İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[.( ゚д゚)
Yorum
-
Koita transferi pek çok arkadaşımız gibi beni de memnun etmedi.
Oyuncunun kalitesinden ziyade yaşadığı sakatlıklar ve maç eksikleri canımı sıkıyor.
Oyuncu 2017 yılı Nisan ayında aşil tendonu yırttı. Bu sakatlıktan sonra her yıl ciddi maç eksikleri var.
Baktığımız zaman 2017 yılından bu yana sakatlık nedeniyle her sene düzenli olarak 8-10 maç kaçırıyor.
Bu ciddi bir problem olarak önümüzde duracak gibi görünüyor.
Sakatlık problemini kenara bırakırsak Koita transferini kalite olarak kötü bir transfer görmüyorum.
Oyuncu her iki ayağını da etkili kullanabiliyor, kafa vuruşları iyi, savunma arkası koşuları da var.
Yedek forvet olarak bence yeterli bir isim, form tutarsa ekstra katkı verebileceğini düşünüyorum.
Oyuncuya bonservis bedeli ödenmeyecek olması güzel fakat dediğim gibi sakatlık sorunu düşündürüyor.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 01:26.
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Tofitayı hoca mı istiyor yoksa yönetim menajer aracılığıyla bedava diye kulube mi aldırıyor
Not:futbolcuyu izlemedim ama sunuluş şekli plaza yı hatırlattıEn son Murat Güvenç tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 04:22.'' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel
Yorum
-
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon soylentilerle durum bu;
[ATTACH]20468[/ATTACH]
Yorum
-
Pislik futbolcu lazımdı zaten takıma da gsli topçu istemiyorum ben.
Takımı bir anda komple değiştirme işi beni korkutuyor. Bizim lig Avrupa'ya benzemez saha dışı etkenler, hakem kararları falan görünce afallıyor topçular. Baka transferi hem kaliteli olması hem ligin dinamiklarini bilmesi açısından çok yerinde oldu. Belhanda da bu şekilde mantıklı gibi duruyor da bu gsnin suyunu içmiş topçular bir şekilde gsye bağlanıyor. Söverek gönderdiler, attığı golleri özete koymuyorlar gstvde falan ama yarın gsye karşı maç oynasa yatar maçta. Böyle de garip bir camia.( ゚д゚)
Yorum
Yorum