Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yapılan hatalardan biri bu

yetenekli oyuncu patates yetiştirir gibi çıkmıyor hocam,onu satalım yerine bu oynasın diye bişey yok

son 3 yılda ömür parmak uğurcan yazıcı çıktı,bence gayet iyi bir sayı

barça alt yapısı çok iyi ama yetenek öyle kolay şekilde bol miktarda bulunmuyor,xavilerden iniesta lardan busgetslerden sonra son dönemde kaç oyuncu barça ilk 11 ine girebildi,uğurcan gitsin erce oynasın olmaz,bu mantık denizlispor maçı esame listesini ortaya çıkarır,sonra edi hoca 5 oyuncu değişikliği hakkı varken bunu kullanamaz duruma gelir

her yıl 1 yetenek çıkması bile büyük kazançtır,ama düzenli şekilde çıkmıyor tabi,3-4 yetenekli oyuncu çıktığı için diğerleride yetenekli çıkar mantığı doğru değil,zaten görüyoruz .çıkmıyor
    İyi de gelecek beklediğim isimler altyapımızdan değil ki. Uğurcan yerine Erce oynasın dedim.Erce altınordudan.Abdülkadir de altyapımızdan parlayan oyunculardan biri ve bu sene çok özgüvenli oynuyor sorumluluk almaya çalışıyor şut çekemese de çekmeye çalışıyor.Bu şekilde devam ederse iyi bir takımda fark yaratan oyuncu olacaktır.Oyuncular gitmezse satılmazsa yeni gelenlerin önü nasıl açılacak?

Yorum

• 20 yi 10+10 taksit olarak alirsak tamam derler.
      Oyle de almamiz lazim

İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      20 milyon + sonraki satıştan %20 pay olmalı en az. Rennes'in o kadar para vereceğini ben de düşünmüyorum zaten.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Uğurcan 17 m Euro’ya giderse çokta kötü bi anlaşma olmaz. Malesef ligimizin ederi bu.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf Yazıcı için 25-30 M.Euro konuşulurken 17,5 M.Euroya razı geldin.Onu da satmak zorunda değildin.

15 üzeri bir rakama hayır diyecek durumda değiliz.
          Yusuf avrupa diye diretmeseydi Yusufu 20 üzeri satacağımız kesindi...
          Uğurcan bu konuda cok olgun bir şekilde "Trabzonsporum ne diyorsa o" diye yaklaşıyor olaya.
          Fark var.
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Uğurcan şuan ligin en değerli ve de iyi oyuncusu. Yeri dolar dolmaz muhabbeti mantıklı değil.

Uğurcan istenilen fiyata satılırsa en sağlıklı yapılanma;

1. Kaleci Erce 2. Kaleci Arda (10-12 maç oynamalı)

Seneye ise 1. Kaleci Arda 2. Kaleci M. Taha

Erce'den de çift haneli milyon Euro kazanırız umarım.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• fazla gerilmeye gerek yok 4 çok diyen kişiler ya da bir başka kesim

500 e gelse bu seferde doldurdunuz çöpleri bir tane düzgün sidober alın diceklerdi

belki de ve kuvvetle muhtemeldir ki aynı adamlar bunlarıda destekleyeceklerdi

bekleyip görmek lazım

geçen senede de olduğu gibi takımımı desteklerim

sonuçta ne oluyor ekonomik ve saha içi olarak yönet,imi değerlendirir ve destek veririm ya da çekerim

görev onlarındır yapsınlar

geçen seneden bu seneye oldukça iyi gittikleri için desteği hakediyorlar

öyle armudun çöpü üzümün sapı olmaz

bekleyip görmek lazım fahiş bir hata olursa birlikte eleştiririz
              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
              RİLKE

Yorum

• Eğer ki bu sene hedef takım kurulacaksa, bu konuşulan Hugo,Livaja,Eric vb. transferler yapılacaksa, şampiyonluğa oynanacaksa Uğurcan kalmalı. Çünkü erce,arda,muhammet şampiyonluk kalecileri değil henüz.doğru dürüst maçları yok.Ayrıca iyi bir takımda daha da değerli olabilir Uğurcan veya en kötü değerini kaybetmez.

