İlk olarak smart tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence hazır takım dağılmışken uğurcanı da gönderelim yerine yeni bir kalecimiz yetişsin.Ercenin hataları kusurları var ama uğurcan piyasa çıktığında erceden daha az beklentimiz vardı uğurcandan.Ercenin en azından minimumu belli maksimumuna ulaşmak da kendisine kalmış.Sorloth ve uğurcandan gelen paralarla kaliteli bir takım kurma ve kurduğumuz kadroyu gelecek sene koruma şansımız var çünkü genç bir kadro kuruyoruz.Kurulacak genç ve iyi bir kadroda da abdülkadir ömür'ün yıldız bir oyuncu olarak sahneye çıkışını izleyeceğiz.Farklı bir özgüvenle oynuyor şimdiye kadar, bozmadan devam etmesi lazım.
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErce’nin Altay, Ersin ya da Fatih’ten aşağı olduğunu sanmıyorum. Uğurcan seviyesinde değil ama Uğurcan’ı satmak için o seviyede adam bulmayı beklersek hiç satamayız öyle de bir durum var.
Yorum
-
twitterda gezinirken şu ğs sayfasına denk geldim.Genç, İyi oyuncular paylamış. Özelikle Djibril Diani ve Noubissi ,jessy demingueti Gilbert Koomson e bayıldım.
En son CasTo tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 10:41.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrada arda varken ecreyi oynatmak, faruk can dururken abdürrahimi oynatmak gibi bir şey.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Pereira da gidecek.
Yorum
-
Onur Kıvrak o davranışlarda bulunmayıp,kadro dışı kalmasaydı Uğurcan Çakır formayı ondan alır diyebilirmiydik. "Uğurcan'dan olmaz"diye yazan ve söyleyen de çok vardı zamanında.
Kalecilerden gidersek örnek çok.
Tolga sakatlandı Onur kaleyi aldı.Geçmişte fb'de Engin sakatlandı Rüştü,Rüştü sakatlandı Volkan kaleyi aldı ve bırakmadı.
Sen hem de satıp para kazanıyorsun.
Hem Arda hem de Erce iyi kaleci daha da iyi olacaklar.Muhammed Taha'yı da unutmamak lazım.
Hem saha içinde hem de saha dışında sürdürülebilir bir durum yaratmak için bu sirkülasyonu yapmak lazım.Yoksa her sene limit hesabına otururuz.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmür'e geçen sezon gelen teklifler geliyor mu daha doğrusu herhangi bir teklif geliyor mu?
Hayır.
Sakatlandı,performansı düştü.
Seneye değil 10 gün sonra satmanın bile garantisi yok.
Ayrıca şimdiki kazancının 3-4 katı kazanacağı bir transfere izin vermezsen oyuncuyu nasıl motive edeceğini de düşünmen lazım.
Bizim ligimizden Şampiyonlar Ligi görmemiş bir kaleci için 17.M Euro+bonus+satıştan pay kolay reddedilebilecek bir para değil.
ömür gelişiminin zirvelerine yaklaşıyor,umarım sakatlık yaşamaz
neden böyle?
artık topsuz oyunu biliyor,forvet koşuları yapıyor ve skor üretiyor bu sayede,basit goller diye gördüğümüz şey dünya futbolunda istenen bir vakıa,
cr7 ilk çıktığında topla kendini gösterdi,sonra topsuz oyuna geçip golcülüğe evrildi
kü7 topsuz oyunu sevmediği için yada buna kendini adapte edemediği için kariyeri porto katar türkiye arasında gitti geldi
son attığı golde herkes ersinin hatasından bahsetti,ama ömürün nasıl koşu attığını görmedi
topla yetenekleri olan oyuncuların topsuz oyunada adapte olması önlenemez yükselişin işaretleridir,geri dönüşü yok aga,
bence ilk satılması gereken oyuncunun ömür olması gerekiyor 30+ milyon avroya,çünkü anlaşıldı ki burada profesyonel sağlık organizasyonu iyi değil,böylesine komple yeteneğe evrilen bir oyuncunun amatör sağlık organizasyonuna kurban gitmemesi gerekiyorTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Pereira da gidecek.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam bir sürü adam getiriyorduk sabaha mevzu yine Uğurcan oldu. Düzen değişmiyor, Sörloth gitti hedef Uğurcan.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Pereira da gidecek.
Yorum
-
eğerki uğurcan rennes olayı doru ise 17+3 sonraki satıştan 100 de 20 pay havalimanına kadar götürür uçağa bindiririm ben her zaman şunu savundum bir adamı değerini bulduğu zaman satacaksın şahıslar geçici kurumlar kalıcıdır yalnız uğurcan satılırsa ki bence yerine uygun fiyatlı bir kaleci de alınmalıdır yoksa erce ye güvenip yola devam edersek yolda kalırız be erce nin çok iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.
Yorum
Yorum