknik 13.

Özellikler bunlarsa tam bir hedef santrafor. Çalışkanlık 14, takım oyunu 13. Çevikliği 11 o biraz sıkıntı ama içeriyi zorluyorsa neden olmasın.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamın çok acımasız kafa vuruşları var portodsyken bir kaç maçına denk gelmiştim şut çeker gibi kafa çakıyor adam

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Yakaladı mı kolay kolay kaçırmaz. Bize tam böyle bitirici forvet lazım. Başarı falan isteniyorsa paraya kıyıp alacan başka yolu yok. Koita gibi 5 maç arayla gol atan adamlarla hedefe gidilmez.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Çalışıyor...
                                X