Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geçen seneden bu yana gidenler, gelenler listesine bakıldığında yönetimin kadro mühendisliği ve planlama anlamında ne kadar büyük bir aciziyet içerisinde olduğu görünüyor aslında.

sadece bu dönem devre arasında yeterlilikleri tartışılır olsa da bilal, diabate gibi iki opsiyona yol verilmişken ara transfer döneminin son günlerine girdiğimiz şu günlerde dahi bu bölgeye bir tek takviye gerçekleştirilemedi.

sezon başında, kaliteyi falan bir kenara bırakıyorum sayısal olarak dahi, herkesin eksikliğini dile getirdiği orta saha rotasyonundan ömür de çıktığı halde berat dışında bir tek takviye gerçekleşmedi. sol kanatta waka, sağ kanatta pozisyonun oyuncusu olup olmadığı tartışmalı ekuban alternatifsiz.

sağ bek 20 yaşında genç oyuncuya teslim, elle tutulur tek alternatife yol gösterildi. bölgeye isim dahi geçmiyor transfer gündeminde. burada kamil ahmet'in varlığı da bahane değil. hoca belli ki bu oyuncuyu bek rotasyonunda kesinlikle düşünmüyor

sol bekte kiralık marlon arkasında profesyonel maç tecrübesi yok sayılacak azlıkta farukcan, rose konuşuluyor... olacak mı belli değil.

takımda hedef santrfor konumunda djaniny'nin alternatifi afobe... afobenin yetersizliği kör göz parmak iken tek oyuncu takviyesi yapılmadı.

görece rahat olduğumuz stoper bölgesinde dahi rahatlığı sağlayan ikilinin biri sene başında teklif gelse de yol versek gözüyle bakılan edgar ie.

kısa bir özet yapayım dedim; yetersizlik, işbilmezlik paçalardan akıyor. yaz yaz bitmiyor.

şimdi biz hangi akla hizmet şu tablonun müsebbiblerinden takımın saymakla bitmeyen ihtiyaçlarına karşılık doğru transfer hamleleri bekliyoruz, onu da aklım almıyor.
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Pereira nın Sosa dan farkı yok.
      Onun da fiziken yeterliliği kalmamıştı.
      Yarım saatte dil dışarıda kalıyor.
      E hangi akla ben ilk 11 istiyorum diyorsun?

Bugüne kadarki hizmetleri için plaketi verip göndermişler.

Normal.

Burada ilk 11 oynayamaz yahu!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pereira nın Sosa dan farkı yok.
        Onun da fiziken yeterliliği kalmamıştı.
        Yarım saatte dil dışarıda kalıyor.
        E hangi akla ben ilk 11 istiyorum diyorsun?

Bugüne kadarki hizmetleri için plaketi verip göndermişler.

Normal.

Burada ilk 11 oynayamaz yahu!!
        Aynen öyle duygusallık kasmaya nurdan yönetimi eleştirmeye gerek yok karşılıklı alınmış kararlar var

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mert Küçükoğlu
          @AgnusDei61
          ·
          1d
          Trabzonspor'un yeni birinci kaptanı Uğurcan Çakır oldu.
          Yanlış karar. Nwakaeme 1. , Ekuban 2. olmalıydı

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

Pereira olayının büyütülmesene gerek yok oyuncu ile mahkemelik olunmadı çalışarak alacağı parayı çalışmadan alacak bu ona zaten güzel bir jest ne bekliyordunuz omuzlarda taşınarak tesislerden uğurlanmasını mı bu kulüpten kimler geldi kimler geçti belkide en sorunsuz ayrılık bu oldu alan memnun satan memnun burda demogoji yapmaya çalışanlara sözüm eleştirelecek çok şey var kulüpte bu devede kulak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Biz istiyoruz ki transferler plan program dahilinde olsun ama karambol düzen aynen devam ediyor.
              Son 6.

Yorum

• İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pereira olayının büyütülmesene gerek yok oyuncu ile mahkemelik olunmadı çalışarak alacağı parayı çalışmadan alacak bu ona zaten güzel bir jest ne bekliyordunuz omuzlarda taşınarak tesislerden uğurlanmasını mı bu kulüpten kimler geldi kimler geçti belkide en sorunsuz ayrılık bu oldu alan memnun satan memnun burda demogoji yapmaya çalışanlara sözüm eleştirelecek çok şey var kulüpte bu devede kulak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                İşte bu kötü gidişe dur demek lazım, şimdiye kadar yanlış yapıldıysa şimdiden sonra yapılmaması gönlümüzden geçen.
                En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 25.01.2021, 19:10.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Salih uçan alınamaz mi?

Yabancılara bonservis ödeyeceğimize 6 ay kalmis kişiye bonservis verilip alınabilir.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Al gel.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bilenler yazarsa sevinirim

Bjkdeki rosiermi bizim almaya çalıştığımız Dany rosemi iyi bek
                      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Eslp3FPWMAEfgwI.jpg

sanırım hocayla bir sıkıntı olmuş demek ki. 35 yaşına gelmiş parasını almış, plaket almış, resmi hesaptan teşekkür edilmiş, gitmiş daha ne yapacaktık heykelini mi dikeceğiz. kimi alacaz ondan haber verin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yedek kalmayı sorun ettiğini söyledi.
                          Hoca da ilk 11 planında Serkan var sen yoksun dedi.
                          Pereiraya önümüzdeki sene için hocalık teklifi de yaptı.

Ben oynayacağım bir yere gideceğim dedi.

Normal vaziyet. Sıkıntı yapma .
                          işsizlik çok fena gerdi beni sinirden dalmaya bahane arıyorum

Serkan'a bir anda böyle sorumluluk vermek çok riskli
                          zaten sahada yeterli değil, çok eksiği var

Yoğun maç trafiği var
                          Sağ bek problemi de söz konusu
                          Riskli bir karar ki transfer yapılsa neyse

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilenler yazarsa sevinirim

9:03'ten itibaren izlerseniz, fikir edinebilirsiniz. Adam bayağı takip etmiş.

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilenler yazarsa sevinirim

Adsız.jpg

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://youtu.be/E62sLHVGGBQ

9:03'ten itibaren izlerseniz, fikir edinebilirsiniz. Adam bayağı takip etmiş.
                                Bizim Anıl Caner ne kadar değişmiş ya Buranın eski müdavimlerinden.
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X