Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sosa 10 numaradan 8'e evrilmiş bir adam. Baker'dan Sosa'lık beklersen zaten kafadan yanlış yaparsın. Mikel tarzı demek istemedim aslında, eleştirinin temel mantığı yanlıştı hem Mikel'de hem de Baker'da. Senin de söylediğin gibi Baker'dan Sosa'lık beklersen asla Baker'dan memnun olamazsın. Birkaç yerde de yazdım, ben Baker'a güvenip sezona başlamam ama şu an elimizdeki en iyi merkez oyuncusu bence. Evet risksiz oynuyor (ki ben bunda hocanın emri olduğunu da düşünütorum, tamamen takımın yerleşmesi için oynuyor) ama sıfır hatayla oynuyor. Parmak gibi dikine gidip boş döneceğine gitme daha iyi, top bizde kalır en azından. Avcı Baker'ın yeteneğine güvenip oynatıyor, baskı yediğinde kolay kolay top kaptırmıyor ve taktik disipline de bağlı olarak oynuyor. Daha açık konuşmak gerekirse hocanın istediğini anlıyor ve uyguluyor. Ayağı çok iyi, zekası çok iyi, şut tehtidi her zaman var, duran topları çok iyi. Risksiz oynuyor, bırakalım oynasın.
    Gustavo Colman gibi birisi lazım.Topla çıkabilen,pas atabilen,şut çekebilen,adam eksiltebilen,duran top kullanabilen,oyun görüşü iyi,box to box profilde bir isim lazım.Baker gibi yarım yamalak oyuncularla bir yere varamayız.Önliberon Josef gibi,8 numaranda Colman gibi olursa başarılı olursun.Her mevkinin net adamı olmalı elinde.Önliberon 6,8 karışımı ama iki bölge içinde net özelliklere sahip değil.8 numaran 8-10 karışımı ama iki bölge içinde net özelliklere sahip değil.Bu şekilde olmaz.

Tekrar ifade edeyim.Önliberon Josef gibi sert ve defansif kalitesi yüksek,topu da az çok oyuna sokabilecek birisi olmalı.8 numaran ise oyunun her iki tarafını da özellikle ofansif tarafını çok iyi oynamalı,dribbling özelliği olmalı.

Baker kardeşimiz yedek olarak devam edebilir.As takımda olursa merkezde birşey yapamayız.Büyük maçlarda merkezden çıkamıyoruz biraz baskı yiyince hiç kimse sorumluluk almıyor orada.

Yorum

• Sağ bek tamam en azından.

Hasan Tüncel@hasantuncel61
      Peres ve Koita ön sözleşmeye imza attı.

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Millet Koitayi begenmiyor lakin adami ztn yedek forvet icin aldik yedekde Afobeyi mi Koitayi mi istersiniz adam bizi ilk kasimpasa macinda tek basina dagiti

Yorum

• -----------------xxx------------------
            ---xxx----Edgar-------Hugo----xxx--
            ----------Berat---------xxx------------
            ---xxx------Bakasetas---------xxx---
            ------------------xxx---------------------

Osahaya alınacak isim muhakkak atletik özellikleri ön planda bir isim olmalı.
            Parma'lı Cyprien sanırım böyle bir isim, hem çok az şans bulması hem de takımın küme düşmesi sebebiyle kiralanabilir durumda.
            Forvet ve kanat tercihleri de çok önemli, yıllardır doğru düzgün kanatlarımız yok, forvetler bu sezon göz kanattı.
            Bu sezon her şeye rağmen sadece iyi bir forvet bize +10 puan getirirdi.
            Bu anlamda Cska ile kiralık sözleşmesi bitecek Rondon düşünülebilir, 2 de ortalama kanat alabilirsek bu sezondan çok daha iddialı oluruz.

Yorum

• Hoca seneye 4 3 3 düzenine uygun kuruyor takımı, transferler de bu sisteme uygun adamlar alınacak.

Orta saha düzeni için bence Bakasetas-Abdülkadir yapıp arkasına bir adam aldıracak Beratı da yarıştıracak.

Yorum

• Sol beke de sağlam bir adam alsak yükün yarısını atarız. Adı geçenler o türden oyuncular.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -----------------xxx------------------
                  ---xxx----Edgar-------Hugo----xxx--
                  ----------Berat---------xxx------------
                  ---xxx------Bakasetas---------xxx---
                  ------------------xxx---------------------

Osahaya alınacak isim muhakkak atletik özellikleri ön planda bir isim olmalı.
                  Parma'lı Cyprien sanırım böyle bir isim, hem çok az şans bulması hem de takımın küme düşmesi sebebiyle kiralanabilir durumda.
                  Forvet ve kanat tercihleri de çok önemli, yıllardır doğru düzgün kanatlarımız yok, forvetler bu sezon göz kanattı.
                  Bu sezon her şeye rağmen sadece iyi bir forvet bize +10 puan getirirdi.
                  Bu anlamda Cska ile kiralık sözleşmesi bitecek Rondon düşünülebilir, 2 de ortalama kanat alabilirsek bu sezondan çok daha iddialı oluruz.
                  sag beke peresi yaz Beratin yanina Colman gibi birsey bulsak manyak olur solda wakayeme sagda visca Forvetede iyi birini aldikmi kimse tutamaz bu takimi

Yorum

• Bizim orta sahada oynayacak adam oyunun organizatörü olmalı. Mevcut kadroda bunu yapabilecek tek kişi Ömür. Biraz kuvvetlense al koy oynasın orada. Şayet o oynamayacaksa o türden birisi lazım, üstüne bir de liderlik vasıfları olan biri olursa tadından yenmez.

Yorum

• Koita çöpü yedekte duracaksa rodellega dursun vallahi razıyım.

Yorum

• Diof neden düşülmedi acaba sözleşmesi hazır bitiyorken?
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diof neden düşülmedi acaba sözleşmesi hazır bitiyorken?
                          Belki de o yaş aralığında transfer kontenjanını Gervinho ile kullanmak istiyor yönetim.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belki de o yaş aralığında transfer kontenjanını Gervinho ile kullanmak istiyor yönetim.
                            Ben oyuncuyu yedek santrafor kategorisindeki Koita ile kıyaslıyorum biri 34 biri 31 yaşında biri iş yapıyor diğeri çöpten hallice.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben oyuncuyu yedek santrafor kategorisindeki Koita ile kıyaslıyorum biri 34 biri 31 yaşında biri iş yapıyor diğeri çöpten hallice.
                              Bu konuda haklısın Koita ile kiyaslayinca.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• adam sırf bu sezon 20 maç sakatlanmış. Yok mu yani koca dünyada Koita kadar iş yapacak 3. forvet.

Yorum

Çalışıyor...
                                X