Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Bugün arkadaşımın ofisinde otururken tesadüf eski Başkan adaylarından inşaat firması sahibi kişi geldi,yönetimden arkadaşlarının olduğunu transfer yapıyorlar ama Abdullah hoca istemediği adamları direkt veto ediyor dedi. Yönetimden bu durumdan rahatsız olan kişiler olduğunu ,Abdullah hocanın kuyusunu kazmak isteyenler fazlacaymış bilginiz olsun. Bu kişiyi herkes biliyor zaten. Aynı böyle dedi kimseyi inandırmak zorunda değilim yalan konuşacak adam da değilim. Abdullah hoca çok durmaz sezonu zor tamamlar bu düşünceyle çünkü yönetimin istedikleri transferleri hoca kabul etmiyor.
Benim de korktuğum aynen budur.
Işte taraftarlar olarak burada devreye girmeye mecburuz.
A.avci bu klüpte uzun yıllar çalışmak zorunda.
Daha iyisini alabileceğimizi düşünenler hariç herkes A.avciya destek olmali.
Başkan değişse bile enaz 3 yıl A.avci ile devam etmek zorundayız.yoksa cok arariz Avcı gibi hocayı.
Transferlere onay vermeyen bir hoca olmadığı için bu kadar çar çöp dolu bu takım. Yönetim Avcı hocanın kuyusunu kazmaya çalışacağına hangisi Trabzonspor menfaatine onu düşünmeliler.
Yorum