İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dijon FCO - Kulüp profili | Transfermarkt
Muhtemelen Nimes de düşecek.
Nîmes Olympique - Kulüp profili | TransfermarktEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 15:33.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületiquinho ...
Allahsız golcü ismi
gelirse dengeleri alt üst eder
Yorum
-
Belhanda konusunu ağzıma dahi almak istemem. Normalde hiç beğenmediğim futbolcu. Adam 8 desen 8 değil, 10 desen 10 değil. Beyin desen beyin yok. Ayrıca bizde onun mevkileri dolu. Bakasetas var, Ömür var, Yunus var. Yani haber kolpa yüksek ihtimalle.
Yani Belhanda alacağına şu Aabid'i al daha hayırlı olur.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 15:40.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu bilmem de Fransa'da Dijon küme düşmüş, topçularına bakmak lazım.
Dijon FCO - Kulüp profili | Transfermarkt
Muhtemelen Nimes de düşecek.
Nîmes Olympique - Kulüp profili | Transfermarkt
çök
adamın ismi ben topcuyum diye bağırıyor
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemama balde
çök
adamın ismi ben topcuyum diye bağırıyor2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
En son adı geçenlerden bir tek Soares'e ihtimal veriyorum. Avcı'nın kendi sistemine isteyeceği türden bir adam. Orta saha konusunda ise sol bekin netlik kazanması gerek. Sol beke Alioski falan alırsan orta sahaya Enzo Perez tarzında adam almalısın.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwiter'da Gs'liler Belhanda'lı TS kadrosu yapıyor ve gelecek sezon çok iyi kadro kuracaklarımızı düşünüyorlar.
Ama bilmedikleri şey, bizim yönetimin sandıkları kadar becerikli olmadığı.
Yönetimi eleştirenler de bu sefer iyi işler oluyor diyor
Yorum
-
İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaşallah çok verimli kullanıyormuş instagramıBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum