Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Canlı izlemedikten sonra istatistikler yanıltıcı. Bkz. Bopendza.
    Riske girmek istemiyorsak bol bol opsiyonlu kiralık almalıyız, tabi sözleşmelerine abidik gubidik maddeler koymadan!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Afobe'nin 20 gol civarı atacağını iddia edenlerin başında gelenim. Bu lig için üst düzey olduğunu hâlâ daha iddia ederim. Yalnız şöyle bir faktör var, aranızda baba olup Allah göstermesin evlat acısı çekeniniz var mı bilemem fakat bu herif geldiğinden beri sosyal paylaşımlarının büyük çoğunluğu kaybettiği çocuğuyla ilgili. Herif belli ki acısını atlatamamış ve nihayetinde kendini işine verememiş, tabiri caizse profesyonel olamamış! Bir baba çocuğunun kılına zarar gelse bırak kendini işine vermeyi geceleri uyku haram olur. Ne bileyim öyle işte...
      Afobe'nin İngiltere'de yaptıklarının çeyreğini bilen adam Afobe'ye hayır demezdi. Olmadı, tutmadı. Yapacak bir şey yok.

Yorum

• afobe de bence asıl sorun fiziksel

kariyerinde ciddi sakatlıklar yaşadı ve kendini toparlayamadı,golcülüğünde sorun olan bir forvet değildi zaten

fiziksel olarak güçlü bir afobe bu ligde rahat 20 gol atardı
        TEKKEBALL

Yorum

• Visca kelimesini oluşturan harflerden nefret eder duruma geldim artık. Büyüğüm diye gezen bir kulübün nasıl 5 yıldır ana transfer gündemi Visca olabilir anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kâmil Ahmet'ten sonra Ekuban da Instagram profilinden Trabzon/Trabzonspor ibaresini kaldırıp profil fotoğrafını değiştirmiş.

Yolu açık olsun, umarım en az 5 milyon euro kazanırız.
            Nasıl bir mallıktır bu tavır çözemedim, ayrılabilirsin eyvallah da sevgilin miyiz biz profilinden kaldırıp ismimizi siliyosun?
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              afobe de bence asıl sorun fiziksel

kariyerinde ciddi sakatlıklar yaşadı ve kendini toparlayamadı,golcülüğünde sorun olan bir forvet değildi zaten

fiziksel olarak güçlü bir afobe bu ligde rahat 20 gol atardı
              Katılıyorum fakat oda kendini zorlamıyor. Topa müdahale yapmaktan bile korkup ayağını uzatmıyor. Biraz da futbolcuda biter iş. O yüzden Afobe'den artık olacağını düşünmüyorum
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• herkesi satarim Ekuban'i satmam diyen ben, güvendigim daglara karlar yagdi he mi simdi ?

püü size bee ikinize de... çocuk musunuz nesiniz... ya da varsa baska bir skinti saygisizlik falan, çikin açiklayin, bu nedir yaa ?
                aksam ikisi de kadroda olacak, belki de 11'de bile olacak en az 1'i, ne bu saçmalik lan ?
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kâmil Ahmet'ten sonra Ekuban da Instagram profilinden Trabzon/Trabzonspor ibaresini kaldırıp profil fotoğrafını değiştirmiş.

Yolu açık olsun, umarım en az 5 milyon euro kazanırız.

Ekuban'ı kovan Ağaoğlu şampiyonluğu satmıştır diyen çıkmadı mı ya henüz?

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    reyis kasinma ben diyecem yoksa bak
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl bir mallıktır bu tavır çözemedim, ayrılabilirsin eyvallah da sevgilin miyiz biz profilinden kaldırıp ismimizi siliyosun?
                      Peki biz sevgilisi miyiz de böyle şeylere bu kadar takıyoruz?

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Visca kelimesini oluşturan harflerden nefret eder duruma geldim artık. Büyüğüm diye gezen bir kulübün nasıl 5 yıldır ana transfer gündemi Visca olabilir anlamıyorum.
                        Bu sezonu saymazsak son 5 sezonda 74 gol 68 asist yapmış. Ayrıldı ayrılacak, sakat vs diye kayıp gözüyle baktığımız sezonda bile 6 gol 9 asisti var.

Olası küme düşme sonrası ucuza kapatma imkanı doğarsa tak çalıştır transfer olur.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Ekuban Ağaoğlu'ndan büyük Trabzonsporludur bence. Ekuban'ın üç yıldaki katkısı > Ahmet'in Trabzonspor'a tüm katkıları + sürdüğü gemiler + golf kariyeri.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Blackpanther veya Kemal Duru damlar az sonra merak etme [emoji1787]

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                            HY67...

Yorum

• Rodallega 14. golünü attı.
                              Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği 3 forvet oyuncusundan aldığı gol katkısı 10.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rodallega 14. golünü attı.
                                Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği 3 forvet oyuncusundan aldığı gol katkısı 10.
                                Rodellaga değil de sezon başı papis cisse'nin istediği senelik 1.5 milyon euro ücreti verip alsaydık o da hemen hemen bu seviyelerde gol atmıştı

Yorum

Yükleniyor...
                                X