Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Drinkwater Kasimpasa'da

Uzun vakit tir oynamiyor a takimda ama ingiliz futbolcu herzaman kalitelidir. Bakalim neler yapacak
    Baker and Afobe bunu beğendi

Yorum

• Antalyaspor maçı sonrası Abdullah Avcı'dan yönetime; en az 6 oyuncu istiyorum. 1 forvet, 1 on numara, 2 bek oyuncusu, bir kanat oyuncusu ve bir orta saha. Bu transferler yapılmadan başarıya ulaşmamızın çok zor olduğunu yönetime bildirdi. Başarılı olmak ve ligde üst sıralara tırmanmak isteyen Abdullah Avcı'nın transferlerin gerçekleşmemesinin ardından oldukça üzüntülü olduğu söyleniyor.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://twitter.com/Dell_pierroo/sta...37505282826241

Trabzonspor'a vurmak bu kadar kolay işte. Bunların bakışı bu. İğreniyorum bu futbol ortamından.
        Surat olmuş kösele bunlarda. Yüzüne tükürsen şükür çeker.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Trabzonspor'a vurmak bu kadar kolay işte. Bunların bakışı bu. İğreniyorum bu futbol ortamından.
          Bu Serdar Ali Çelikler bir videoda görmüştüm kendisine yöneltilen soru üzerine rahmetli babasının Trabzonsporlu olduğunu başını öne eğerek -Sanki Trabzonsporlu olmak ayıpmış gibi- belirtmek durumunda kalmıştı. İnsan rahmetli babasının takımına bu kadar düşman olabilir mi?.. Hiç mi sevmedin kardeşim babanı, hiç mi emeği geçmedi üzerinde?.. Tamam, Trabzonspor'u sevmek ya da sempati duymak zorunda değilsin ama en azından takımımızdan bahsederken salyalarını dökme!

Yorum

• İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Serdar Ali Çelikler bir videoda görmüştüm kendisine yöneltilen soru üzerine rahmetli babasının Trabzonsporlu olduğunu başını öne eğerek -Sanki Trabzonsporlu olmak ayıpmış gibi- belirtmek durumunda kalmıştı. İnsan rahmetli babasının takımına bu kadar düşman olabilir mi?.. Hiç mi sevmedin kardeşim babanı, hiç mi emeği geçmedi üzerinde?.. Tamam, Trabzonspor'u sevmek ya da sempati duymak zorunda değilsin ama en azından takımımızdan bahsederken salyalarını dökme!
            karaktersizin teki açıp izlemeyin şu adamı ya, ayanla bu ikisi de aynı.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Bu s.a.ç denen dingil yüzünden oldu zaten hepsi önce devlet 50 milyon € verdi dedi sonra 50 milyon TL dedi ama suç bizimkilerde bu dingili mahkemeye verip donuna kadar alamadilar borsada işlem gören kulübün adı devlet destekli damatspor oldu bu itin yüzünden.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu s.a.ç denen dingil yüzünden oldu zaten hepsi önce devlet 50 milyon € verdi dedi sonra 50 milyon TL dedi ama suç bizimkilerde bu dingili mahkemeye verip donuna kadar alamadilar borsada işlem gören kulübün adı devlet destekli damatspor oldu bu itin yüzünden.
                verdiler güya mahkemeye sonra ne oldu bilmiyorum yalandır belki de.

Yorum

• Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği forvet oyuncusu Djaniny’e talip çıktı. Djaniny’e Razvan Lucescu’nun çalıştırdığı Suudi Arabistan’ın El Hilal takımı talip oldu.

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/trabzo...u-h832872.html

61saat.com

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği forvet oyuncusu Djaniny’e talip çıktı. Djaniny’e Razvan Lucescu’nun çalıştırdığı Suudi Arabistan’ın El Hilal takımı talip oldu.

61saat.com
                    buradan gelen parayı afobeye verelim alacaklarını alıp gitsin diye temize çıkalım en iyisi

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antalyaspor maçı sonrası Abdullah Avcı'dan yönetime; en az 6 oyuncu istiyorum. 1 forvet, 1 on numara, 2 bek oyuncusu, bir kanat oyuncusu ve bir orta saha. Bu transferler yapılmadan başarıya ulaşmamızın çok zor olduğunu yönetime bildirdi. Başarılı olmak ve ligde üst sıralara tırmanmak isteyen Abdullah Avcı'nın transferlerin gerçekleşmemesinin ardından oldukça üzüntülü olduğu söyleniyor.
                      Kim söylüyor bunu,Abdullah Avcı da eğer bizi koparmaya başlayacaksa ve bu sezonu yönetim aklıyla çöpe atacaksa hiç bir inandırıcılığı kalmaz.

Taraftar arkasındayaken bu kadar büyük hata yapmamalı,çıkıp açık açık konuşmalı,öğle gizli özneli cümlelerle olmaz.
                      • Memento mori

Yorum

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği forvet oyuncusu Djaniny’e talip çıktı. Djaniny’e Razvan Lucescu’nun çalıştırdığı Suudi Arabistan’ın El Hilal takımı talip oldu.

61saat.com
                        sat sat sat

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          buradan gelen parayı afobeye verelim alacaklarını alıp gitsin diye temize çıkalım en iyisi
                          Afobe "Trabzon'da çok mutluyum. Yönetimin uzun vadeli kontrat teklifini degerlendiriyorum demiş". Twitter'dan.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

61saat.com
                            Ne kadar teklif ederler acaba 2 mi 3 mü? Eldekiler arasında en iyisi olmasına rağmen vasatı aşamıyor Djaniny...Bu aslında Forvet konusunda durumuzu özetliyor....

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Afobe "Trabzon'da çok mutluyum. Yönetimin uzun vadeli kontrat teklifini degerlendiriyorum demiş". Twitter'dan.
                              Şakadır umarım

Yorum

• Transfer plan program işi. Plan program yönetici vasfı. Battık iflas ettik bittik diyip vasıfsız insanları getirirsen kulübe olacağı budur.
                                Hiçbirşey bilmiyorsanız yerlilere yönelin yerlilere. Bu pandemi döneminde gelecek yabancıdan verim alamazsınız
                                trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X