Ha yok biz bu sene hedef koymuyoruz takımı oturtacaz hedef ilk 5 diyorlarsa 17 milyon euro çok iyi para. Böyle bir takımda hepten değer kaybedeceğine direk satılsın Uğurcan.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğurcan 17 m Euro’ya giderse çokta kötü bi anlaşma olmaz. Malesef ligimizin ederi bu.
                  kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum ligin değeri malesef bu ama uğurcan fransada yada ispanyada bir takımda olsa değeri en az 40 milyon euroydu.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sana katılıyorum chelsea kepa dan sonra bir kazık da rennes den yedi benim şahsi fikrim lille kalecisi maignan hem 25 yaşında hemde rennes kalecisi mendy den daha iyi bir kaleci ama lille kalecisini 30 milyon euro ya a verirmiydi oda soru işareti
                    Uğurcan Çakır %78 kurtarış yüzdesine sahip. Mendy % 76. Uğurcan daha genç. Mendy uzun sadece. Biraz daha uzun. Bütün istatistiklerde Uğurcan çok daha iyi. Yani pek anlam veremiyorum bu transfere. Kepa(ze) daha iyi kalecidir Mendy'den.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu arada başkan hafta ortasına kadar iki transfer açıklayacağız demişti.

Hafta ortası bugün oluyor. Bu gece 12'ye kadar transferler açıklanmazsa başkanın yine palavra attığı ortaya çıkacak.

Ben yönetimi başarılı buluyor ve destekliyorum ancak başkanın bu mesnetsiz açıklamalarını hiç yakıştıramıyorum. Bir değil iki değil kaçıncı olacak bu. Sörloth olayı başlangıcında taraftar çok gerilmişti bu gerginliği birkaç transfer ve newton'un basın toplantısıyla almıştı.

Şu an tekrar aynı ortam oluşuyor inşallah bunun farkındadır ve konuştuğu lafların arkasında durmayı düşünüyordur.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• biraz gercekci olmak lazim,ugurcan icin istedigimiz bonservisleri verebilecek takimlar avrupanin en ust duzey takimlari.yani ingiltere,fransa,almanya,italya,ispanya liglerinde kafaya oynayan takimlar.bu takimlarda bu ligden birini alip mevkisinde 1.adam yapmaz.adamlar hakli olarak cokca deginildigi gibi ligin kalitesine guvenmiyorlar.dolayisi ile bizim futbolcu satabilecegimiz takimlar bu liglerde orta siralara oynayan takimlar oluyor.epl takimlari disinda diger liglerde orta siralara oynayan takimlarin 25-30 milyon euro odeyecek gucleri yok.

askerde nasil bir silsile varsa bu transfer olaylarinda da oyle bir silsile var..yani sen bu orta sira takimlarina topcu satmadan direkt zirveye oynayan takimlara satmaya calisirsan o kisi kuvvetle muhtemel elinde kalir.her zaman boyle olacak diye kural yok ama genel de surec boyle isliyor.mesela ugurcan benzer sezonu bu bes ligden birinde gecirse allison'un transfer rekoruna yaklasacak bonservis oderlerdi ama sirf bu ligde oldugu icin kemiksiz 20 veren cikmiyor.bu parayi veren ciksaydi yonetim hediye paketi yapip gonderirdi.

