arkadaşlar perreria daki tek sıkıntı para ,pul, mevkii, makam değil adam oynamak istiyordu yedek kalmayı kabul etmiyordu hatta konya maçı öncesi 11 de oynamayacağını öğrendiği an hocanın yanına gidip hocaya gider yaptığı dahi konuşuldu. yaptığı emekler ve gösterdiği performans için kendine teşekkür edilip plaket verilmiş olay bitmiştir dadaha uzatmanın kimseye bir yararı yok Allah yolunu açık etsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mbia instagramda donuyorum diye mesaj atmış.
En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 25.01.2021, 16:55.
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePortekizli sağ bek arkadaşın gitmesi herkes için iyi oldu bence.
Özel mesajlar kutusu dolu olursa kimseden mesaj alamıyorsun, yeni öğrendim.
Yorum
-
pereira'yi istemeyen hoca yani gonderen biziz bu durumda kalan maasini vermeyip ne yapacaktik?pereira bu sezon 500 bin euro'ya oynuyordu yani yarim sezonluk daha alacagi kalmisti.250 bin euro pereira istemese bile verilirdi.bu takima kattiklari ortada.bu olayin arka planini cok merak ediyorum.bu yoklukta bu adama yarim sezon daha tahammul edilemeyecek ne yapti acaba?tamam anladik hocanin uzun vadeli planinda yok ama kalsaydi ne kaybederdik?oraya bir transfer yapilmayacaksa pereira'nin gonderilmesi cok sacma.sadece performans kaynakliysa gonderilmesi gereken tonla topcu var.hakettigi gibi ugurlayamadik.yazik oldu.yedek kalmayi kabul etmediyse birsey diyemem ama o sekilde davranmis olsaydi herhalde antrenorluk teklif edilmezdi.senin kararlarini sorgulayan adami yardimcin yapmazsin degil mi?bu isin perde arkasinda baska birsey var.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo efsane kadroyla yarışır bir kadro olma yolundayız2015 trabzonsporu
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Halil'in opsiyonu var mi Gsde?( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2015-2016 kadrosu baya baya iyi bi kadroydu.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/cla...spieler/403315 Geçen haftalarda ''1-2milyona bağlarız'' yorumları vardıTM değerine çok takılıyoruz bazen. Gerçi bu adam iyi istatistik kastı.
Yorum
-
Madem önümüzde ki senenin planlamsi yapılıyor. En azından maçlar da Hakan Yeşil ve Süleyman Cebeciyi görelim. Kamil Ahmet in nasıl bir topçu olduğunu biliyoruz. Orta sahaya yeni isimler görelim artık
Bu yönetimin derdi Trabzonspor olduğunu düşünmüyorum artık. Bu kadar beceriksizlik de olamaz.
Sorun yönetimde değil masaya yumruğunu vuramayan bir taraftar topluluğumuz var...
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok uzak değil yakında Ekuban, Nwakaeme hatta Djaniny yoğun tempoya bağlı kas sakatlığı yaşadığında Safa Kınalı, Afobe ve Yusuf Sarı üçlüsü ile hücum etmeye çalıştığımızda göreceğim başkanın yüzünüİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağa sola takasla önerebileceğimiz topçu bile yok
uefa kupası kaldırıp gelmiş mbia
en az berat transferi kadar önemli transfer olan okay
bi önceki sezon 10 gol 10 asist yapan ekici
ligin en değerli kanat oyuncularından erkan (büyük haksızlık yaptım zamanında)
geçen sene liverpoolu deviren marko marin
önlerinde de oscar
baya baya top oynuyorduk. onur denen kaleci müsveddesi ve hakemler müsaade etseydi minimum ilk 3tü o kadro.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum