Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hep 10 numara diyoruz ama ekuban var. ben de isterim iyi bir 10 numaramız olsun ama ekuban yedek kalmaz bu kadroda. sağ kanat da oynayamaz sürekli ortada çünkü. sağ açık sorunumuz var yani.

bence 10 numaradan ziyade sağ kanat için iyi bir isim düşünülmeli.

forvet+ortasaha+sağ kanat
    Yusuf Sarı bugün maça girdiğinde çok doğru işler yaptı. Sakatlık falan yoksa Yusuf Erdoğan'a gerek yok. Bize as lazım. Yusuf yedekler.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dönmesine döner de bileğe çeviklik,esneklik veren bu kısımmış. Eski haline gelmesi 7-8 ay diyorlar.
      Aşil tendonu falan zor açılıyor. Ama ben fizik tedavi falan yapamadım, kara düzen kendi kendime iyileştim. 1 seneyi buldu topa vurup acı çekmeden top oynamam. Futvolcuların imkanları çerçevesinde daha erken döneceğini düşünüyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        e sağ kanat da lazım artık... sağ bek de lazım... hangi birini alacaklar bu parasızlıkla...
        Sayı arttıkça maliyet nedeniyle Ucuz yolluya kaçıyorlar, Sınra Afobegiklerle doluyor takım,Hiç gerek yok, az alsınlar ama kaliteli alsınlar... Yoksa ihtiyaç çook.

Yorum

• Enzo da olmuyor galiba.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
          HY67...

Yorum

• iyi bir sağ bek zor iş. hoca da bugün serkanı övdü onun yeri artık garanti gibi yetiştirecek onu hoca kesin.

forvet+ortasaha alırlar büyük ihtimal. ayrıca sağ kanat mı yoksa 10 numara tercihi mi olur onu transfer belli edecek.
            (gerçi ben uğurcan satılmazsa transfer yapabileceğimizi düşünmüyorum sadece hayal kuruyorum)

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence şöyle olmalı ki bunu yabancı takımlarda çok izledim, sağ bek tek başına sağ kanadı kullanıyor özellikle hücumlarda, sağ açık da genelde içeri katediyor. Öyle bir sağ bekimiz olursa Eku sağ kanat oynar, iyi bir 10 numara alırsak çok şey değişir.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baker Newton zamanında da görevini yapmaya çalışıyordu zaten, paytak paytak da olsa yerini almak için geri koşuyordu falan. Adam bu stili benimsemiş artık, bitik topçu havasına sokmuş kendini. Umursamadığından değil bu hantal tavrı
              Serkan'ı çekiyor ileri yolluyor topun önüne ölümüne kendini atıyor. Marlon'a bağırıyor. Edgar ile Hugo'un devamlı ayağındaki topları alıyor. Hiç kaçak oynamıyor hep top için boşa çıkıyor. Keşke bu değişik metre karesinde oynamasa. Yeterli mi değil mi tartışılır. Benim eleştirilerimi bilen bilir ama adam geride herkesin üzerinde otorite kurmuş. Eliyle pas atılması gereken yeri kapatılması gereken yeri gösteriyor. Bağırıyor. Belki Avcı talimatıdır.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Hücumda çok büyük kısırlık var. Değişiklik yapınca takım tanınmaz hale geliyor. Şimdi ömür de sakatlandı. Güya hücumda seçenek yaratmıştık ama isimleri var sadece. Bir 10 numara bir de kanat alınabilir.

Yorum

• Bize forvet lazım

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bize forvet lazım
                    Afobe gitse olacak da, Djaniny satıp Afobe kalacaksa o da sıkıntı. Afobe çok dengesiz.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugünkü gibi oynasın formayı kimse alamaz ondan. Ama şut atması lazım arada kaleye.
                      Avci, Baker'i stoperlerin arasina sokup geriden oyun kurduruyor. Aslinda basit gozuken ama cok tehlikeli bir gorev. En basit pas hatasi kalenizde goreceginiz tehlikeli bir pozisyona donusebilir. Keza bugunku macin son dakikalarinda Berat oyle bir hatali pas yapti, aninda kalemizde pozisyon oldu.

Baker kendi kalemize bu kadar yakin oynarken kimse ondan rakip kaleye yaklasip sut denemesini beklememeli. Bir oyuncudan bu kadar cok fazla sey bekleyemezsiniz. Baker'in bana gore daha fazla yapmasi gereken sey, Selcuk ve Colman'in Burak'a attigi toplar gibi uzun ara pasi denemeleri olmali.

Berat icin "hoca onu Baker'in yerine geride oynatacak; o gelince Baker ileri gececek" diyorlardi. Belki o zaman bahsettigin sutlari gorebiliriz kendisinden.
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• enzoda problem yokmuş. kusura bakmayın bi anlık yangın oldu.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serkan'ı çekiyor ileri yolluyor topun önüne ölümüne kendini atıyor. Marlon'a bağırıyor. Edgar ile Hugo'un devamlı ayağındaki topları alıyor. Hiç kaçak oynamıyor hep top için boşa çıkıyor. Keşke bu değişik metre karesinde oynamasa. Yeterli mi değil mi tartışılır. Benim eleştirilerimi bilen bilir ama adam geride herkesin üzerinde otorite kurmuş. Eliyle pas atılması gereken yeri kapatılması gereken yeri gösteriyor. Bağırıyor. Belki Avcı talimatıdır.
                          Kesinlikle...
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• enzo + papu + bir forvet

ama bu yönetimden bu hamleler gelmez bence.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avci, Baker'i stoperlerin arasina sokup geriden oyun kurduruyor. Aslinda basit gozuken ama cok tehlikeli bir gorev. En basit pas hatasi kalenizde goreceginiz tehlikeli bir pozisyona donusebilir. Keza bugunku macin son dakikalarinda Berat oyle bir hatali pas yapti, aninda kalemizde pozisyon oldu.

Baker kendi kalemize bu kadar yakin oynarken kimse ondan rakip kaleye yaklasip sut denemesini beklememeli. Bir oyuncudan bu kadar cok fazla sey bekleyemezsiniz. Baker'in bana gore daha fazla yapmasi gereken sey, Selcuk ve Colman'in Burak'a attigi toplar gibi uzun ara pasi denemeleri olmali.

Berat icin "hoca onu Baker'in yerine geride oynatacak; o gelince Baker ileri gececek" diyorlardi. Belki o zaman bahsettigin sutlari gorebiliriz kendisinden.
                              Avcı Berat'ı yetiştirmek için almış olabilir. Bugün bunu sezdim sanki.

Yorum

• her hafta takim ustune koyarak gidiyor
                                Allah nazardan saklasin
                                Avci hocam iyi teknik direktor oldugunu gosterdi
                                bu takimdan bu sene bekledigim ilk 4 ve istanbullulari 2.yari yenmek
                                bir de ne kadar desteklesem de yonetim artik kabak tadi vermeye basladi
                                bir yandan para hesabi yapilirken
                                bir yandan da afobe diabete plazanin aciklamasi yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X