Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim en ümitli olduğum Arda. Gs maçında çok iyiydi. Topu kurtarmasına rağmen hakem penaltı vermişti her zamanki gibi aleyhimize.
    Var olsaydı o zaman dönmüştü vardan

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erce nin yan toplarda biraz eksiği var. Yoksa refleksi kalede duruşu iyi. 1 e 1 denk geldiği pozisyon hatırlamıyorum.

arda dan çok ümitliydim taa ki altınordudan taha gelene kadar. Bu durumda Arda daha mı arkada kalır bilemiyorum.

Ben uğurcan ile ömürün seneye avrupa şampiyonası sonrası satılmasını isterim. Hem piyasa düzelir hem prim yaparlar hem performanslarının artacağı belli.
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum ligin değeri malesef bu ama uğurcan fransada yada ispanyada bir takımda olsa değeri en az 40 milyon euroydu.
      Uğurcan'da en eksik yön penaltı sezgisi sıfır topa vurmadan yatıyor sanırım hiç penaltı çıkarmadı şuana kadar.
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkes oyuncunun değeri düşer diyor. Ben de aksine adı geçen 3 oyuncuyu transfer edersek takımın komple değeri yükselir diyorum. Uğurcan bu takımda stopersiz oynadı. Muslera-Mert gibi önünde sağlam defans olsa gollerin en az yarısını yemezdi. Hugo-Elneny-Livaja.
        tama iste bu durrumda seneyede erceyi satariz gol yemesin...riske atamayiz bu sene ben basari beklemiyorum patates olutsak ligi 5 nci bitirirsek ugurcani 5000 a zor sayarsın

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğurcan'da en eksik yön penaltı sezgisi sıfır topa vurmadan yatıyor sanırım hiç penaltı çıkarmadı şuana kadar.
          Penaltılarda düşündüğü köşeye değil de ters tarafa uçmuş olsaydı %90'ını kurtarmıştı sezgileri o derece zayıf.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Aslinda fena durmadi;

LINEUP111600852775669.jpg

YEDEKLER : Erce, Ekuban, Parmak, Trondsen, Baker, Berat, Edgar, Yusuf Sari, Atakan, Kamil Ahmet, S.Kavrazli, Huseyin.......
            Ekli dosyalar

Yorum

• Ligimizde oynamış kanat Diabate'ymiş.

Yorum

• [emoji50]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Asensio ve Kimpempe geyigi...

Nevzat Aydin hep bu iki oyuncuyu cok cuzi miktarla kacirdigimizi soyler. Ne kadar gercekci bilemem.
                  Satın alma değil, kiralanacaklardı.

Yorum

• Açıkçası önünde iyi bir defans hattıyla ercenin kötü duracağını düşünmüyorum. Ayrıca yavaş yavaş ardayı da hazırlamamız gerekiyor zira satacağımız oyuncu sayısı gittikçe azalıyor. Seneye abdülkadir belki ekuban var elimizde satılabilecek oyuncu. Bu oyuncuları doğru şekilde kullanıp başarılı olmalarını sağlamalıyız. Ama sırf parlasınlar diye kötü zamanlarında üzerlerinde baskı olduğu dönemlerde oynatma hatasına düşmemeliyiz. Bunun örneklerini daha önce çok gördük. Bazen dinlendirmek gerekir oyuncuları. Uğurcan elbette yeri kolay dolacak bir kaleci değil. Böyle oyuncular nadiren çıkıyor. Fakat kabul etmeliyiz ki hiçbir zaman o en büyük takımlar dünyanın parasını bize bayılmayacak. Öte yandan büyük liglerdeki orta seviye bir takımda başarı gösterdiğinde icabında yirmi otuz fazla vererek takımlarına katacaklar. Yani adam tutma ihtimali güçlendikten sonra otuz milyon fazladan vermeyi ya tutarsa ihtimaline dayanarak sadece yirmi vermeye tercih ediyor. Dolayısıyla hedefleri doğru belirlemek ve yerimizi bilmek gerek diye düşünüyorum
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• başkan dahil çoğu taraftar aslında uğurcanın çok iyi kaleci olmadığını düşünüyor halen

arda erce oynasın söyleminin altında yatan gerçek bu

ama defansı iyi olan bir takımda uğurcanın maç başı 0,5 gol yeme istatistiğini tutturacağını tahmin etmek zor değil,buda kendisini oblak tarzı kalecilerin yanına getirecektir,zirve yarışı yapan takımlar için büyük güç demek
                      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 12:26.
                      TEKKEBALL

Yorum

• Sørloth u da bir lejyoner olarak sayiyorum. Oda dahil Avrupa da en cok Ugurcan in basarili olacagini düsünüyorum. Hakettigi bonservis bedeline yakin bir transfer olursa Ugurcan adina hepimiz cok seviniriz. Daha güclü defans hattiyla dengelenir eksikligi..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Uğurcan için 17 milyon çok az. 25 milyon bile az geliyor bana.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• diabate pırpır kanat eksiğimizi giderir de net 11 oyuncusu lazımdı ya. bari livaja gelse de ömürü gönül rahatlığıyla sağa yazabilsek.
                            En son Murathan tarafından düzenlendi; 23.09.2020, 12:34.

Yorum

• Bizim bu sene ve seneye bankaya kaç milyon Euro ödeyeceğimiz var?

Yorum

• Campi
                                Hosseini
                                Guiherme ile kesinlikle yolları ayırmak lazım.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X