Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eger Çikinyo gelecekse, alacagimiz ikinci forvet daha farkli ozelliklere sahip bir forvet olmali. Topla iliskisi iyi, yuzu donuk oynayabilen, hizli bir forvet. Ondan sonra iyi/uyumlu bir forvet ikilimiz var diyebiliriz:

Jan Koller - Ewerthon

D. Kovacevic - Nihat Kahveci

D.Bergkamp - T. Henry

D. Berbatov - R. Keane

Nistelrooy - Rooney

gibi.
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eger Çikinyo gelecekse, alacagimiz ikinci forvet daha farkli ozelliklere sahip bir forvet olmali. Topla iliskisi iyi, yuzu donuk oynayabilen, hizli bir forvet. Ondan sonra iyi/uyumlu bir forvet ikilimiz var diyebiliriz:

Jan Koller - Ewerthon

D. Kovacevic - Nihat Kahveci

D.Bergkamp - T. Henry

D. Berbatov - R. Keane

Nistelrooy - Rooney

gibi.
      tatava yapmadan kayodeyi kiralayalım

Yorum

• Berghuis olayı Papu Gomez mevzusuna döner gibi görünüyor. Tek fark Berghuisin 4m serbest kalma maddesi varmış sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birine göre tiqinho sıradan topçu, cornelius özellikli adam.
          Öbürüne göre cornelius kendisini ispat etmemiş - olmamış, tiqinho ise tam, kendisini ispat etmiş forvet.

Bu kadar zıt fikir ..

İkisi de birbirine çok benziyor.

Nasıl ikisi hakkında bu kadar uç fikir sahibi olunur?

İkisini ayrı ayrı izleyince aradıkları oyuncu tipi anlaşılıyor. Aynı stil adamlar.

Bu futbolcular hakkında yorum yapanların %80+ 'i iki oyuncuyu da tanımıyor.

Bu arada iki oyuncunun da Trabzonspor'a fayda sağlayacağını düşünüyorum.

Soarez için F. Tekke'den sonra gördüğüm en iyi kafa vuruşu yapan oyuncu diyebilirim.

Oyuncunun güncel formunu bilmemekle birlikte iyi bir bitirici olduğu görülüyor.

Yorum

• Bonuslar ile yıllık 2 milyon euro maaş verilen bir adamı yedek oturtacak kadar lüksümüz yok.

Cornelius alıp arkasına Tiquinho yedek olarak alınsın diye bekleyenler yada beklentisi içinde olanlar dönün o yoldan bence.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Soarez için F. Tekke'den sonra gördüğüm en iyi kafa vuruşu yapan oyuncu diyebilirim.

Videosunu izlerken ben de aynen bunu geçirdim içimden.
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Cornelius trnsferi olursa süpriz bir transfer olur.

Şu yönden bir defa maliyeti az bir transfer olmaz Atalanta Parmaya 7 milyon euro opsiyon vermiş bu fiyat bantlarında bir beklentisi var oyuncudan eğer eleden çıkartırsa, ikincisi oyuncu ilk teklifi reddettiğinde gerekçesi Türkiyede oynamayı düşünmüyordu ve iyi kötü piyasası olan bir oyuncu biz forvet transferini hemen bitirmek istiyoruz ama bu oyuncu transfer dönemini bekleyebilir daha iyi bir ligde en kötü İtalya da başka bir talip bulabilirim mantığında.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bonuslar ile yıllık 2 milyon euro maaş verilen bir adamı yedek oturtacak kadar lüksümüz yok.

