İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Diabate büyük ihtimalle Denizli'de... Bu adamdan para falan kazanamıyoruz madem, üzerine bir futbolcu daha koyun da Angelo Sagal'ı takıma kazandırın... Hem sağ kanatta hem de sol kanatta tüm oyuncuları yedekleyebilecek süper yedek, hatta duruma göre as futbolcu olabilir.
Yorum
-
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiabate büyük ihtimalle Denizli'de... Bu adamdan para falan kazanamıyoruz madem, üzerine bir futbolcu daha koyun da Angelo Sagal'ı takıma kazandırın... Hem sağ kanatta hem de sol kanatta tüm oyuncuları yedekleyebilecek süper yedek, hatta duruma göre as futbolcu olabilir.
İyi oyuncu, değerlendirilebilir.
Yorum
-
arkadaşlar önce adam gibi yönetimin ana kadroya pahalı olan ve net olan , nokta atışı iki ortasaha ve forvet transferini yapması lazım sonra beck.geri kalan yerli topçular var ya ? hani vesaire bilmem ne.uğuru kast etmiyroum bu arada.gereksiz laleden adamları sokmamak lazım takıma.yusud erdoğan da dahil buna.
anadolu takımlarında iyi olan veteran olur genç olur onları da bu ana mevzuyu asıl transferleri halletikten sonra yaparsın.
taraktan kürekten transferleri sonra yaparsın anlayan anladı..(yedek kadro alternatif oyuncuları kast ediyorum) bu sonra olmalı.En son erenslash tarafından düzenlendi; 09.01.2021, 17:01."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePetar Stojanovic haberleri doğru sanırım. Oyuncuyu bilmiyorum ama bu sezon toplamda 17 mac yapmış hazir oyuncu olmasi ve geçen sene Şampiyonlar liginde 6 maç oynamis olmasi nedeniyle bu transfere çok olumluyum.
Ben transferin bonservisli ama düşük maaşlı olmasi taraftarıyım. 2milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşmak yerine, futbolcunun bonservisine 4milyon ver 700bin maaşı olsun. Çünkü bonservisle aldığın oyuncunun piyasa değeri her zaman oluyor. Satmak istediğinde en kötü aldığın fiyata satarsın. (Türk futbolcular haric)
Fakat yıllığı 2 milyon değil 3 yıllığı toplam 2 milyon diye yazmış EnesBaşkaya60. Zaten Ağaoğlu yıllık 2 milyon avro vermez.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi oyuncu, değerlendirilebilir.
Tabi bu arada benim gözlemim oyuncunun TSL'deki performansı ile ilgili. Evveliyatını bilemem, belki Şeref hoca bilir. ona da sormak gerek.
Neticede Diabate şu an Denizli'ye yakın olduğu için bu topçu üzerinden misal verdim ama misalen Konya'ya ya da başka bir kulübe ibre dönecekse yine olması gereken budur. Öteki türlü ödenen(ve ödenecek) bonservisin üzerine bir bardak soğuk su içmek icap eder, zira kimse özellikle anadolu kulüpleri bizden oyuncu isterken beş kuruş vermeye yanaşmıyorlar.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 09.01.2021, 17:12.
Yorum
-
Sumudica hep aynı, az bişe palazlanınca hemen kazan kaldırıyor sene başından beri falanca istedi ayağı yapıyor fazla para alma numaraları.
Bize dönecek olursak transfer açıldı hemen berat açıklandı ama sonrası yok. Şansımıza bu hafta bay geçtik yeni adamlar için çok iyi olurdu ama berat bile pazartesi gelecek 5 gün idman yapacak.
Devre arasındayız Gerçekçi olursak ortasaha ve forvet alıp 3 transferle kaparız. Başkan az bişe yaptıklarından ders alırsa kalite ile şansı karıştırmaz.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakattı en son evet. Sebebini bilmiyorum ama.
Türk medyasının da çapraz koparmış adamın haberini yapması müthiş bir olay.Més Que Un Club
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum