Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 milyon liraya bağlasınlar işi.

Yorum

• Pereira sporting lisbonla sözleşme imzalamak için lisbona uçmuş bugün. Sportingde pek şans bulamayan geçen yıl olympiakosa kiralık giden bruno gaspar hücumcu bir sag bek pereira gittiyse hiç oynayamaz onu alsaydık çok diri bir adam gider gelir iyi bonservis verilmiş geçmiste yarım sezon kiralık olabilirdi
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 1.2 milyon civarı anlaşırlar ama bana yatacak gibi geliyor. Gelse iyi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konuyla alakasi yok da
          yunus antromana cikmis cift kale macina katilmis
          bu durumda persembe kadroya alinir.
          ilginc olan uzun zamandir oynamamisti antroman eksigi yok
          kendisine iyi bakmis, Ben yunusu istemiyordum fakat bizim bu kadroda arkadaslik ortaminda kendini bulursa denizli macinda show yapabilir, yeterki üzerindeki cekingenligi atlatsin utangacligi atlasin..
          gümüshaneli cocuk memleket havasi belki iyi gelir ..
          ben daha ölmedim diyecektir mutlaka hocamizda böyle motive edecektir kendisini
          ne kadar elestirdiysemde yunus artik bizim oyuncumuz bizede destek vermek düser..
          Icimde his var denizli macinda bu cocuk patlama yasayacak elestirenleri utandiracak insAllah..
          Horozlari farkli yencez büyük ihtimal bu coskuyla..
          Denizli maçında oynamaz anca skoru erken alırsak son 20 dakika filan belki oyuna girer.

Yorum

• FutbolArena [MENTION=40627]Futbol[/MENTION]arena
            · 2d

Trabzonspor'a transfer olması beklenen Efecan Karaca, Alanyaspor'un şu sıralarda başlayan antrenmanına katılmadı.

Yorum

• Alanya, Efecan'ı bizden alsa 1 kuruş vermez. Bıraksınlar bu işleri. 1 vermişsek iyi para vermişiz, ben olsam vermezdim, sanırım futbolcu gelmeyi çok istiyor.

Yorum

• Mert Küçükoğlu
                @AgnusDei61
                ·
                23sn
                Fıratcan Üzüm'ün sözleşmesi feshedildi.

Yorum

• Efecandan ziyade bir sağbek lazım bize.
                  Kaliteli olması da şart değil.
                  Ortalama biri bile takıma seviye atlatır.

Yorum

• Mert Küçükoğlu
                    @AgnusDei61
                    ·
                    5sn
                    Yunus Mallı'nın lisansı çıkartıldı.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alanya, Efecan'ı bizden alsa 1 kuruş vermez. Bıraksınlar bu işleri. 1 vermişsek iyi para vermişiz, ben olsam vermezdim, sanırım futbolcu gelmeyi çok istiyor.
                      Aynen RenkdaÈ™ adamlar son güne kadar bekler fesih edelim öyle alırlar. Bunlar ölücu.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mert Küçükoğlu
                        @AgnusDei61
                        ·
                        23sn
                        Fıratcan Üzüm'ün sözleşmesi feshedildi.
                        En güzel haber. Artık futbolcumuz olmadığına göre büyük harflerle yazmamda bir sakınca görmüyorum: ÇÖP.

Yorum

• Adam idmana cikmamis ne diye diretiyor ne koparirsa kardalar birakin gelsin iste demeki adam bizi istyior

Yorum

• Bu iş de Guilherme işine dönmüş. Efecan da ağlamış diyolar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hasan Tüncel [MENTION=59]hasan[/MENTION]tuncel61
                              · 51sn
                              Trabzonspor Koita için teklif yaptı. Kasımpaşa'dan ilginç cevap geldi. Birazdan [MENTION=42700]61saat[/MENTION]

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hasan Tüncel @hasantuncel61
                                · 51sn
                                Trabzonspor Koita için teklif yaptı. Kasımpaşa'dan ilginç cevap geldi. Birazdan @61saat
                                Bedelsiz transferti, alışkınlar
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X