İlk olarak White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sakal hepimizin cok sevdigi guzel Peygamberizin sunneti. Birakma mecburiyetimiz yok farz degil neticede. Ama sevme mecburiyetimiz var. Cunku Peygamberimiz s.a.v sevmis. Onun sevdigini bizimde sevmemiz lazim. Bu kulupten yerli yabaci ne futbolcular hak etmeden ne paralar aldi gitti. Ama ne hikmetse aykut demir cok goze batiyor. Bir insan sakal birakmakla salvar giymekle evliya olmuyor. Kendince dinini guzel yasamaya calisiyor. Buna saygi duymak lazim. Bu onun hata yapmayacagi yada gunah islemeyecegi manasina gelmez. Mevzulara bu acidan yaklasmak hos degil. Aykut demir hak etmedigi parayi aldi diyebiliriz. Ama sakalli salvarli atkut demir hak etmedigi parayi aldi demek dedigim gibi hos degil.
Yorum
-
İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepardon da adam yapıyordu idman saatleri yada maç saatleri gelmeyip aylak aylak geziyor muydu,eğer sen islamı anlamış olsaydın adamı sakalı üzerinden değil performansı üzerinden eleştirirdin..adamın performansı bu...yada tersten sorayım,sen çalıştığın işte herkes 8 saat çalışırken yok ben müslümanın bu yüzden fazladan 2 saat daha mı çalışıcam diyosun,sözlerinizde biraz tutarlı olun lütfen yaBefore Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepardon da adam yapıyordu idman saatleri yada maç saatleri gelmeyip aylak aylak geziyor muydu,eğer sen islamı anlamış olsaydın adamı sakalı üzerinden değil performansı üzerinden eleştirirdin..adamın performansı bu...yada tersten sorayım,sen çalıştığın işte herkes 8 saat çalışırken yok ben müslümanın bu yüzden fazladan 2 saat daha mı çalışıcam diyosun,sözlerinizde biraz tutarlı olun lütfen ya
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim kimsenin hoşuna gitmez ama yeter artık yani o zaman çıkacaksın paramız yokkk transfer felan yapamıyoruz hocanın isteklerini yerine getirmiyoruz diyeceksin buda bir erdemdir.. Sürekli gündeme ısmarlama oyuncular geliyor buna da dur diyeceksin... Futbolcumuzun anasına eşine Küfür edecek kadar da haysiyetsiz değiliz önce kendine bak...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizi bu forumun sakaldan sorumlu forum sakini ilan ediyorum,lütfen sabah 8 de sakal ve tırnak kontrolü için çevrimiçi olunuz.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Gülteken kadar fanatik Bjk 'li adam görmedim, ya hu TRT' desin bu kadir bariz yapma... Ersin'in Halil'e yaptığı ve penaltı olan hareketi nasıl aklayacağını şaşırdı... Üstüne bir de Halil koşu yolunu kapatıyor demez mi yıhhh be kardeşim.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlayacam şimdi saçına sakalına.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam polemiğe girmeye gerek yok,kulübün şuan ekonomisi iyi,parası var fakat bankalarla yapılan anlaşma gereği olası zarar durumunda kulübün yöneticisi yani başkanı sorumlu tutuluyor,Başkan belki ondan dolayı çekingen davranıyor olabilir bilmiyoruz camiada herşey entrikayla yürüyor. Beşiktaş’ta Sergen hulk diyor Mandzukic diyor Galatasaray’da Terim İrfan diyor ama biz diyemiyoruz niye piyasa artıyor.
Hayırlısı olsun bakalım şurada birşey kalmadı zaten...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yaptığım işte aldığım paranın karşılığını veriyor muyum, yoksa çocuğumun boğazından haram lokma geçer diye var gücümle çalışıyorum. Yoksa herkes bilir kaçak güreşmeyi, hatta bazıları çok sever. Siz dini çok yanlış anlamışsınız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum