10 milyon liraya bağlasınlar işi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Pereira sporting lisbonla sözleşme imzalamak için lisbona uçmuş bugün. Sportingde pek şans bulamayan geçen yıl olympiakosa kiralık giden bruno gaspar hücumcu bir sag bek pereira gittiyse hiç oynayamaz onu alsaydık çok diri bir adam gider gelir iyi bonservis verilmiş geçmiste yarım sezon kiralık olabilirdihayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla alakasi yok da
yunus antromana cikmis cift kale macina katilmis
bu durumda persembe kadroya alinir.
ilginc olan uzun zamandir oynamamisti antroman eksigi yok
kendisine iyi bakmis, Ben yunusu istemiyordum fakat bizim bu kadroda arkadaslik ortaminda kendini bulursa denizli macinda show yapabilir, yeterki üzerindeki cekingenligi atlatsin utangacligi atlasin..
gümüshaneli cocuk memleket havasi belki iyi gelir ..
ben daha ölmedim diyecektir mutlaka hocamizda böyle motive edecektir kendisini
ne kadar elestirdiysemde yunus artik bizim oyuncumuz bizede destek vermek düser..
Icimde his var denizli macinda bu cocuk patlama yasayacak elestirenleri utandiracak insAllah..
Horozlari farkli yencez büyük ihtimal bu coskuyla..
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya, Efecan'ı bizden alsa 1 kuruş vermez. Bıraksınlar bu işleri. 1 vermişsek iyi para vermişiz, ben olsam vermezdim, sanırım futbolcu gelmeyi çok istiyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMert Küçükoğlu
@AgnusDei61
·
23sn
Fıratcan Üzüm'ün sözleşmesi feshedildi.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum