Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hala transfer konusuluyor bu ligde sampiyonluk hayali var bu lige bayerni barcelonayi bile getirsen bu ulkede iktidar istemedigi surece sampiyon olamaz neden bunu anlamamakta israr ediyorsunuz gecen sene resmen sampiyonlugu sattik daha ne olsun shorlot ne diyor goruyorsunuz
    Sorlothun onu gerçekten demiş mi?
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Iki maci da takip etmiyorum cok da rahatim. Bu ligde futbol izlenmez. Kötü bir tiyatro ancak.
      Deseginizi yapin forma alin yeter. Fazla transfer felan da yapmasinlar cok gereksiz. Borcu bitirsinler yeter.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başıma birşey gelmiyecekse ben Serkanı beğeniyorum. Biraz Futbol zekasını geliştirmesi lazım o kadar. Pareira abisini örnek alsaçok şey öğrenir. Biraz da TD yardım etsin. Yaşı çok genç, geliştirir kendini.
        futbol zekası doğuştan gelir abi. Adamı maçta izlemedin mi ? Önü bomboş. Top sürmüyor. gidip ilerideki adama pası atıp bekleyip ne yapacağını şaşırıyor. sonra bindirmeye başlıyor. Bunun da pek zeka ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• SON DAKİKA

Alexander Sörloth, sağlık kontrolünden geçmek için Leipzig’de.
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Transfer sonuclaniyor nihayet. Herhalde aksam olmadan KAP gelir. Guilherme de giderse 3 yabanci oyuncu daha alinir. Bunlara ek belki 1-2 yerli oyuncu .. Guilherme transfer bu hafta sonuclanmaz bence.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Kap bugun gelir o zaman.
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başıma birşey gelmiyecekse ben Serkanı beğeniyorum. Biraz Futbol zekasını geliştirmesi lazım o kadar. Pareira abisini örnek alsaçok şey öğrenir. Biraz da TD yardım etsin. Yaşı çok genç, geliştirir kendini.
                  Sen bakma buradakilere onlara messiyi getirsen yaşlı derler herşeyi bilirler buraya göre fener uçuyor kaçıyordu başak uçuyordu Serkan daha yirmisinde bir büyük takımda oynuyor 20sindeyken Gökdeniz Fatih Burak g.gonul Caner Selçuk İnan arda nerdeymis bir baksınlar yönetimin yapacağı en iyi iş oynama garantili kiraya vermektir Süper Lig olmazsa 2.lige

Yorum

• Genc oyunculara yüklenmek dogru degil. Serkan suan icin yetersiz görünebilir ama gelisime acik oldugunu düsünüyorum. Parmak 20 yasinda nerdeydi? Abdürrahim konusunda bende pek iyimser degilim hele malum ofsayt pozisyonu.

H.Türkmen konusu cok üzücü. Hepimiz ne kadar ümitliydik. Trabzonspor dan baska bir takimda olsaydi daha saglikli bir futbol gelisimi olabilirdi. Ruh halini bilemiyorum ama Trabzonspor taraftarinin enerjisinin adama iyi gelmedigi ortada..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Genc oyunculara yüklenmek dogru degil. Serkan suan icin yetersiz görünebilir ama gelisime acik oldugunu düsünüyorum. Parmak 20 yasinda nerdeydi? Abdürrahim konusunda bende pek iyimser degilim hele malum ofsayt pozisyonu.

H.Türkmen konusu cok üzücü. Hepimiz ne kadar ümitliydik. Trabzonspor dan baska bir takimda olsaydi daha saglikli bir futbol gelisimi olabilirdi. Ruh halini bilemiyorum ama Trabzonspor taraftarinin enerjisinin adama iyi gelmedigi ortada..
                      serkan yedekten öteye gidemez. abdürrahim ise bomboş.

Ayrıca campi edgar kalacaksa Türkmeni umarım kiralayabiliriz.
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

türkmen'i kiralık vermeyeceksin. türkmen'den tamamen kurtulacaksın
                        Bu şahısın her dakikası bu kulübe zarardır

newton talimat verse de bu şahıs kovulsa ne güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sol bek ve sağ bek işini ciddiye alması lazım yönetimin
                          pttdeki tüm beklerin listesini çıkar seç arasından 2 adam, yemin ederim serkan ve rahimden daha çok katkısı olur
                          Bencede

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu iki ismin A takımla idmana bile çıkmaması lazım. Bu seviyede kim varsa bir daha bu takımın kenarından, kıyısından geçmemesi lazım aslında. "Altyapı maden" söylemi tamamen palavra.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oy yiğidim oy civanım..Bu topraklarda çooook uzun bir süre sonra her yönü ile komple bir forvet izledik bu şanlı forma altında.Paraya, pula, sözleşmeye girmek istemiyorum. Safi futbol gözüyle baktığımda yaşattıkların için, para kazandırarak gittiğin için, hele de istanbul yalamalarına attığın o goller için teşekkür ederim. Yolun açık olsun Sörloth !

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu iki ismin A takımla idmana bile çıkmaması lazım. Bu seviyede kim varsa bir daha bu takımın kenarından, kıyısından geçmemesi lazım aslında. "Altyapı maden" söylemi tamamen palavra.
                                aynı dönemlerde uğurcan, yazıcı, abdüş çıktı diye her topçu Atakımda oynayacak sanmaya başladılar
                                adamda bi numara varsa zaten belli eder kendini ama Rahim yıllardır ne yapmış ne numarası var ( ümit milli takıma nasıl alınıyor o da kocaman bir soru işareti), Serkan ise geçen sezondan beri bu seviyelerin oyuncusu olamayacağını bas bas bağırıyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X