Ja birakin hulku mulku yalan oldu bes belli Avci sicak bakmiyormus bu transfer yalan oldu burdan belli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHulk'un fizik olarak sorunu yoksa, Yusuf transferinin rövanşı olur. bjk kelepir fiyata kapatmak istiyor. Faturalarını ödesinler önce. Şutör adamımız yok diyoruz hep. Hulk, kalecilerin korkulu rüyası.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.01.2021, 13:12.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHücumda bitirici adam lazım işte Hulk bunu rahatlıkla yapabilir. Tony-Eku-Hulk.
Yorum
-
Yönetim Nwakaeme ve Ekuban olmayınca birakin maç kazanmayı gol bile atamadığımızın farkında değil büyük ihtimal. Bari internetten açın bakın bu ikisinden birinin olmadığı maçlarda neler yapmışız.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Afobe ve Plaza gitse bunlara verdigimiz maasa geliyor yani "ufff cok pahali, veremeyiz" diye bir sey yok cunku zaten veriyoruz
Ama ben Stanciu tarzi transfer istiyorum. Butun parayi buna versinler, forvete de yatirimlik ucuz yedek forvet alalim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Marcelinho- Musampa-Tony Silva-M. Cech- Zokora-Emerson- Janko-Bosingwa-Malouda-Medjani-Constant-Yatabare- Cardozo-Mbia-Douglas-Waris-Cavanda-Ndoye-Marin- Onazi-Hubocan-Sosa- Kucka-Obi Mikel- Sturridge-Ndiaye-Afobe-Diabate
Çoğu kariyerli bu oyuncu grubundan bir Tony katkısı alamadık.
Yorum
-
sağ kanata ve orta sahaya şu tarzda iki oyuncu alsak çok güzel olurdu.
merge_from_ofoct.jpgEkli dosyalarEn son ensarusta tarafından düzenlendi; 25.01.2021, 13:22.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadettendir
Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir' den Mehmet yerine Bilal Ceylan' i tercih ederim sağ bek lazim.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum