İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıma birşey gelmiyecekse ben Serkanı beğeniyorum. Biraz Futbol zekasını geliştirmesi lazım o kadar. Pareira abisini örnek alsaçok şey öğrenir. Biraz da TD yardım etsin. Yaşı çok genç, geliştirir kendini.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıma birşey gelmiyecekse ben Serkanı beğeniyorum. Biraz Futbol zekasını geliştirmesi lazım o kadar. Pareira abisini örnek alsaçok şey öğrenir. Biraz da TD yardım etsin. Yaşı çok genç, geliştirir kendini.
Yorum
-
Genc oyunculara yüklenmek dogru degil. Serkan suan icin yetersiz görünebilir ama gelisime acik oldugunu düsünüyorum. Parmak 20 yasinda nerdeydi? Abdürrahim konusunda bende pek iyimser degilim hele malum ofsayt pozisyonu.
H.Türkmen konusu cok üzücü. Hepimiz ne kadar ümitliydik. Trabzonspor dan baska bir takimda olsaydi daha saglikli bir futbol gelisimi olabilirdi. Ruh halini bilemiyorum ama Trabzonspor taraftarinin enerjisinin adama iyi gelmedigi ortada..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenc oyunculara yüklenmek dogru degil. Serkan suan icin yetersiz görünebilir ama gelisime acik oldugunu düsünüyorum. Parmak 20 yasinda nerdeydi? Abdürrahim konusunda bende pek iyimser degilim hele malum ofsayt pozisyonu.
H.Türkmen konusu cok üzücü. Hepimiz ne kadar ümitliydik. Trabzonspor dan baska bir takimda olsaydi daha saglikli bir futbol gelisimi olabilirdi. Ruh halini bilemiyorum ama Trabzonspor taraftarinin enerjisinin adama iyi gelmedigi ortada..
Ayrıca campi edgar kalacaksa Türkmeni umarım kiralayabiliriz.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan yedekten öteye gidemez. abdürrahim ise bomboş.
Ayrıca campi edgar kalacaksa Türkmeni umarım kiralayabiliriz.
Bu şahısın her dakikası bu kulübe zarardır
newton talimat verse de bu şahıs kovulsa ne güzel olurdu
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol bek ve sağ bek işini ciddiye alması lazım yönetimin
pttdeki tüm beklerin listesini çıkar seç arasından 2 adam, yemin ederim serkan ve rahimden daha çok katkısı olur
GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan yedekten öteye gidemez. abdürrahim ise bomboş.
Ayrıca campi edgar kalacaksa Türkmeni umarım kiralayabiliriz.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iki ismin A takımla idmana bile çıkmaması lazım. Bu seviyede kim varsa bir daha bu takımın kenarından, kıyısından geçmemesi lazım aslında. "Altyapı maden" söylemi tamamen palavra.
adamda bi numara varsa zaten belli eder kendini ama Rahim yıllardır ne yapmış ne numarası var ( ümit milli takıma nasıl alınıyor o da kocaman bir soru işareti), Serkan ise geçen sezondan beri bu seviyelerin oyuncusu olamayacağını bas bas bağırıyor
Yorum
Yorum