Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aga Tiquinho Soares gelirse mario gomez etkisi yaratır ama hiç sanmıyorum. Güncel değeri 6.5 milyon euro diyor biz bu parayı veremeyiz.

https://www.transfermarkt.com.tr/tiq...spieler/103381
    Kulüpsüz yazıyor. Mohamed Sherif'i de boş geçmemek lazım. Bu ikisini alsınlar 3. forvet kim gelirse gelsin.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Levent Ümit Erol güvenilir mi? Visca da kesin biz de yazmis gecen

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tr de iş yapmama ihtimali yok.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yorumları alalım

Buna bu hava toplarını atabilirsek çok iyi kafa vuruşları var. Bileklerine de kafası gibi hakimse yarın gelsin başlasın

Yorum

• Disiplin problemi ya da mental veya fiziksel bir sıkıntısı yoksa Porto gibi bir takımın Soaresi o paraya bırakacağını hiç zannetmiyorum. Pek mantıklı gelmedi bana nedense.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [.
                Çinde yatmamıştır umarım. Yoksa Djaniny'in profil de baya iyiydi. Yata yata topa vurmayı unutmuş.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Koita transferi pek çok arkadaşımız gibi beni de memnun etmedi.
                  Oyuncunun kalitesinden ziyade yaşadığı sakatlıklar ve maç eksikleri canımı sıkıyor.
                  Oyuncu 2017 yılı Nisan ayında aşil tendonu yırttı. Bu sakatlıktan sonra her yıl ciddi maç eksikleri var.
                  Baktığımız zaman 2017 yılından bu yana sakatlık nedeniyle her sene düzenli olarak 8-10 maç kaçırıyor.
                  Bu ciddi bir problem olarak önümüzde duracak gibi görünüyor.

Sakatlık problemini kenara bırakırsak Koita transferini kalite olarak kötü bir transfer görmüyorum.
                  Oyuncu her iki ayağını da etkili kullanabiliyor, kafa vuruşları iyi, savunma arkası koşuları da var.
                  Yedek forvet olarak bence yeterli bir isim, form tutarsa ekstra katkı verebileceğini düşünüyorum.
                  Oyuncuya bonservis bedeli ödenmeyecek olması güzel fakat dediğim gibi sakatlık sorunu düşündürüyor.
                  En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 01:26.

Yorum

• Belhanda geliyormuş

Maaşallah Barekallah

Yorum

• Başıma bir şey gelmeyecekse ben Belhanda'ya tamamım. 1 milyona başlasın.

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Tofitayı hoca mı istiyor yoksa yönetim menajer aracılığıyla bedava diye kulube mi aldırıyor
                        Efsane futbolcu Ronaldo' nün. Topçusu plaza nın yerine efsane Deco nün topçusu çikinyo
                        Not:futbolcuyu izlemedim ama sunuluş şekli plaza yı hatırlattı
                        En son Murat Güvenç tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 04:22.
                        '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• Son soylentilerle durum bu;

İlk 11 Ensar.jpg

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son soylentilerle durum bu;

[ATTACH]20468[/ATTACH]
                            Seneye 3 Türk şartı yok mu.

Yorum

• Belhanda için bizim taraftan henüz atak yok ama kendisi bir futbolcu kardeşimiz ile zarf atmış Trabzonspor da oynamak isterim falan fistan bakalım düşürebilecek mi bizimkileri bir kaç güne çıkar kokusu...

Yorum

• Pislik futbolcu lazımdı zaten takıma da gsli topçu istemiyorum ben.

Takımı bir anda komple değiştirme işi beni korkutuyor. Bizim lig Avrupa'ya benzemez saha dışı etkenler, hakem kararları falan görünce afallıyor topçular. Baka transferi hem kaliteli olması hem ligin dinamiklarini bilmesi açısından çok yerinde oldu. Belhanda da bu şekilde mantıklı gibi duruyor da bu gsnin suyunu içmiş topçular bir şekilde gsye bağlanıyor. Söverek gönderdiler, attığı golleri özete koymuyorlar gstvde falan ama yarın gsye karşı maç oynasa yatar maçta. Böyle de garip bir camia.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Çalışıyor...
                                X