Cornelius alıp arkasına Tiquinho yedek olarak alınsın diye bekleyenler yada beklentisi içinde olanlar dönün o yoldan bence.
                  Tarz olarak da olmaz zaten. Bunlardan birini alırsan; ikinci olarak daha gezgin ve çabuk bir oyuncu almalısın.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben Cornelius’un bu yıl maçlarını izledim, Tiquinho 'ya ait hiçbir fikrim yok ama videolardan kanım ısındı lakin form tutması için sağlam kamp yemesi lazım.Cornelius Sorloth gibi çok disiplinli, çalışkan, kolay kolay yılmayan özellikle de sistem adamı, Umut Bulut gibi sürekli çalışır ama net bir golcü değil ve biraz ağır bir adam.Defansı yorara dağıtır, diğer adamlara alan ve fırsat açar. Avcı böyle bir adam istiyorsa tam adamı ama leblebi gibi gol atacak adam KESİNLİKLE DEĞİL....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Cornelius’un bu yıl maçlarını izledim, Tiquinho 'ya ait hiçbir fikrim yok ama videolardan kanım ısındı lakin form tutması için sağlam kamp yemesi lazım.Cornelius Sorloth gibi çok disiplinli, çalışkan, kolay kolay yılmayan özellikle de sistem adamı, Umut Bulut gibi sürekli çalışır ama net bir golcü değil ve biraz ağır bir adam.Defansı yorara dağıtır, diğer adamlara alan ve fırsat açar. Avcı böyle bir adam istiyorsa tam adamı ama leblebi gibi gol atacak adam KESİNLİKLE DEĞİL....
                      Vallahi İtalya'da bu dediklerini yapan adam, Türkiye'de leblebi olmasa da epeyce atar gibime geliyor.

Yorum

• 1.Visca 5 milyon euro
                        2.Meraş 2.5 milyon euro (Waka kalacaksa Meraş gibi defansif adam şart)
                        3.Peres 500 bin imza parası.
                        4.Tiqinho 1 milyon imza paras
                        5.Aabid 500 bin imza parası ...... 9.5 milyon euroya as kadro düzülür belki sadece Djnaninin veya Ekuban'dan birinin satışı as kadroyu kuramaya yeter... Diğerinin satışı ile de yedekler Efecan, Halil Akbunar, Halil Dervişoğlu ve bir ön libero 'yu alırız... Uğurcan' İn para direk borca yatırılmış olur böylece.....

Yorum

Vallahi İtalya'da bu dediklerini yapan adam, Türkiye'de leblebi olmasa da epeyce atar gibime geliyor.
                          Oynanan sistemden, gelecek oyunculardan bağımsız düşünemeyiz tabiki ama maksimum 15 gol diyorum gelirse, varsa arttıran saygı duyarım abi

Yorum

Bu sezonu izledikten sonra bize bitirici adam lazım olduğu kanısına varmışızdır bence çünkü kime alan açacak kime gol attıracak bizde hep santrafor daha çok gol atar atmalı hep böyledir. He sağına soluna arkasına girecek pozisyonu biterecek adamlarla öyle bir sistem oynanırsa işler değişir tabi.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Oynanan sistemden, gelecek oyunculardan bağımsız düşünemeyiz tabiki ama maksimum 15 gol diyorum gelirse, varsa arttıran saygı duyarım abi
                              Ben 5-6 dakikalık bir kaç video ile bu kadar iddialı konuşamam. Sizler izlediyseniz elbet daha geniş değerlendirebilirsiniz.
                              Ama senin yorumuna bakınca İtalya ligindeki savunmalara şu söylediklerini yapabiliyorsa, beklentimi arttırdın vallahi .

Yorum

Ben 5-6 dakikalık bir kaç video ile bu kadar iddialı konuşamam. Sizler izlediyseniz elbet daha geniş değerlendirebilirsiniz.
                                Ama senin yorumuna bakınca İtalya ligindeki savunmalara şu söylediklerini yapabiliyorsa, beklentimi arttırdın vallahi .
                                Gelmez Cornelius alamayız para yok bizde adam opsiyonlu zaten başka takım bulur yine bize gelmez. Zaten istemiyormuş. Yaşı 28 olmuş kendimi kanıtlıyım ordan büyük yere giderim derdi de olmaz o liglerde oynuyor zaten.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.05.2021, 22:34.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X