Onyekuru için ne kadar bonservis istiyorlar ki gs alamıyor 3 senedir sadece kiralamakla yetiniyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek suça iki kere ceza vermiş oldular, ona itiraz etmişiz. Men cezası geçerli, yüzde elli kesintiyi geri alıyoruz.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnyekuru için ne kadar bonservis istiyorlar ki gs alamıyor 3 senedir sadece kiralamakla yetiniyor?
Az para da değil ama sıfır risk, adamın ne vereceği de belli.
Açıkçası bize de deseler bir adam var böyle katkı yapacağı kesin, biz de veririz o parayıEn son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 29.01.2021, 21:24.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskestas , dany rose, yunus malli, berat ve efecan karacan.
3 u net 11 oyuncusu. 2 si alternatif kadro.
Agaoglu cok iyi transfer donemi gecirmis olacak.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sefer 4,35 milyon euro opsiyon koydurdular
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım santrafor girişimi de var.
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesene sonu alırlar o zaman kesin. Onyekuru tam yatırımlık oyuncu. yaşı genç ve oyun tarzı gereği ligde iyi istatistik yapabiliyor. oynat 2 sene, 3-4 katına sat.
Yorum
-
Terim 3 sene Melo'yu kiraladı . Adam lige damga vurdu.
Dönüp dolaşıp Onyekuruyu kiralayıp verim alıyor.
Bu da değişik bir şans ben anlamadım.
Neyse biz işimize bakalım.
Efecan için bilgi kirliliği var. Gelirse muhakkak katkı sağlar ama çok daha iyisi lazım.
İstediğimiz ve lazım olan sprinter kanat oyuncusu da sezon sonu gelir artık yapacak bir şey yok.
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar duyumları nerden aldınız bilmiyorum fakat Efecanın bugün antrenmana katılması bana olmayacağını düşündürüyor. Rose ihtimalini de düşük görüyorum. Bakasetas ve Yunus kazasız belasız gelse açıklansa harika olacak.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum