Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi
    amkcam bu işe kızdım.
    camdan mı bu cocuk ne cok sakatlandı
    hem üzülüyorum hem kızıyorum.
    geçen sene kullanamıyoruz bu sene kullanamıyoruz
    satamıyoruzda.
    offfffffffffff
    Kader kısmet hocam. Futbolcuya kızacak bir durum yok. Ömür artık bizim kaptanımız olma yoluna girer tahminim. Sakatlıkların hiçbirisi tekrar sakatlığı değil. Kronik değil. Biri Sağ diz biri sol diz menisküs biri ayak kemiği kırılması. Dizde olmamasına sevinelim yine. Yapacak bir şey yok. Çok kısmetsiz çocuk. İlk golde dokunuşu ile takıma gol kazandırdı. Artık 10 numara elzem elzem ötesi. Avcı Ömür'ün çok büyük şansıydı. Toparlanacaktır. Koy vermeyin. Kemik kolay kaynayan bir kemik tabi yarın ki kontroller mr falan bakalım bağda esneme falan olmasında.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Büyük Orhan aklıma geldi. Fırtına Orhani da yedi sakatlıklar.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• .
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Valla yalan diyemem
          ben perezden vazgeçer
          2 hücum gücü yüksek ortasaha alırım artık.

Yorum

• Sokayım maçına en iyi genç yeteneğimizi kaybettik.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• abdulkadir ömür yazın 22 yaşına girecek. Herifin 2 senesi sakatlıklar yüzünden komple yok neredeyse. Avrupa şampiyonasını kaçırıyor, Avrupa ligini kaçırdı. Ne olacak bu cocuğun hali ? Avrupa hayali suya düşecek, büyük topçu olacak derken sönüp gidecek gibi duruyor. Tam iyi oldu kendini buldu çok güzel derken aptal bir futbolcunun teki çıkıp senin hayatını mahvediyor. Yazık. Bu durum çok üzdü beni.
              En son CasTo tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 21:24.
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Avci omurden 10 no yapmaya calisiyordu zorunlulukdan birazda simdi o bolgeye transfer elzem oldu
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kulüp doktorumuz Hakan Çelik, Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
                  Hakan Çelik, “Oyuncumız Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır.” dedi.

lateral malleolde nedir ?

Yorum

• Abdullah hoca çok güzel konuştu transferler gelecek dedi pereria konusunu açıklarken...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• bu saatten sonra işimiz zor adam hem transfer yapmıyor hem de takımının en iyi oyuncularından birisi sezonu kapattı.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulüp doktorumuz Hakan Çelik, Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
                        Hakan Çelik, “Oyuncumız Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır.” dedi.

lateral malleolde nedir ?
                        görsellerden baktım da şu yandaki çıkıntı kemik mi anlamadım. Fibulanın aşağısını gösteriyor.
                        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          görsellerden baktım da şu yandaki çıkıntı kemik mi anlamadım. Fibulanın aşağısını gösteriyor.
                          bende baktım çok kötü bir yer gibi duruyor.

Yorum

• Benim bildiğim Ağaoğlu Pareira'yı Abdülkadir'in yerine transfer eder.

Yorum

• Hoca güzel konuştu

belli ki hoca seneyi düşünüyo. Pereira ya gel demiş teknik kadroya katıl.
                              yani sağ bek alınacak belli.

hoca kesinlikle nokta atışı adamlar alıp sene sonu sadece eksik yerlere adam aldırmanın peşinde mi?

hoca büyük bir kırık yok dedi

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende baktım çok kötü bir yer gibi duruyor.

Kırık bir ayak bileğinin iyileşmesi yaklaşık 6 ila 12 hafta sürer, ancak alt bacağın ve ayağın tam hareketinin yeniden kazanılması daha uzun sürebilir. Şöyle bir bilgiye ulaştım. Bileğe esneklik özelliğini veren yermiş. Toparlanması çok daha uzun sürecek gibi duruyor. Şu çocuk seneye güzel bir başlangıç yapsa da direk satsak artık da oda şu kasap ligden ve doktorlardan kurtulsa bari...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X