Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bourabia tarz olarak nasıl bir topçu? Dinamo mu playmaker mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    belhanda tarzı sanki.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaç haftadır yazıyorum. Uzun, yavaş değil, ayakları iyi sayılır.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Gelsin 3. ya da 4. stoper olarak kenarda dursun. Yedekte yabancı stoper olmasin

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bourabia tarz olarak nasıl bir topçu? Dinamo mu playmaker mı

Ummadığın anda pozisyona girer,ummadığın anda adam geçer sürpriz özellikleri olan sert bir oyuncu.
        Bu tarz oyuncular Anadolu takımlarında oynayınca değer kaybediyor.
        İster istemez güvenemiyorsun.
        Bursaspor'da Belussi oynamıştı o da böyle değer kaybetmişti.
        Maddi değerden değil,vizyondan bahsediyorum.
        Bu tarz bir oyuncu scuat aklıyla,araştırmayla oluyorsa tamam.
        Lakin "Ligi bilen oyuncu" diye bir saçma kriterle yapılıyorsa ya da menejer oyunlarıyla yapılıyorsa orda sıkıntı var.

Yorum

• İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Temenni değil duyum

Duyum ise güzel haber.

Videodan da anlaşılacağı üzere Geis pas,şut ve frikik uzmanı bir arkadaşımız.

Videolar tabiki herşeyi göstermez ama arkadaşın bu sezon ki istatistikleri de çok iyi.Nürnberg ile Almanya 2.liginde çok iyi işler yapmış,şuana kadar 5 asisti var ligde.

Bu verdiğim sitede oyuncunun bu sezon oynadığı maçlarda ki ratingleri gösterilmiş.Oldukça üst düzeyde puanlar almış.Merkez ortasaha olarak 8 maçta 4 asist yapmış ve 7.37 ratingle oynamış.Defansif ortasaha olarak ise 4 maçta 1 gol 1 asist yapmış ve 7.22 ratingle oynamış.

Oyuncunun karakteristik özelliklerine bakıldığında ; kilit pas verme ve duran top kullanma konusunda çok güçlü olduğunu görüyoruz.Ayrıca ara pas verme,uzaktan şutlar,frikik ve top çalma konusunda da güçlü olduğunu görüyoruz.

Oyun stiline baktığımızda ise ; uzun top oynamayı,uzaktan şut çekmeyi,topu havalandırmayı ve top çalmayı sevdiğini görüyoruz.

Ayrıca Trabzonsporun kadrosunun rating oranlarına baktığımızda şunları söyleyebiliriz.Kıyaslamayı 7 rakamını baz alarak yapalım çünkü 7 ve üzerinde rakamlar başarılı rakamlar.Trabzonsporda rating ortalaması yedinin üzerinde olan isimlere bakalım.En yüksek rating oranına sahip isim 7.19 ile Ekuban,daha sonra ise 7.10 ile Nwakeame.

Buradan hareketle şunu söyleyebiliriz.Geis bu sezon oldukça iyi bir performans gösteriyor.27 yaşında 181 cm boyunda.Oyunu geriden kurabilen,duran toplarda başarılı,pas kalitesi ve şut kalitesi yüksek bir isim.Alınırsa mutlaka katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Süper ligde ise ratinglere bakalım.Ghezzal 7.41,Souza 7.36,Davidson 7.35,Biglia 7.22,Bakasetas 7.21,Aboubakar 7.20,Ekuban 7.19,Caner 7.16,Gökhan 7.15 ve Rosier 7.15 rating ortalamasıyla oynuyorlar.Yukarıda dediğim gibi Trabzonsporda 7 rakamının üstüne çıkabilen sadece Ekuban ve Nwakeame var.

Yorum

• 7 ve üzerinde rating ortalamasına sahip oyuncular ;

Trabzonspor : Ekuban (7.19) - Nwakeame (7.10)

Beşiktaş : Ghezzal(7.41),Souza(7.36),Aboubakar(7.20),Rosier(7 .15),Atiba(7.10),Nkoudou(7.02)

Alanyaspor : Davidson(7.35),Bakasetas(7.21),Caulker(7.13),Efeca n(7.09),Salih(7.08),Juanfran(7.03)

Galatasaray : Taylan(7.11),Saracchi(7.11),Emre Kılınç(7.00)

Fenerbahçe : Caner(7.16),Gökhan(7.15)
            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 02.01.2021, 18:25.

