Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok artık. 32 yaşındaki adama 3 milyon euro bağlayacağız he? Kul Ahmet'ten de beteri varmış haa.
    Peşinden ağlanan Sosa 5e geldi aynı yaşta.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Hatrı sayılır bir bonservis ödemeden iyi bir stoper tandemi kuramazsın. Gs iyi para harcadı ama ekmeğini yiyor.

Yorum

• Diabete Trabzon'a indi mi İstanbul da mı hâlâ? Gece kap gelir mi acaba

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burada bazı kafalar harbi iyi. Adam bakkaldan şeker alınıyor sanıyor.

Pazarlık falan yapılmasın istiyor.

-Kaç lira abi?
          -3 milyon euro
          -Ver iki tane
          Bu şekilde sanıyor büyük ihtimal.

Kendi evine elma alırken pazarlık yapan adam trilyonlar için yapılmasın hemen her şey anında olsun istiyor.

Kesin kafalar güzel pırıl pırıl.

Birde taraftarlığı o kadar içselleştirmiş ki; kendi düşüncelerinin tüm taraftarların ortak düşüncesi fikri gibi görüyor. Mesela bir oyuncu beğeniyor,

-Bunu alsınlar işte... diyor. Başkası alınınca başlıyor kötülemeye.

Süper figürler var burada bazen gülmek için bile okunabilir forum.

Temel sebebi, buradan yazdığınızın bir yaptırımı veya neticesi olmaması.

Yaz gitsin Ne olacak ki.

Örneğin; ukalalık gibi algılanmaz inşallah ama birçok arkadaşın herhangi bir konuya ilişkin sözleşme gördüğünden bile şüpheliyim.

Ama genel anlamda sosyal medya mevzusu da böyle zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 24.09.2020, 19:52.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sturiç in 500 dakikası 3,5 milyon avroya patladı .net
            2M imza parasi.

1.5M yillik ucret.

Sturridge'nin sozlesmesindeki hata, imza parasinin 3 yila yayilmamis olmasiydi.
            En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 24.09.2020, 19:52.
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• getirin oradan 1 milyona stoper
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anıl konusunu bilmiyorum. Bir gün bir gazeteci akıl etsin sorsun öğreniriz hepimiz.

Plaza konusu ise farklı sanırım. Ya hocanın sistemine uymadı yada sonradan başka bir durum oluştu yada henüz hazır değil o yüzden hoca oynatmak istemiyor. Onunla ilgili de bilgimiz şimdilik sınırlı. Kesin bir hüküm verecek bilgiye sahip değiliz.

Ola ki bu transferlerde yanlış yapıldı hepsinde mi yanlış yapılsın. Geçen sene de transferde boş atış yapıldı ya tutarsa diye ama tutmadı. Tutan olur tutmayan olur neticede dengeleyebiliyorsan sorun olmaz.

Bu pazarlık yapmayacaksın anlamında gelmez.
                Abi tamamda nasil bu takim ozaman Hoca anya diyo Baskan Konya ne diye aldilar bu adami Hoca istemiyorsa cok yanlislar var cok ben en fazla 1 veya 2 oyuncu daha alinacani dusunuyorum bu sene ilk 5 gierersek basari

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peşinden ağlanan Sosa 5e geldi aynı yaşta.
                  O da yanlış idi. 3,5 milyon euro senelik vermek de yanlış idi. Kötü örnek örnek değildir.

Yorum

• Hakan Yoloğlu'nun Vitor Hugo transferinin olumsuz sonuçlandığını belirtmesinden ve "Sviatchenko 30 Eylül'de çıkacağı Slavia Prag maçının ardından Trabzonspor'a gelecek" söyleminden yola çıkarak ilgilendiğimiz Polonyalı alternatif stoperin Marcin Kaminski olduğunu düşünüyorum ve inşallah olmaz diyorum. Yedikleri birinci ve üçüncü golde aklıma direkt Campi geldi...

En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 24.09.2020, 20:04.

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2M imza parasi.

1.5M yillik ucret.

Sturridge'nin sozlesmesindeki hata, imza parasinin 3 yila yayilmamis olmasiydi.
                      Hocam yayıldı aslında her sene alacaktı imza parası

Giderken bıraktığı alacaklarda faydalı olurdu herhalde.
                      2+750 = 2.75 verdik (pandemi fesih)
                      3.5/2 = 1.75 olurdu pandemide yarım maaşı bıraksa

Tabi bunu devre arası sonrası ceza alacağını bildiği için imza para şeklinde bilerek tokatlamıştır.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Hakan Kulaçoğlu da mı duyumcu oldu? Koskoca tıp profesörünün uğraştığı işlere bak.

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi tamamda nasil bu takim ozaman Hoca anya diyo Baskan Konya ne diye aldilar bu adami Hoca istemiyorsa cok yanlislar var cok ben en fazla 1 veya 2 oyuncu daha alinacani dusunuyorum bu sene ilk 5 gierersek basari

Bu forumda tartışma yaşanmasının bir sebebi de, yerel medyanın işini çok iyi yapamaması. Soru sormuyorlar. Alabildikleri bilgiyi düzgün servis etmiyorlar. Doğru soruları sormuyorlar ( %100 DİYEMEM AMA %70 BÖYLE)

Eğer medya çalışanları az iyi iş çıkarsalar bir çok konu muallak kalmaz ve burada şöyle oldu böyle oldu diye kimse tartışmaz demiyim de yani tartışma sayısı en azından azalır.

En kötü ihtimal bilgiler ışığında konuşulur. Şu an bilgi falan yok sadece niyet okuyorlar, başka yerlerden aldıkları bilgileri yorumluyorlar. Bir cümleden çıkardıklarını kendi yorumlarıyla süsleyip veriyorlar.

Gazeteciler cesur ve tuttuğunu koparan olsa forumda konuşulan her konuda insanlar fikirlerini söylerken yalancı yada yanlış duruma düşmemek için dikkat eder.

Bilgimiz olsa daha iyi konuşabilirdik konuyu ama maalesef yok işte. Söylediklerimiz yarın yanlış çıkar kalırız öyle. ( Tabi utanma duygusunu kaybetmemiş kişiler için geçerli bu)
                          ''7''

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hakan Kulaçoğlu da mı duyumcu oldu? Koskoca tıp profesörünün uğraştığı işlere bak.
                            Yoloğlu'dur o. Yanlış yazdı arkadaş galiba.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                            ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakan Yoloğlu'nun Vitor Hugo transferinin olumsuz sonuçlandığını belirtmesinden ve "Sviatchenko 30 Eylül'de çıkacağı Slavia Prag maçının ardından Trabzonspor'a gelecek" söyleminden yola çıkarak ilgilendiğimiz Polonyalı alternatif stoperin Marcin Kaminski olduğunu düşünüyorum ve inşallah olmaz diyorum. Yedikleri birinci ve üçüncü golde aklıma direkt Campi geldi...

hoş geldin 2016

Yorum

• Büyük kurtarıcımız diabate hoş geldi.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X