Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onyekuru için ne kadar bonservis istiyorlar ki gs alamıyor 3 senedir sadece kiralamakla yetiniyor?

Yorum

• bileti yeni aldi. Suanlik bir sikinti yok

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tek suça iki kere ceza vermiş oldular, ona itiraz etmişiz. Men cezası geçerli, yüzde elli kesintiyi geri alıyoruz.
        Anladım da mantıksız değil mi? Zaten cezalandırılmışız %50 kesinti ile üstüne ikinci kez men edilerek cezalandırıldık. İtirazın men kararına yönelik olması gerekmez mi?
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Baskestas , dany rose, yunus malli, berat ve efecan karacan.

3 u net 11 oyuncusu. 2 si alternatif kadro.
          Agaoglu cok iyi transfer donemi gecirmis olacak.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onyekuru için ne kadar bonservis istiyorlar ki gs alamıyor 3 senedir sadece kiralamakla yetiniyor?
            Bu sefer 4,35 milyon euro opsiyon koydurdular. 650 bin de kiralama bedeli ödediler. Onyekuru'da yarım sezon 750 alacak.
            Az para da değil ama sıfır risk, adamın ne vereceği de belli.
            Açıkçası bize de deseler bir adam var böyle katkı yapacağı kesin, biz de veririz o parayı
            En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 29.01.2021, 21:24.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baskestas , dany rose, yunus malli, berat ve efecan karacan.

3 u net 11 oyuncusu. 2 si alternatif kadro.
              Agaoglu cok iyi transfer donemi gecirmis olacak.
              İyi geçiriyoruz da çok para verdik. Bizim böyle bonservise para harcama lüksümüz yok bence.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• sanırım santrafor girişimi de var.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sefer 4,35 milyon euro opsiyon koydurdular
                  sene sonu alırlar o zaman kesin. Onyekuru tam yatırımlık oyuncu. yaşı genç ve oyun tarzı gereği ligde iyi istatistik yapabiliyor. oynat 2 sene, 3-4 katına sat.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sanırım santrafor girişimi de var.
                    kaynak nedir?

Yorum

• Arkadaşlar duyumları nerden aldınız bilmiyorum fakat Efecanın bugün antrenmana katılması bana olmayacağını düşündürüyor. Rose ihtimalini de düşük görüyorum. Bakasetas ve Yunus kazasız belasız gelse açıklansa harika olacak.

Yorum

• Seytan radarci aykut akbile imza atacak demis tencere yuvarlanip kapagini bulacak yine
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sene sonu alırlar o zaman kesin. Onyekuru tam yatırımlık oyuncu. yaşı genç ve oyun tarzı gereği ligde iyi istatistik yapabiliyor. oynat 2 sene, 3-4 katına sat.
                          iyi istatisliğe ingilizlere +15 e satarsın

Yorum

• monaco gibi bir takımda onyekuru nasıl oynayamıyor çok tuhaf. gören de dünya karmasına sahipler sanacak. ligin ikinci yarısında çok fark yaratır bu eleman. gol vuruşlarını biraz daha geliştirirse uçar gider.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Terim 3 sene Melo'yu kiraladı . Adam lige damga vurdu.

Dönüp dolaşıp Onyekuruyu kiralayıp verim alıyor.

Bu da değişik bir şans ben anlamadım.

Neyse biz işimize bakalım.

Efecan için bilgi kirliliği var. Gelirse muhakkak katkı sağlar ama çok daha iyisi lazım.

İstediğimiz ve lazım olan sprinter kanat oyuncusu da sezon sonu gelir artık yapacak bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar duyumları nerden aldınız bilmiyorum fakat Efecanın bugün antrenmana katılması bana olmayacağını düşündürüyor. Rose ihtimalini de düşük görüyorum. Bakasetas ve Yunus kazasız belasız gelse açıklansa harika olacak.
                                Efecan isini bende anlamadim kim nerde yazdi kim soyledi onu da bilmiyorum bilen varsa aydinlatsin
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X