Yorum

• Guido bourabia önlerinde malli yedekler flavio ve parmak yeterli. Forvete mandzukic biraz çözüm olur.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Guido bourabia önlerinde malli yedekler flavio ve parmak yeterli. Forvete mandzukic biraz çözüm olur.
                Dayı Mandzukiçi neyle getireceksin

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dayı Mandzukiçi neyle getireceksin

Adam boşta afobe ve djaniny maaşını verseydik çoktan bizdeydi. Ama biraz zor. Coplere para var ama mandzukice yok.!

Yorum

• Gene yanlış tercihler yapıyoruz..

Gerçi ben bunlardan fazlasını beklemiyorum.
                    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Eyvallah çok teşekkür ederim. Tabi ki bütün yorumlarımızı severler veya katılırlar diye bir şey yok.Ben objektif konuşurum. Pozitif veya negatif olarak değil de objektif olmak lazım.Biz bir piyasa yaptık.Bunu değerlendirmemiz lazım.Pozitif olmak değil de daha çok realist diyeyim hocam. Aslında takım berbat durumda ama bu durumdan sıfır kadro yaparak çıkabiliriz.Bizim oyuncu satmamızdan ziyade önce çok sağlam oyuncular almamız lazım. Sorloth ve yusufu sattık ama kadromuz berbat durumda bu berbar durumda olan kadroda hiç bir genç parlayamaz çünkü futbol kollektiftir yaşlı oyunculara da özellikle ihtiyacımız var.yaştan kastım sosadan daha yetenekli veya o ayarda ortasaha lazım bize.yoksa berat gelmiş şu gelmiş verim alamayız.İstanbul takımlarında gençlerin önü açılmıyor.Biz değer veriyor gençlere.Bizim sıkıntımız şu ama kadro alternatif eksikliğimiz o kadar çok ki mecbur gençlere kadro şansı doğuyor.Beratın aslında normal şartlarda bizde alternatif olarak alınması lazım as oyuncudan ziyade.Bir yusuf kalitesinde oyuncu değil zaten. Ancak mevkisi farklı.Personel sıkıntılı scout ve sağlık personeli veya kondisyoner almak lazım yurt dışından kaliteli.Yoksa aldığımız oyunculardan çok verim alamayız.
                      İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eren senin yorumlarını pek sevmem ama bu yazdıkların cok hoşuma gitti eline sağlık. Böyle positif olmanı özlemişim.
                      Son cümlelerin cok değerli, bende katılıyorum. Türk oyuncuların avrupaya yolu bizden geçiyor artik, geçmeli!!
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaç haftadır yazıyorum. Uzun, yavaş değil, ayakları iyi sayılır.

Görmedim yazdıklarınız ama gayet iyi stoper tercih edilebilir.

cenk Tosunu neden düşünmüyoruz acaba bence faydalı olur bizde.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          7 ve üzerinde rating ortalamasına sahip oyuncular ;

Trabzonspor : Ekuban (7.19) - Nwakeame (7.10)

Beşiktaş : Ghezzal(7.41),Souza(7.36),Aboubakar(7.20),Rosier(7 .15),Atiba(7.10),Nkoudou(7.02)

Alanyaspor : Davidson(7.35),Bakasetas(7.21),Caulker(7.13),Efeca n(7.09),Salih(7.08),Juanfran(7.03)

Galatasaray : Taylan(7.11),Saracchi(7.11),Emre Kılınç(7.00)

Fenerbahçe : Caner(7.16),Gökhan(7.15)
                          caner ve gökhanın 7 üzeri rating aldığı bi değerlendirmeyi dikkate almaya gerek yoktur herhalde )

Yorum

• adamı göndermeniz için anasına,eşine küfretmeniz gerekmezdi
                            bu insanlardan nefret ediyorum
                            İnşallah başınıza daha ağırı gelmeden ölmezsiniz
                            Abdülkadire hayırlı olsun....
                            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adamı göndermeniz için anasına,eşine küfretmeniz gerekmezdi
                              bu insanlardan nefret ediyorum
                              İnşallah başınıza daha ağırı gelmeden ölmezsiniz
                              Abdülkadire hayırlı olsun....
                              Nereye gitti?

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• guilherme nidaye şimdi de abdulkadir gidince kıymete biner. aytaç kara ve yusuf erdoğan bile kıymetli şimdi. abdulkadir küfür yüzünden değil başka sebepten gitmiştir etkisi muhakak vardır ama şu trabzonsporda en kallavi küfürleri ağaoğlu yiyordur eminim. adam rahat sülalesini pek sevmiyor sanırım

Yorum

Yükleniyor...
                                X