İlk olarak angraf tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
-
abdulkadir ömür yazın 22 yaşına girecek. Herifin 2 senesi sakatlıklar yüzünden komple yok neredeyse. Avrupa şampiyonasını kaçırıyor, Avrupa ligini kaçırdı. Ne olacak bu cocuğun hali ? Avrupa hayali suya düşecek, büyük topçu olacak derken sönüp gidecek gibi duruyor. Tam iyi oldu kendini buldu çok güzel derken aptal bir futbolcunun teki çıkıp senin hayatını mahvediyor. Yazık. Bu durum çok üzdü beni.En son CasTo tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 21:24.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Avci omurden 10 no yapmaya calisiyordu zorunlulukdan birazda simdi o bolgeye transfer elzem oldu1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Kulüp doktorumuz Hakan Çelik, Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Hakan Çelik, “Oyuncumız Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır.” dedi.
lateral malleolde nedir ?
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp doktorumuz Hakan Çelik, Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Hakan Çelik, “Oyuncumız Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır.” dedi.
lateral malleolde nedir ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörsellerden baktım da şu yandaki çıkıntı kemik mi anlamadım. Fibulanın aşağısını gösteriyor.
Yorum
-
Hoca güzel konuştu
belli ki hoca seneyi düşünüyo. Pereira ya gel demiş teknik kadroya katıl.
yani sağ bek alınacak belli.
hoca kesinlikle nokta atışı adamlar alıp sene sonu sadece eksik yerlere adam aldırmanın peşinde mi?
hoca büyük bir kırık yok dedi
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende baktım çok kötü bir yer gibi duruyor.
Kırık bir ayak bileğinin iyileşmesi yaklaşık 6 ila 12 hafta sürer, ancak alt bacağın ve ayağın tam hareketinin yeniden kazanılması daha uzun sürebilir. Şöyle bir bilgiye ulaştım. Bileğe esneklik özelliğini veren yermiş. Toparlanması çok daha uzun sürecek gibi duruyor. Şu çocuk seneye güzel bir başlangıç yapsa da direk satsak artık da oda şu kasap ligden ve doktorlardan kurtulsa bari...Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum