Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Parmak-Enzo-Papu bu ligin en kaliteli ortasahası olur. Parmak Papuya sahada acayip yardımcı olur.
    Ahaha parmak mi ?
    Abi illa papu yu futboldan soğuyacak öylemi
    Berat gibi adam varken parmak nedir.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güvendiğim birisi Papu Gomez kesin ve net bir şekilde olmadı yazdı. Biz Gaston Ramirez'e yönelelim bence.
      kimis o 1 aydan beri ugrasiorlar diyorlar anlamadim bu isden birsey

Yorum

• Alın size 10 numara hyoran

Hyoran, 32, Brezilya ➤ Sport Club do Recife, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 25 May 1993, Chapecó, Brezilya

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kimis o 1 aydan beri ugrasiorlar diyorlar anlamadim bu isden birsey
          Twitterda baresi, franco baresi6 bir nick var
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.01.2021, 23:15.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Parmak-Enzo-Papu bu ligin en kaliteli ortasahası olur. Parmak Papuya sahada acayip yardımcı olur.
            Allahta seni guldursun kral gece gece güldürdün bizi

Yorum

Neden almicak okadar cok Trabzonsporu seviyorsa alsin görmuyonmu Acunu hani para olmasa neyse bunlar koymaz ona isimde yapmis olur ama sadece twitterda kötuleme derdinde
              acun ile nevzat başkanı kıyas yapman hata bence.

biri al pacino de niro takılır diğerinin ne bk olduğu ortada.

Yorum

Arkasına saklanarak mı yardımcı olur
                Yapmayın Allah aşkına Parmaktan medet ummayın, kendinizi kandırmayın rica ediyorum

Yorum

• koskoca takımla alenen t**** geçiyorlar. lan ne papu gomezi adamın transfermark taki değerine bile mi bakmıyorlar. başakşehir dahil 5 takım birleşse bu adamı tr ye getiremez böyle bir para yok artık. ha siyasetçi tanıdık falan varsa neden olmasın.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    acun ile nevzat başkanı kıyas yapman hata bence.

biri al pacino de niro takılır diğerinin ne bk olduğu ortada.
                    Aga bunlarin kazandi paranin hatti hesabi belli degil yemisim locasini bende okadar para olcak yemin ederim bi celek alirim bu takima her türlü benim icin Trabzonsporluluk bu

Yorum

Aga bunlarin kazandi paranin hatti hesabi belli degil yemisim locasini bende okadar para olcak yemin ederim bi celek alirim bu takima her türlü benim icin Trabzonsporluluk bu
                      Parayı bul alayımızı tanımazsın

Yorum

• Gomezin gelme ihtimali bukadar gerçekçimi yoksa yine gomezle ağzımıza bi parmak bal çalıp djaniny baker tarzı adamlarlamı bitirecekler transferi. Hayali haberler değildir umarım çünkü insan gomezi duyunca heycanlanıyor. Başka bir boyuta taşıyabilir takımı.

Yorum

O işler öyle olmuyor.

Bir gün o kadar paran olur inşallah, o zaman sen de hak verirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akif Gür
                            @akfgr
                            ·
                            8d
                            Kriptodan topçu mu çıkıyor )
                            Kim bu lale
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Parayı bul alayımızı tanımazsın
                              5 parmagin 5 bir degil kardes nerden geldini bileceksin her zaman heleki bu Istanbul Medyasini ve G.. lalelerini gördumu bunalim geliyo bana her türlü destek ederdim takimima okadar Is adami var Trabzonlu bunlar hic mi Futbola ilgilenmiyo benim gogusum kabarir be Takimim Istanbululara diz cökturdumu yada ben yanlis dusunuyom

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O işler öyle olmuyor.

Bir gün o kadar paran olur inşallah, o zaman sen de hak verirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Insallah olurumda basa gecerim

Yorum

Çalışıyor...
                                X