İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledönmesine döner de bileğe çeviklik,esneklik veren bu kısımmış. Eski haline gelmesi 7-8 ay diyorlar.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee sağ kanat da lazım artık... sağ bek de lazım... hangi birini alacaklar bu parasızlıkla...
Yorum
-
iyi bir sağ bek zor iş. hoca da bugün serkanı övdü onun yeri artık garanti gibi yetiştirecek onu hoca kesin.
forvet+ortasaha alırlar büyük ihtimal. ayrıca sağ kanat mı yoksa 10 numara tercihi mi olur onu transfer belli edecek.
(gerçi ben uğurcan satılmazsa transfer yapabileceğimizi düşünmüyorum sadece hayal kuruyorum)
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence şöyle olmalı ki bunu yabancı takımlarda çok izledim, sağ bek tek başına sağ kanadı kullanıyor özellikle hücumlarda, sağ açık da genelde içeri katediyor. Öyle bir sağ bekimiz olursa Eku sağ kanat oynar, iyi bir 10 numara alırsak çok şey değişir.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaker Newton zamanında da görevini yapmaya çalışıyordu zaten, paytak paytak da olsa yerini almak için geri koşuyordu falan. Adam bu stili benimsemiş artık, bitik topçu havasına sokmuş kendini. Umursamadığından değil bu hantal tavrıDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize forvet lazım2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü gibi oynasın formayı kimse alamaz ondan. Ama şut atması lazım arada kaleye.
Baker kendi kalemize bu kadar yakin oynarken kimse ondan rakip kaleye yaklasip sut denemesini beklememeli. Bir oyuncudan bu kadar cok fazla sey bekleyemezsiniz. Baker'in bana gore daha fazla yapmasi gereken sey, Selcuk ve Colman'in Burak'a attigi toplar gibi uzun ara pasi denemeleri olmali.
Berat icin "hoca onu Baker'in yerine geride oynatacak; o gelince Baker ileri gececek" diyorlardi. Belki o zaman bahsettigin sutlari gorebiliriz kendisinden.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'ı çekiyor ileri yolluyor topun önüne ölümüne kendini atıyor. Marlon'a bağırıyor. Edgar ile Hugo'un devamlı ayağındaki topları alıyor. Hiç kaçak oynamıyor hep top için boşa çıkıyor. Keşke bu değişik metre karesinde oynamasa. Yeterli mi değil mi tartışılır. Benim eleştirilerimi bilen bilir ama adam geride herkesin üzerinde otorite kurmuş. Eliyle pas atılması gereken yeri kapatılması gereken yeri gösteriyor. Bağırıyor. Belki Avcı talimatıdır.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvci, Baker'i stoperlerin arasina sokup geriden oyun kurduruyor. Aslinda basit gozuken ama cok tehlikeli bir gorev. En basit pas hatasi kalenizde goreceginiz tehlikeli bir pozisyona donusebilir. Keza bugunku macin son dakikalarinda Berat oyle bir hatali pas yapti, aninda kalemizde pozisyon oldu.
Baker kendi kalemize bu kadar yakin oynarken kimse ondan rakip kaleye yaklasip sut denemesini beklememeli. Bir oyuncudan bu kadar cok fazla sey bekleyemezsiniz. Baker'in bana gore daha fazla yapmasi gereken sey, Selcuk ve Colman'in Burak'a attigi toplar gibi uzun ara pasi denemeleri olmali.
Berat icin "hoca onu Baker'in yerine geride oynatacak; o gelince Baker ileri gececek" diyorlardi. Belki o zaman bahsettigin sutlari gorebiliriz kendisinden.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
her hafta takim ustune koyarak gidiyor
Allah nazardan saklasin
Avci hocam iyi teknik direktor oldugunu gosterdi
bu takimdan bu sene bekledigim ilk 4 ve istanbullulari 2.yari yenmek
bir de ne kadar desteklesem de yonetim artik kabak tadi vermeye basladi
bir yandan para hesabi yapilirken
bir yandan da afobe diabete plazanin aciklamasi yok
Yorum
En Aktif Kullanıcılar