Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her kırık aynı değildir. Kulüp doktorları detaylı açıklamayı yaparlar ama kırığın niteliği ile ilgili bilgim olmadan iyimser bir tahminle 2-3 ay içinde inşallah antrenmana başlayabileceğini düşünüyor ve öngörüyorum. İnşallah daha uzun sürmez.
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• ömer ali şahiner itinin Trabzonspor ile sıkıntısı mı var zoru nedir?

Pozisyonda iyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorum
      Bizim maçlarda bu kadar sert oynaması ne alakadır?

Yalandan geçmiş olsun diyor it
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 22:45.

Yorum

• Parmak, Flavio, Marlon, hepsi asker bunlarin bize yuzbasi hatta binbasi lazim, askerlerle bir yere kadar yinede biraz sansli olsak bir 4 puan daha alirdik belki ama lign ikinci yarisi her zaman bizde sampiyonu ve üst siralari belirler bakalim yönetim becerip 2-3 Ust oyuncu alabilecek mi ?
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Parmak, Flavio, Marlon, hepsi asker bunlarin bize yuzbasi hatta binbasi lazim, askerlerle bir yere kadar yinede biraz sansli olsak bir 4 puan daha alirdik belki ama lign ikinci yarisi her zaman bizde sampiyonu ve üst siralari belirler bakalim yönetim becerip 2-3 Ust oyuncu alabilecek mi ?
          marlonu bu maç çok beğendim

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            görsellerden baktım da şu yandaki çıkıntı kemik mi anlamadım. Fibulanın aşağısını gösteriyor.
            Malleol kemiği ayakbileginde fibula ile alakasi yok
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ömür'ün sakatlığıyla koşan on numara transferi zorunluluk haline geldi. Kiralık falan bile olsa biri gelmeli artık.

Adrian falan yaşıyorsa gelsin biz eskilerde takılı kalmış bir camiayız
              ( ゚д゚)

Yorum

• Berat son 20 dk oyuna girdi takim arkadaslarini alkisladi,fazla efor sarf etmedi yürüyerek oynamayi tercih etmistir yedigimiz golde tekrar izleyin pisition hatasi yaptigi icin gol yedik..
                ayrica cok basit oynamayi denemistir..bana güven vermedi hemen linc etmeyin tamam ilk maci fakat topla iliskisi iyi degildi topa saglam basan götüren bir oyuncu degildi sadece „ali topu ver,veli topu at „ icin bunca para farkli sekilde harcanmaliydi..ömüre büyük gecmis olsun..ömürün oynamayacagini düsünürsek berat ilk onbirde oynayacaktir umarim nereye geldiginin farkina varir veya biri kulagini cekmeli öyle sahada yürüyecekse trabzonda günleri sayili olur insAllah genclerbirligi macinda ne yaptigini bilen sorumluluk alabilen birini izleriz duygusaliga vurursa yandik demektir..bakari elestirirken pilavci flavio derken birde beratla ugrasmayalim..konya galibiyeti baskanimizi rahatlatmistir ömürün sakatligi zaman kazandirmistir baskana ömürün yerine oyuncu almazlar umutlanmayin etik olmaz bize yakismaz derler
                yönetim ve baskan gercekten futbol takimi degil duygusal dolu dramatik bir cinema filmi ceviriyorlar filimin sonuna 10 gün kaldi yakinda cinemalarda..hedef olmayinca böyle oluyor..hedef sadece hocada taraftarda hocanin yardimcilarinda olunca sonuc hüsranla biter genelde..Allah sonumuzu hayir etsin böyle yönetimle baskan anlayisiyla..sabir ya sabir..
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Papu ya da o kalibrede bir adam alabilsek hücumdaki bir dünya sorunu çözerdik. Hala ısrarcıyım bize en elzem 10 numara lazım. Forvetin bulduğunu atması evet önemli ama çok pozisyona girmek daha önemli, kötü golcü bile 10-15 gol atabiliyor öyle bir takımda.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 22:51.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• anlaşılan transferde sıkıntı yok süre dolana kadar sıkıntı etmiyorum

birde enzo da problem yok haberi okuyorum hergün

enzo ile fiyat dışında anlaşma noktasında o da görüşüldüğünden bile emin değilim

başka bir iletişim durumu mu var

enzoda sorun yok enzo problem yok

enzooooooooooo
                    enzoooooooooooo
                    iş maksadını aşmaya başladı

Yorum

• Berat özellikle topsuz oyun ve adam takibi konusunda kendisini geliştirmesi gerekiyor, gençlerde göze çarpan bariz problemi buydu. Lafı geldiğinde yaz transfer döneminde ve geçen ay hemen transferi öncesinde ben de dilim döndüğü kadarıyla yazmıştım fakat bazı arkadaşlar o yazdıklarımızı başka türlü anlamıştı.

Ama şimdi maç başlığında ve sosyal medyada bir iki şey gördüm çok üzüldüm. Daha ilk 15 dakikadan umudu kesmeye gerek yok. Çokça eksikleri var, gün olacak çok kızacağız belki ama biz zaten bu paraları hazır oyuncuya vermedik, eğer gelişirse büyük değerlere ulaşacağını düşündüğümüz bir potansiyele ödedik.
                      Berat, pişecek olgunlaşacak. İnşallah iki sene içerisinde de pozisyonunda milli takımın ideal oyuncusu olacak. Burada dikkat etmemiz gereken cefasını çektikten sonra hakkıyla kazanca dönüştüremediğimiz Selçuk, Okay gibi örneklerden ne derece ders aldığımız olmalı.
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 22:52.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        anlaşılan transferde sıkıntı yok süre dolana kadar sıkıntı etmiyorum

birde enzo da problem yok haberi okuyorum hergün

enzo ile fiyat dışında anlaşma noktasında o da görüşüldüğünden bile emin değilim

başka bir iletişim durumu mu var

enzoda sorun yok enzo problem yok

enzooooooooooo
                        enzoooooooooooo
                        iş maksadını aşmaya başladı
                        Enzo bonservisini almış sözde onun için bu kadar beklemişler bonservis parası vermemek için...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• dün bir video izledim çoğu boş konuştu ama bir dediğine sonuna kadar katılıyorum

ts transfer yapmasın şimdi dedi

şu anda fayda sağlayacak adam alabileceklerini sanmıyorum dedi. doğru dedi

bence de bu sezon takımı ayağa kaldıracak kadro kurmak zor ki zor

bence önümüzdeki sene yapılanmaya göre maximum fayda sağlıyacak adam bulursak alalım yoksa boşluk dordurmaya adam almıyalım

yusuf erdoğan gibi adama bonservis vermeye gerek yok mesela ismi geçti ondan yazıyorum

boşta olsa ona bile karşıyım ama bedava al yedek olur anca

papu gomez alalbilirsek her zaman alalım keşke

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Enzo bonservisini almış sözde onun için bu kadar beklemişler bonservis parası vermemek için...
                            transfer dönemi ne zaman bitiyor

Yorum

• Şu kadroyu kursunlar, kalan haftalarda şampiyonluğa oynamazsa aha ben burdayım. Kaliteli santrafor ve sağ kanatla da şampiyon olur.

1838017_Trabzonspor.jpg
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 22:57.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• hasan, enzonun bugün imzayı atması gerekiyordu daha dönüş yapmadı dedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X