Hugo'da 4e çıktıysak bunun mantıklı açıklaması sanırım Hugo alacağı ücretten feragat etmiştir. 1.6'dan 4 yıllık imzalayacakken fiyat 1.3'e düşmüş. Belki daha aşağı çekmiştir bilmiyorum ama 1 Milyon eurosunu kendi karşılamış oluyor bu durumda. Hugo'yu satamayız diyen arkadaşlar yanılıyor. Hugo'yu satabiliriz. 2 - 3 arasına iki yıl oynatıp satabiliriz. Çok üstün performans verirse daha da üzerine satabiliriz. Fakat 4 mio vermek çok yinede.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar bizim ligimizdeki oyunculara beklenen tekliflerin gelmemesinin iki sebebi var. Birincisi senin ligin çöp! Futbolcuların para kazanmak için gittiği Katar'dan önceki durak olarak görülüyorsun. İkincisi ise Avrupa'da esamemiz okunmuyor. Siz olsanız böyle bir ülkeden futbolcu alırken 10 kez düşünmez misiniz? Ben düşünürüm. Ligin kalitesini ayaklar altına düşüren TFF'dir. O TFF'yi de seçen kulüplerimizdir. O nedenle burada veryansın etmemek lazım. Ne ekiyorsak onu biçiyoruz.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğerki uğurcan rennes olayı doru ise 17+3 sonraki satıştan 100 de 20 pay havalimanına kadar götürür uçağa bindiririm ben her zaman şunu savundum bir adamı değerini bulduğu zaman satacaksın şahıslar geçici kurumlar kalıcıdır yalnız uğurcan satılırsa ki bence yerine uygun fiyatlı bir kaleci de alınmalıdır yoksa erce ye güvenip yola devam edersek yolda kalırız be erce nin çok iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkonomi öncelikli ise -ki başkana göre öyle- futbolcu satmaktan başka çare yok. Takımda satılabilecek 2 oyuncu kaldı zaten.
Yorum
-
Psikolojik sınır haline gelen 20+'ya ulaşabileceğimiz en yakın oyuncu Uğurcan.
Umarım oynayabileceği bir takıma gider. Milli takımda oynama garantisi olsa yaz da beklenebilir lakin durumumuz da ortada, bu teklifleri reddetme lüksümüz yok. Hem de hiç yok.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan stopere 4 milyon vermez diyen arkadaşlar, Uğurcan’ı düşük rakama vermeyeceğini de biliyordur, ayrıca Rennes’in de o rakamlara çıkmayacağını bilsinler. Yoksa ederini bulanı satmak zaten gereklilik. Ben bu şartları göz önünde bulundurarak kafa ütülemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Rennes başka kaleci alır bence.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence hazır takım dağılmışken uğurcanı da gönderelim yerine yeni bir kalecimiz yetişsin.Ercenin hataları kusurları var ama uğurcan piyasa çıktığında erceden daha az beklentimiz vardı uğurcandan.Ercenin en azından minimumu belli maksimumuna ulaşmak da kendisine kalmış.Sorloth ve uğurcandan gelen paralarla kaliteli bir takım kurma ve kurduğumuz kadroyu gelecek sene koruma şansımız var çünkü genç bir kadro kuruyoruz.Kurulacak genç ve iyi bir kadroda da abdülkadir ömür'ün yıldız bir oyuncu olarak sahneye çıkışını izleyeceğiz.Farklı bir özgüvenle oynuyor şimdiye kadar, bozmadan devam etmesi lazım.
yetenekli oyuncu patates yetiştirir gibi çıkmıyor hocam,onu satalım yerine bu oynasın diye bişey yok
son 3 yılda ömür parmak uğurcan yazıcı çıktı,bence gayet iyi bir sayı
barça alt yapısı çok iyi ama yetenek öyle kolay şekilde bol miktarda bulunmuyor,xavilerden iniesta lardan busgetslerden sonra son dönemde kaç oyuncu barça ilk 11 ine girebildi,uğurcan gitsin erce oynasın olmaz,bu mantık denizlispor maçı esame listesini ortaya çıkarır,sonra edi hoca 5 oyuncu değişikliği hakkı varken bunu kullanamaz duruma gelir
her yıl 1 yetenek çıkması bile büyük kazançtır,ama düzenli şekilde çıkmıyor tabi,3-4 yetenekli oyuncu çıktığı için diğerleride yetenekli çıkar mantığı doğru değil,zaten görüyoruz .çıkmıyorTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan stopere 4 milyon vermez diyen arkadaşlar, Uğurcan’ı düşük rakama vermeyeceğini de biliyordur, ayrıca Rennes’in de o rakamlara çıkmayacağını bilsinler. Yoksa ederini bulanı satmak zaten gereklilik. Ben bu şartları göz önünde bulundurarak kafa ütülemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Rennes başka kaleci alır bence.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErce var Arda var Muhammet var illa ki biri parlayacaktır yeni kaleci alamazsın zaten geçen sene aldın erceyi bu sene de muhammet aldılar.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo'da 4e çıktıysak bunun mantıklı açıklaması sanırım Hugo alacağı ücretten feragat etmiştir. 1.6'dan 4 yıllık imzalayacakken fiyat 1.3'e düşmüş. Belki daha aşağı çekmiştir bilmiyorum ama 1 Milyon eurosunu kendi karşılamış oluyor bu durumda. Hugo'yu satamayız diyen arkadaşlar yanılıyor. Hugo'yu satabiliriz. 2 - 3 arasına iki yıl oynatıp satabiliriz. Çok üstün performans verirse daha da üzerine satabiliriz. Fakat 4 mio vermek çok yinede.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRennes o paralara çıkmaz. Burada işin ilginç yanı Rennes 28 YİRMİSEKİZ yaşında boş kalecisini Chelsea'ye 30'a nasıl kakaladı. Ben 30 vermeyeceklerine eminim. Chelsea gerçekten salak olmalı.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Görünen o ki Uğurcan da gidecek.omur muhtemelen seneye gider. Sonrası için elde oyuncu kalmıyor. Eğer bu bizim misyonumuz her sene yetiştirip veya geliştirip bir oyuncu satacağız aynı zamanda yarışmacı olacağız diyorsak kadro yapılanması buna göre olmalı.
Bu sene ve önümüzdeki sene 2veya 3 oyuncu ciddi süreler almalı ki iki seneye hazır olsun.
Yıldız olmasalar da Taha tunç,kerem,Salih,hakan yeşil bu potansiyele sahip çocuklar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRennes o paralara çıkmaz. Burada işin ilginç yanı Rennes 28 YİRMİSEKİZ yaşında boş kalecisini Chelsea'ye 30'a nasıl kakaladı. Ben 30 vermeyeceklerine eminim. Chelsea gerçekten salak olmalı.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRennes o paralara çıkmaz. Burada işin ilginç yanı Rennes 28 YİRMİSEKİZ yaşında boş kalecisini Chelsea'ye 30'a nasıl kakaladı. Ben 30 vermeyeceklerine eminim. Chelsea gerçekten salak olmalı.
Yorum
Yorum