gun gelir ligin kalitesi ve taninirligi artar,avrupaya sattigimiz topcular zirve yapar o zaman ust duzey takimlara da satabiliriz.portekiz kulupleri bunu basarmis durumda.adamlar futbolcu fabrikasi gibi.topcuya ihtiyaci olan direkt portekiz ligine bakiyor.bizim o seviyeye gelmemiz icin daha cok yol var..
                        En son tristram tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 11:24.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          20 yi 10+10 taksit olarak alirsak tamam derler.
                          Oyle de almamiz lazim
                          Benim hesabıma göre önümüzdeki alabiliyorsak 20'yi peşin olarak bu sene almalı. Sırf limit yaratsın diye seneye alınacak 10 milyon Euro (90 milyon TL.) % 15 yıllık faizden faiz gideri 14 milyon civarında ki 1,5 milyona tekabül ediyor. Bizim anlaşmanın yıllık faizinin % 15 den yüksek olduğunu düşünüyorum bu arada.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur Kıvrak o davranışlarda bulunmayıp,kadro dışı kalmasaydı Uğurcan Çakır formayı ondan alır diyebilirmiydik. "Uğurcan'dan olmaz"diye yazan ve söyleyen de çok vardı zamanında.

Kalecilerden gidersek örnek çok.

Tolga sakatlandı Onur kaleyi aldı.Geçmişte fb'de Engin sakatlandı Rüştü,Rüştü sakatlandı Volkan kaleyi aldı ve bırakmadı.

Sen hem de satıp para kazanıyorsun.

Hem Arda hem de Erce iyi kaleci daha da iyi olacaklar.Muhammed Taha'yı da unutmamak lazım.

Hem saha içinde hem de saha dışında sürdürülebilir bir durum yaratmak için bu sirkülasyonu yapmak lazım.Yoksa her sene limit hesabına otururuz.
                            Vallahi ben Ugurcan'dan cok korkuyordum. Allah var, yazmisimdir da. Ama sagolsun yaniltti. Daha onceki tecrubelerinde topu alisi bile beni korkuturdu. Simdi gitse ne yapariz diye korkuyoruz. Resmen cocuk korkumuz oldu
                            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada başkan hafta ortasına kadar iki transfer açıklayacağız demişti.

Hafta ortası bugün oluyor. Bu gece 12'ye kadar transferler açıklanmazsa başkanın yine palavra attığı ortaya çıkacak.

Ben yönetimi başarılı buluyor ve destekliyorum ancak başkanın bu mesnetsiz açıklamalarını hiç yakıştıramıyorum. Bir değil iki değil kaçıncı olacak bu. Sörloth olayı başlangıcında taraftar çok gerilmişti bu gerginliği birkaç transfer ve newton'un basın toplantısıyla almıştı.

Şu an tekrar aynı ortam oluşuyor inşallah bunun farkındadır ve konuştuğu lafların arkasında durmayı düşünüyordur.
                              3 - 5 gün beklemek pazarlıklar ile alakalı ise beklemekte fayda var. Zaten geç kaldık alel acele transfer yaparak fazladan paralar vermek çok daha kötü. Palace Sörloth için 17 teklifi geldiğinde satalım direk demiş misal. Başkan işi bu kadar yokuşa sürmese Palace'ın rezilliğine gidecekti. Teklifi 26'ya bence çıkartmışlardı fakat sonraki satıştan pay maddesi teklifi düşürdü bence. Leipzig gibi bir takıma sonraki satıştan pay koydurtmak büyük başarıdır. Eğer o madde olmasaydı bence 26 28 arasına gidecekti. Leipzig çok ahlaksız bir kulüp olduğu söyleniyor. Sörloth'u kiralık olarak satıp bir sonraki sene 22'ye alır maddesi koyarak Sörloth'tan sonraki satışı kaldırtabilir. İkinci futbolcu alarak bonservis verebilirler. Yani iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmem ama başkan transfer noktasında baskıya gelmemeli.

Sturridge ve Mikel transferlerinde de kendisi haklı çıktı neticede.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Uğurcan'ın transfer süreçlerinde gösterdiği olgunluk takdire şayandı. Fakat burada kritik olan nokta kulübün bunu kötüye kullanmaması

Uğurcan eğer bahsi geçen kulübü kariyeri için ilerleme görüyorsa ve gitmeyi istiyorsa; Rakamlarda ufak farklılıkları görmezden gelebiliriz.
                                Kumral Bir Çocuk
                                Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

Yükleniyor...
                                X